reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:)

Tośka to trzymamy kciuki jeszcze mocniej i czekamy na piątek również będziemy sie stresowac jak Ty bo bardzo chcemy zeby sie udało:)
Poziomki GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maćku to razem fasolkujemy:)
Żabka no u nas na nfz tez nie mówili płci i tez prywatnie chodziłam,bo po tym prywatnym byłam spokojniejsza a jak mi robili na nfz to powiem szczerze nie wiedziałabym prawie nic co tam u mojej kruszynki.

A ja posprzatałam i odpoczywam.wieczorem wraca mężuś ale się steskniłam za nim.

zwariuje do piątku chyba ;-)
a jakbym poszła w środe to za szybko jak muslicie
toska nieeszalej do piatku szybko zleci jeszcze tylko 6 dni doslownie 5,5 ;-) zobaczysz wytzrymasz po co masz robic za szybko i niepotrzebnie sie marwic pamietaj ze beta to jak testy jednego dnia moze wyjsc 0,00 a za 2 dni moze juz wyjsc bardzo duza :-) wiec lepiej poczekac :-) jak to mowi moja mama NA WSZYSTKO CO W ŻYCIU DOBRE TRZEBA CZEKAĆ
:)

Tośka to trzymamy kciuki jeszcze mocniej i czekamy na piątek również będziemy sie stresowac jak Ty bo bardzo chcemy zeby sie udało:)
Poziomki GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maćku to razem fasolkujemy:)
Żabka no u nas na nfz tez nie mówili płci i tez prywatnie chodziłam,bo po tym prywatnym byłam spokojniejsza a jak mi robili na nfz to powiem szczerze nie wiedziałabym prawie nic co tam u mojej kruszynki.

A ja posprzatałam i odpoczywam.wieczorem wraca mężuś ale się steskniłam za nim.
no ja gdyby nie moja mama to bym tak szybko nieposzla bo nieialabym kasy na prywatne usg ale i tak sie cesze bo teraz chociaz foteczke dostane dzidzi na pamiatke i moze ginek sie postara i przekona dzidzie do przekrecenia sie jak zle bedzie lezec :-) bo niektorzy proboja przekrecic :-) no ale co ma byc to bedzie napewno bede lepiej potraktowana niz na tym polowkowym na nfz

No to pospałam 2 godziny :-)

A ile wtedy bedzie dni od owulki? Bo niby wykrywa od 10 dnia...

no piatek to będzie pewnie 10 dpo :-( wiec szybciej nie bede robic

Tosia zleci zobaczysz...ale jak będzie już więcej niż 7dni od owu to mogłabyś spróbować...choć ja bym poczekała do piątku skoro tak zalecił lekarz.
poczekam - od środy znowu mam zapieprz w pracy więc nie bede myslala :sorry2:

musze dywan wyprać :wściekła/y: kot mi wylał kakao dzisiaj i tak wali że pożygac sie można :wściekła/y::angry:

cześć sobotnie
scully witaj wypoczęta
Tośka &&&&&&&&&&&&&&&&&& mnie tez coś cycki pobolewają
ale by był numer jak we trzy ( ty, scully i ja) pokazałybyśmy dodatni test supcio no nie by było- no cóż pomarzyć można:sorry2:
erbuś widzę piękny suwaczek niebieski (czyli moje słowa staną się faktem):-D
zabka u Ciebie też będzie synek:-D:-D:-D:-D:-D
maćku działaj z ziółkami bo ten miesiąc jest nasz i pamiętaj idziemy na L4 razem:rofl2:
poziomki gratulacje&&&&&&&&& za spokojne już 8 miesięcy

No to pospałam 2 godziny :-)

no piatek to będzie pewnie 10 dpo :-( wiec szybciej nie bede robic

poczekam - od środy znowu mam zapieprz w pracy więc nie bede myslala :sorry2:

musze dywan wyprać :wściekła/y: kot mi wylał kakao dzisiaj i tak wali że pożygac sie można :wściekła/y::angry:
no niezle niezazdroszcze szorowania...a niema co predzej robic toska razem czekamy na piatek ok ? :-)
cześć sobotnie
scully witaj wypoczęta
Tośka &&&&&&&&&&&&&&&&&& mnie tez coś cycki pobolewają
ale by był numer jak we trzy ( ty, scully i ja) pokazałybyśmy dodatni test supcio no nie by było- no cóż pomarzyć można:sorry2:
erbuś widzę piękny suwaczek niebieski (czyli moje słowa staną się faktem):-D
zabka u Ciebie też będzie synek:-D:-D:-D:-D:-D
maćku działaj z ziółkami bo ten miesiąc jest nasz i pamiętaj idziemy na L4 razem:rofl2:
poziomki gratulacje&&&&&&&&& za spokojne już 8 miesięcy
trzymam cie za slowo oby moj chlopaczek byl jak sebus toski zeby pokazywal jajca na kazdym usg ;-) a kiedys robilam sobie kalendarz chinski co sam oblicza czy bedzie chlopiec czy dziewczynka i z cora mi sie sprawdzilo a teraz wyszlo ze bedzie chlopak :-) wiec mam nadzieje ze sie potwierdzi :-)

no niezle niezazdroszcze szorowania...a niema co predzej robic toska razem czekamy na piatek ok ? :-)

trzymam cie za slowo oby moj chlopaczek byl jak sebus toski zeby pokazywal jajca na kazdym usg ;-) a kiedys robilam sobie kalendarz chinski co sam oblicza czy bedzie chlopiec czy dziewczynka i z cora mi sie sprawdzilo a teraz wyszlo ze bedzie chlopak :-) wiec mam nadzieje ze sie potwierdzi :-)
no ja ci mówię będzie chłopak mam takie silne przkonanie

myłam dzisiaj zacieki od mydła w kabinie prysznicowe domestosem i wszytko mi nim śmierdzi bleee
ale juz nie mogłam na nie patrzeć

reklama
no ja ci mówię będzie chłopak mam takie silne przkonanie

myłam dzisiaj zacieki od mydła w kabinie prysznicowe domestosem i wszytko mi nim śmierdzi bleee
ale juz nie mogłam na nie patrzeć
mam nadzieje ze twoje przekonanie sie niemyli i ze w piatek sie potwierdzi :-) a domestos blee skora nim przejdzie wiec dlugo poczujesz go jeszcze

ok babeczki ja spadam mezus zaprosil mnie na kebaba :-p u nas to bym kebaby mogla jesc codziennie:sorry2: takie dobre maja i niedrogie :-) milego wieczoru wam zycze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry