sawi
szczęśliwa żona i mama
jak znajde to wkleje link,ale one kosztują podobno ok.200złTo ja tez poprosze o namiar na nie
Supcio!!!
Tydzien szybko zleci;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak znajde to wkleje link,ale one kosztują podobno ok.200złTo ja tez poprosze o namiar na nie
Supcio!!!
Tydzien szybko zleci;-)
toska nieeszalej do piatku szybko zleci jeszcze tylko 6 dni doslownie 5,5 ;-) zobaczysz wytzrymasz po co masz robic za szybko i niepotrzebnie sie marwic pamietaj ze beta to jak testy jednego dnia moze wyjsc 0,00 a za 2 dni moze juz wyjsc bardzo duza :-) wiec lepiej poczekac :-) jak to mowi moja mama NA WSZYSTKO CO W ŻYCIU DOBRE TRZEBA CZEKAĆzwariuje do piątku chyba ;-)
a jakbym poszła w środe to za szybko jak muslicie
no ja gdyby nie moja mama to bym tak szybko nieposzla bo nieialabym kasy na prywatne usg ale i tak sie cesze bo teraz chociaz foteczke dostane dzidzi na pamiatke i moze ginek sie postara i przekona dzidzie do przekrecenia sie jak zle bedzie lezec :-) bo niektorzy proboja przekrecic :-) no ale co ma byc to bedzie napewno bede lepiej potraktowana niz na tym polowkowym na nfz
Tośka to trzymamy kciuki jeszcze mocniej i czekamy na piątek również będziemy sie stresowac jak Ty bo bardzo chcemy zeby sie udało
Poziomki GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maćku to razem fasolkujemy
Żabka no u nas na nfz tez nie mówili płci i tez prywatnie chodziłam,bo po tym prywatnym byłam spokojniejsza a jak mi robili na nfz to powiem szczerze nie wiedziałabym prawie nic co tam u mojej kruszynki.
A ja posprzatałam i odpoczywam.wieczorem wraca mężuś ale się steskniłam za nim.
Cześć Dziewczyny,chciałam się pochwalić!!!
Dzisiaj popołudniu ujrzałam piękny plusik na clearblue!!!
A ile wtedy bedzie dni od owulki? Bo niby wykrywa od 10 dnia...
poczekam - od środy znowu mam zapieprz w pracy więc nie bede myslalaTosia zleci zobaczysz...ale jak będzie już więcej niż 7dni od owu to mogłabyś spróbować...choć ja bym poczekała do piątku skoro tak zalecił lekarz.

kot mi wylał kakao dzisiaj i tak wali że pożygac sie można 

no niezle niezazdroszcze szorowania...a niema co predzej robic toska razem czekamy na piatek ok ? :-)No to pospałam 2 godziny :-)
no piatek to będzie pewnie 10 dpo :-( wiec szybciej nie bede robic
poczekam - od środy znowu mam zapieprz w pracy więc nie bede myslala
musze dywan wypraćkot mi wylał kakao dzisiaj i tak wali że pożygac sie można
![]()
trzymam cie za slowo oby moj chlopaczek byl jak sebus toski zeby pokazywal jajca na kazdym usg ;-) a kiedys robilam sobie kalendarz chinski co sam oblicza czy bedzie chlopiec czy dziewczynka i z cora mi sie sprawdzilo a teraz wyszlo ze bedzie chlopak :-) wiec mam nadzieje ze sie potwierdzi :-)cześć sobotnie
scully witaj wypoczęta
Tośka &&&&&&&&&&&&&&&&&& mnie tez coś cycki pobolewają
ale by był numer jak we trzy ( ty, scully i ja) pokazałybyśmy dodatni test supcio no nie by było- no cóż pomarzyć można
erbuś widzę piękny suwaczek niebieski (czyli moje słowa staną się faktem)
zabka u Ciebie też będzie synek
maćku działaj z ziółkami bo ten miesiąc jest nasz i pamiętaj idziemy na L4 razem
poziomki gratulacje&&&&&&&&& za spokojne już 8 miesięcy
no ja ci mówię będzie chłopak mam takie silne przkonanieno niezle niezazdroszcze szorowania...a niema co predzej robic toska razem czekamy na piatek ok ? :-)
trzymam cie za slowo oby moj chlopaczek byl jak sebus toski zeby pokazywal jajca na kazdym usg ;-) a kiedys robilam sobie kalendarz chinski co sam oblicza czy bedzie chlopiec czy dziewczynka i z cora mi sie sprawdzilo a teraz wyszlo ze bedzie chlopak :-) wiec mam nadzieje ze sie potwierdzi :-)
I ja mam sama staraczka zostac?:-(cześć sobotnie
ale by był numer jak we trzy ( ty, scully i ja) pokazałybyśmy dodatni test supcio no nie by było- no cóż pomarzyć można![]()
mam nadzieje ze twoje przekonanie sie niemyli i ze w piatek sie potwierdzi :-) a domestos blee skora nim przejdzie wiec dlugo poczujesz go jeszczeno ja ci mówię będzie chłopak mam takie silne przkonanie
myłam dzisiaj zacieki od mydła w kabinie prysznicowe domestosem i wszytko mi nim śmierdzi bleee
ale juz nie mogłam na nie patrzeć
u nas to bym kebaby mogla jesc codziennie
takie dobre maja i niedrogie :-) milego wieczoru wam zycze