reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

jeszcze nie zdecydowałam,zastanawiam się nad waszym i nad starania się -wątpliwości...zostane tam gdzie najmilsza atmosfera,bo sa wątki gdzie ostre wymiany zdań padają....cięzko tak zdecydować,szkoda że nie ma jednego wspólnego wątku staraczek i tych nowych i starych i przyszłych,panuje tu na forum mały bałagan z tymi wątkami ale musze cos wybrać bo nei da rady na tylu pisać bo czasu brak....

:sorry2: to nie dobry pomysł, żeby był jeden wątek :baffled: za dużo osób by było :tak: z czytaniem by nikt nie nadążył :tak: już raz tak było jak ja przyszłam, że nie byłam w stanie wszystkiego przeczytać i zapamiętać kto o czym pisał, a ludzie zmienali się jak rękawiczki - za szybko :sorry2: zafasolkowali iucieklai na wątki ciążarówek i mamusiek :tak:

witam sie po sniadanku i juz z kawką
dzisiaj cisza?
erba nie wiem czy bym wytrzymała 2 skarbów na raz no ale bym sie bardzo cieszyła:)
scully ja też czuje że będzie Tośka a chyba potem TY z fasolką
tez masz takie przeczucie?:)

Ja coś nie czuję się na dzidzię :-( Fakt, że wykres piękny, ale nie czuję nic prócz bólu brzuszka (takiego na @) i bólu cycorków :sorry2: Oczywiście Bozi przypominam o sobie i nie daję za wygraną :tak:

reklama
hej babeczki witam sie niedzielnie no i zaczal sie i mi i batnikowi 22 tydzien :-) za tydzien zaczynamy 6 miesiac ale to juz zlecialo :-) no i w srode nareszcie rozpoczecie roku szkolnego i mala pojdzie do przedszkola :-) a wtedy to juz czas mi szsybciej bedzie lecial :-) widze ze wczoraj wszystkie sie licytowalyktora tu zostanie???a ja wam powiem ze zadna powinnyscie sie lictowac ktora pierwsza zafasokluje a nawet my ciezaroweczki was niezostawimy wiec nikt tu sam niezostanie :-) a ja gleboko wierze ze w koncu wszystkim sie uda :-)

no prawda zabka ale czasem ma sie takie przeczucie które sie sprawdza i nic sie na to nie poradzi
erbuś jesteś już na kwietnióweczkach?
scully no wiesz ja mówię o najbliższym czasie więc jak nie ten cykl to następny, a który masz dc?

:sorry2: to nie dobry pomysł, żeby był jeden wątek :baffled: za dużo osób by było :tak: z czytaniem by nikt nie nadążył :tak: już raz tak było jak ja przyszłam, że nie byłam w stanie wszystkiego przeczytać i zapamiętać kto o czym pisał, a ludzie zmienali się jak rękawiczki - za szybko :sorry2: zafasolkowali iucieklai na wątki ciążarówek i mamusiek

Ja coś nie czuję się na dzidzię :-( Fakt, że wykres piękny, ale nie czuję nic prócz bólu brzuszka (takiego na @) i bólu cycorków :sorry2: Oczywiście Bozi przypominam o sobie i nie daję za wygraną :tak:
no fakt zgadza się,teraz jak jest kilka wątków i ledwo można :tak:wyrobić z czytaniem
przyjmiecie mnie do swego grona???
chcę być z Wami.....
no wykresik masz piękny,to jeszcze 3 dni i będzie wiadomo
według moich obliczeń dziś ma 7 dzień fazy lutealnej więc jeśli masz cykle 30 dniowe to masz za krótką faze lutealną i przydałoby się ją wydłużyć (magnez i B6)
ale mimo wszystko trzymam kciuki...
a ile staracie się o dzidziusia??

witaj maćku,jak u Ciebie dziś
niemogę się doczekac kiedy zaczniesz mierzyć tempkę

Ostatnia edycja:
Witam się niedzielnie ....

dopiero wstałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja nie nastawiam się na fasolkę - co będzie to będzie poczekam do piatku i wszystko będzie jasne :tak: i tak jesteśmy na dobrej drodze już więc cierpliwie poczekamy :tak:

no fakt zgadza się,teraz jak jest kilka wątków i ledwo można :tak:wyrobić z czytaniem
przyjmiecie mnie do swego grona???
chcę być z Wami.....

witaj maćku,jak u Ciebie dziś
niemogę się doczekac kiedy zaczniesz mierzyć tempkę

Jasne, ze Cie przymiemy:tak:

Postaram sie w tym tygodniu;-) No a Ty? Twoj wykresik tez jakis taki pusty...

Witam się niedzielnie ....

dopiero wstałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja nie nastawiam się na fasolkę - co będzie to będzie poczekam do piatku i wszystko będzie jasne :tak: i tak jesteśmy na dobrej drodze już więc cierpliwie poczekamy :tak:
Odsypiasz stresy? Tez tak mam;-)

reklama
Jasne, ze Cie przymiemy:tak:

Postaram sie w tym tygodniu;-) No a Ty? Twoj wykresik tez jakis taki pusty...
musze opłacić abonament ale narazie tempki zapisuje tu 25828d Ovulation Charts
jutro pójde do banku i opłace więc naniose na 28dni...
nie wiem czemu ale miesiąc temu w tym dniu cyklu czułam już delikatne ćmienie jajcorów a teraz nic,boje się że owu nie bedzie (ale czy to możliwe że przy clo by nie było)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry