Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tosia będę trzymać jutro kciukasy &&& bardzo mocno!
Ostatnio jest fala dobrych wiadomości więc i u Ciebie takie będą. Nie denerwuj się bo choć wiem że trudno to w niczym to nie pomaga. Daj znac po wizycie.
tośka wiem że jest stres ale wiesz mi trafiliście na eksperta który chce wam pomóc więc bedzie dobrze i niedługo pokażesz nam swojego testadam znać napewno ale tak po 15 bo po lekarzu jedziemy do ikei na zakupy
mam nadzieje ze lekarz będzie miał dla nas dobre wiadomości
bylam wczoraj i ide za tydzien na prywatne bo wczoraj na nfz byl taki gbur zeniechcialo mu sie sprawdzic plci a ja muuuuusze wiedziec niemam zamiaru czekac do konca ciazy tak jak z corka
Erba gratulacje!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Batonik gratulacje córeczki:-)
Maćku przykro mi że @ przylazła:-(
Scully odpoczęłaś to może teraz fasolka będzie
Tośka kciuki cały czas mocno zaciśnięte&&&&&&&&&&&
a do mnie @ przylazła :-(dziś 2 dc więc jeszcze troche i boboseksy :-):-):-):-):-)hhuuuuurrra!!!!!!!!!!!
Żabka Ty jutro idziesz na USG?
Kinguś czemu staranka przesuniete?
teraz to piszemy malo kiedys np w zime to pisalysmy z kobietkamipo 20 a nawet po 40 stron dziennie wtedy to byloduzo do nadrabiania :-) teraz to rzadko dobiegamy do 5 stron dziennie wiec dasz rade ;-)no chyba tak zrobię...ale muszę wieczorkiem przysiąść i poczytać bo sporo piszecie więc troche czytania jest....
napewno bedzie mial tyle kciukow jest dla ciebie trzymanych :-) a one dzialaja :-)dam znać napewno ale tak po 15 bo po lekarzu jedziemy do ikei na zakupy
mam nadzieje ze lekarz będzie miał dla nas dobre wiadomości
Ciesze się się kochana że wszystko wporzątku i życze spokojnych już niecałych 8mięsiecy. A fluidków troche poprosze bo ja jestem akurat na etapie staranek więc może akurat się przydadzą:-):-):-)Witam sie czwartkowo
i chciałabym Wam powiedzieć ze JEST SERDUSZKO I PIĘKNIE BIJE !!!!!!!!!!
NASZ BĄBEL MA 7 MM :-) I WSIO OK !!!!!!
Teraz mogę Wam wszystkim podziekowac za &&&&&&&&
Myszko dokladnie dzis uslyszalam najpiekniejsza melodię
Batonik śliczna dziewczynka
Kochane moje ja ciagle trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was
i przeslam mega ilość ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Na tym watku sa dziewczeta "bardziej doswiadczone" z dluzszym stazem starankowym, wiec jak bedziesz miala jakies pytania to wal do naswitajcie,
Qurde dopiero teraz znalazłam ten wątek...a udzielam sie na 2011 ale nie rozumiem czemu tu są tak zakładane wątki bez sensu,czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi z tymi wątkami,by zostać mamą w 2011, w 2012 przecież rok 2011 kiedyś się skończy i co wtedy??? wszystkie się przenoszą na kolejny rok czy jak??? jest tu mały bałagan którego czasami nie ogarniam,przeciez ten ot wątek spokojnie by wystarczył a nie zakładanie kolejnych wątków z innym rokiem...bez sensu...albo ja tego nie kumam....
teraz tak dedukując dochodze do wniosku że najlepszym wątkiem był starania się i wątpliwości...ale coś mało kobitek tam teraz wchodzino nic musze się zdecydowac gdzie się udzielać bo na tylu wątkach to nie dam rady...i nie karcić mnie proszę,ja tylko zadaję pytanie i stwierdzam fakty...lubię to forum ale mam kilka "ale" tylko nie wiem gdzie to można pisać...za dużo wątków jest na szukanie.

Cyce juz bola?witam sie i ja zmęczona, zdenerwowana jutrem z bolącymi cyckami :--(

Ach ta @...a do mnie @ przylazła :-(dziś 2 dc więc jeszcze troche i boboseksy :-):-):-):-):-)hhuuuuurrra!!!!!!!!!!!
Cześć Dziewczyny,chciałam się pochwalić!!!
Dzisiaj popołudniu ujrzałam piękny plusik na clearblue!!!