reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

gratulacje !!!
ja sie witam sobotnio już od 5 spać nie moge :-(

Witam Babolki weekendowo :-)

... u mnie też była ciężka noc ... wstałam o 3 do WC i potem zonk ... już nie mogłam zasnąć ... ostatnio często mi się to zdarza, jak już wstanę w nocy to później nie mogę zasnąć ... no i chyba pierwszy raz w życiu męczyła mnie zgaga :baffled:

Poziomki GRATULACJE ;-)

... Tośka ... pełen loooooooozzzzzzzzzz;-), wszystkie dziś mocno zaciskamy &&&&&&&& za Ciebie i pomyślne nowiny :tak::-)

... Myszka ... czyżby telepatia z tym spaniem ;-)

...Miłej soboty Wam życzę Babolki ;-)

reklama
Witam się i ja sobotnio z kawką :-)

Tosia w tym momencie zaciskamy &&& i czekamy na super wieści. Wierzę że wszystko będzie dobrze.

Batonik przyzwyczajaj się pomału do takich nocy...ale przynajmniej będę miała i wieczorem z Ciebie pożytek :-)
I jak łączy nas telepatia to wpadaj szybko na kawkę.

Miłego dnia Wam wszystkim życzę!

Cześć Dziewczyny,chciałam się pochwalić!!!
Dzisiaj popołudniu ujrzałam piękny plusik na clearblue!!!
suuper gratuluje nastepna fasoleczka pokazuj nam tu pieknie foteczke tesciora :-) i wstawiaj piekny sowaczek
gratulacje !!!
ja sie witam sobotnio już od 5 spać nie moge :-(
kochana spokojnie bo ci chormon stresu skoczy progesteron czy jakos tak za chwikle masz wizyte :-)
Witam Babolki weekendowo :-)

... u mnie też była ciężka noc ... wstałam o 3 do WC i potem zonk ... już nie mogłam zasnąć ... ostatnio często mi się to zdarza, jak już wstanę w nocy to później nie mogę zasnąć ... no i chyba pierwszy raz w życiu męczyła mnie zgaga :baffled:

Poziomki GRATULACJE ;-)

... Tośka ... pełen loooooooozzzzzzzzzz;-), wszystkie dziś mocno zaciskamy &&&&&&&& za Ciebie i pomyślne nowiny :tak::-)

... Myszka ... czyżby telepatia z tym spaniem ;-)

...Miłej soboty Wam życzę Babolki ;-)
ja codziennie wstaje o 3:15 na siku hihihi chyba moj pecherz ma jakis zegarek w sobie ze tak punktualnie mnie budzi :-) witam sie sobotnio i zycze milego dnia pozniej wlece zobaczyc co u toski po wizycie :-)

Trzeba w to wierzyć a na pewno się uda:)a kiedy testujesz?

najwcześniej w poniedziałek za tydzień (jak nie będzie plamień);-)

witam sie i ja zmęczona, zdenerwowana jutrem z bolącymi cyckami :-(:-(

u mnie też cyce dają o sobie znać :dry: TRZYMAM KCIUKAKI ZA DOBRE WIEŚCI!!! :tak:

Cześć Dziewczyny,chciałam się pochwalić!!!
Dzisiaj popołudniu ujrzałam piękny plusik na clearblue!!!

:-D:-D:-D GRATULUJE!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

Może to dzidziuś mamusię chce przygotować na nocne wstawanie... ;-)

no piekny dowód
a powiedz gdzie kupiłaś ten test??
bo rozumiem że to nie jest jednorazowy??
poproszę o link bo chętnie bym kupiła taki
To jest test jednorazowy jak każdy zresztą;))
Możesz go zamówić w aptece internetowej lub kupić w normalnej.Ma elektroniczny wyświetlacz który pokazuje + lub - więc nie ma problemu z mniej lub bardziej wyraźnymi kreskami.
Tutaj jest drogi bo ja płaciłam u siebie w aptece 17zł
CLEARBLUE DIGITAL, test ciążowy, 1 szt. | Apteka Internetowa | Zdro-Vita

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry