reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:-) Witam wieczornie ;-)

Tośka super wieści :tak: jednak opłacało się trzymać &&&&&&&&&& i do piątku też będziemy trzymać :tak: będzie si jak to mówi Erba :-D a ja na Twoim miejscu nie szła bym na betę wcześniej bo po zastrzyku nie wolno za wcześnie :no: więc wstrzymaj się tak jak zalecił ginek :tak: dasz radę ;-) no oby powtórzył się mój schemat :-D ja też miałam receptę na clo na następny cykl już wykupioną i ......... nie przydało się :-D

Cześć Dziewczyny,chciałam się pochwalić!!!
Dzisiaj popołudniu ujrzałam piękny plusik na clearblue!!!

Dzięki Wam dziewczyny:)))
Tosia kiedy czekamy na wieści???(przepraszam nie wiem bo nie nadążam)
Zobacz załącznik 278712a oto dowód
Gratulacje!!!!! Życze spokojnych 8miesięcy:-):-):-)

I ja mam sama staraczka zostac?:-(
Nie martw się ja razem z Tobą zostane bo skoro tyle czasu mi nie wyszło to dlaczego teraz niby miałoby:zawstydzona/y:

poziomki - GRATULACJE!!! :) pieknie!

Tośka - trzymam kciuki niezmiennie!

maćku - ja tam myśle, ze to raczej ja zostane sama :) Ty sie nie masz co bac :)

przepraszam babolki, ze sie nei odzyalam wczesniej ale musialam troche odsapnac od dzidziusiowego tematu, a i w pracy bylo duzo do roboty.
bylismy dzis zjesc w ulubionej knajpce a teraz zaczynamy ogladac Czerwony Kieślowskiego, wiec lece, zeby wiedziec o co chodzi.

buziulki laseczki. mysle o Was nawet jak mnie tu nie ma ;*

cześć sobotnie
scully witaj wypoczęta
Tośka &&&&&&&&&&&&&&&&&& mnie tez coś cycki pobolewają
ale by był numer jak we trzy ( ty, scully i ja) pokazałybyśmy dodatni test supcio no nie by było- no cóż pomarzyć można:sorry2:
erbuś widzę piękny suwaczek niebieski (czyli moje słowa staną się faktem):-D
zabka u Ciebie też będzie synek:-D:-D:-D:-D:-D
maćku działaj z ziółkami bo ten miesiąc jest nasz i pamiętaj idziemy na L4 razem:rofl2:
poziomki gratulacje&&&&&&&&& za spokojne już 8 miesięcy
Lopciu no jakby sie sprawdziło to moj m i corcia by sie bardzo cieszyli , a ja mam przezcucie ze bedzie Olka
:-) Witam wieczornie ;-)

Tośka super wieści :tak: jednak opłacało się trzymać &&&&&&&&&& i do piątku też będziemy trzymać :tak: będzie si jak to mówi Erba :-D a ja na Twoim miejscu nie szła bym na betę wcześniej bo po zastrzyku nie wolno za wcześnie :no: więc wstrzymaj się tak jak zalecił ginek :tak: dasz radę ;-) no oby powtórzył się mój schemat :-D ja też miałam receptę na clo na następny cykl już wykupioną i ......... nie przydało się :-D
To tak jak ja wykupiłam 2 opakowania Bromka i zastanawialam sie czy nie łyknąć sobie Clo bo mi zostało

Gratulacje!!!!! Życze spokojnych 8miesięcy:-):-):-)

Nie martw się ja razem z Tobą zostane bo skoro tyle czasu mi nie wyszło to dlaczego teraz niby miałoby:zawstydzona/y:
Jak Was zaraz kopnem w zyćććććććć :-D

no coś Ty jak sama ? przecież z nami zafasolkujesz :)
bo u mnie to nic nie wiadomo:-( tyle to trwa niestety i pewnie to ja zostanę sama tutaj na bb z jakimiś nowymi staraczkami:-(:-(:-(:-(

wiesz czuję że teraz tez się komuś uda ale to niestety nie będę ja:(

O i następna Ty Lopciu za tak dobre serce to 2 odrazu bedzie

poziomki - GRATULACJE!!! :) pieknie!

Tośka - trzymam kciuki niezmiennie!

maćku - ja tam myśle, ze to raczej ja zostane sama :) Ty sie nie masz co bac :)

przepraszam babolki, ze sie nei odzyalam wczesniej ale musialam troche odsapnac od dzidziusiowego tematu, a i w pracy bylo duzo do roboty.
bylismy dzis zjesc w ulubionej knajpce a teraz zaczynamy ogladac Czerwony Kieślowskiego, wiec lece, zeby wiedziec o co chodzi.

buziulki laseczki. mysle o Was nawet jak mnie tu nie ma ;*

Dziewczynu uda sie i przestańcie glupotki gadac Bedzie Siiiiiiiiiiiiiiiiii

Bo wiesz tu są tak kochane baby ze nie da sie nie mysleć ;-)

Do poklikania
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::-)

no więc jestem ..
owulka była napewno usg potwierdziło pęchol pięknie pękł
dzisiaj na wkładce zauważyłam ślady krwi :sorry2: a do @ jeszcze całe 7 dni :blink: lekarz powiedział że to dobry znak ale spokojnie czekamy do terminu @
w piątek wracając z delegacji podjade na bete i wszystko się wyjaśni ....
dr wypisałm mi clo między 3-7 dc w razie jakby w tym cyklu się nie udało - w przyszłym miesiacu powtórzymy schemat ale z clo ;-)
dzięki dziewczyny za kciuki ale jestem zmęczona chyba z tych nerwów :-(

coś czuję, że będziesz następna :tak: mocno trzymam kciukaski :-)

ale by był numer jak we trzy ( ty, scully i ja) pokazałybyśmy dodatni test supcio no nie by było- no cóż pomarzyć można:sorry2:

:tak: ...a już wogóle fantastycznie by było jakby już od tego cyklu wszystkim na naszym wątku fasolki się posypały :tak::-D

I ja mam sama staraczka zostac?:-(

no coś Ty jak sama ? przecież z nami zafasolkujesz :)
bo u mnie to nic nie wiadomo:-( tyle to trwa niestety i pewnie to ja zostanę sama tutaj na bb z jakimiś nowymi staraczkami:-(:-(:-(:-(
wiesz czuję że teraz tez się komuś uda ale to niestety nie będę ja:(

wszystkie zafasolkujemy :tak: trzeba trenować autosugestię :tak::-D
ja coś czuję, że następna będzie Toska :tak::-)

trzymam za Was dziewczynki kciukaski

widzę, że jednak Nasz wątek... :-) więc WITAM oficjalnie :-D

[COLOR=olive

[COLOR=sienna]widzę, że jednak Nasz wątek... :-) więc WITAM oficjalnie :-D [/COLOR]
jeszcze nie zdecydowałam,zastanawiam się nad waszym i nad starania się -wątpliwości...zostane tam gdzie najmilsza atmosfera,bo sa wątki gdzie ostre wymiany zdań padają....cięzko tak zdecydować,szkoda że nie ma jednego wspólnego wątku staraczek i tych nowych i starych i przyszłych,panuje tu na forum mały bałagan z tymi wątkami ale musze cos wybrać bo nei da rady na tylu pisać bo czasu brak....

reklama
witam sie po sniadanku i juz z kawką
dzisiaj cisza?
erba nie wiem czy bym wytrzymała 2 skarbów na raz no ale bym sie bardzo cieszyła:)
scully ja też czuje że będzie Tośka a chyba potem TY z fasolką
tez masz takie przeczucie?:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry