reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej babeczki witam sie niedzielnie no i zaczal sie i mi i batnikowi 22 tydzien :-) za tydzien zaczynamy 6 miesiac ale to juz zlecialo :-) no i w srode nareszcie rozpoczecie roku szkolnego i mala pojdzie do przedszkola :-) a wtedy to juz czas mi szsybciej bedzie lecial :-) widze ze wczoraj wszystkie sie licytowalyktora tu zostanie???a ja wam powiem ze zadna powinnyscie sie lictowac ktora pierwsza zafasokluje a nawet my ciezaroweczki was niezostawimy wiec nikt tu sam niezostanie :-) a ja gleboko wierze ze w koncu wszystkim sie uda :-)

ja tez i trzymam kciuki za wszystkie staraczki

reklama
no i gdzie się wszystkie podziały hę -wyłazić z krzaków dziewczyny:)
moi mężczyźni jechali na grzybki a ja na 17 jestem umówiona z koleżanką z liceum na kawkę :)

jestem na chwileczkę bo na 16 gosci mamy miec :)

toska 3mam kciuki mocno!
lopop my juz na grzybkach bylismy w trojeczke ale fajnie bylo :)

a teraz was nie ma... :/

ja juz ide bo musze przygotowac co nieco
buziaki
milej niedzieli

Ostatnio edytowane przez moderatora:
musze opłacić abonament ale narazie tempki zapisuje tu
jutro pójde do banku i opłace więc naniose na 28dni...
nie wiem czemu ale miesiąc temu w tym dniu cyklu czułam już delikatne ćmienie jajcorów a teraz nic,boje się że owu nie bedzie (ale czy to możliwe że przy clo by nie było)

To moze zafundujesz mi miesiac gratis na 28dni?:cool2: Czy juz kogos wpisalas?

ps jestesmy immienniczkami:tak:

tak jest fajnie bo jeszcze razem spędza sie super czas i w rodzinnej atmosferze:)
miłej wizyty gości:)
No to sie mienelysmy...

no prawda zabka ale czasem ma sie takie przeczucie które sie sprawdza i nic sie na to nie poradzi
erbuś jesteś już na kwietnióweczkach?
scully no wiesz ja mówię o najbliższym czasie więc jak nie ten cykl to następny, a który masz dc?
no ja caly czas w glowie mam wyobrazenie jak gin mowi syn bedzie!!! a ja dzwonie do meza z radosna nowina ale wariatka ze mnie tak sobie wkrecam....
no fakt zgadza się,teraz jak jest kilka wątków i ledwo można :tak:wyrobić z czytaniem
przyjmiecie mnie do swego grona???
chcę być z Wami.....
no wykresik masz piękny,to jeszcze 3 dni i będzie wiadomo
według moich obliczeń dziś ma 7 dzień fazy lutealnej więc jeśli masz cykle 30 dniowe to masz za krótką faze lutealną i przydałoby się ją wydłużyć (magnez i B6)
ale mimo wszystko trzymam kciuki...
a ile staracie się o dzidziusia??

witaj maćku,jak u Ciebie dziś
niemogę się doczekac kiedy zaczniesz mierzyć tempkę

pewnie ze mozesz :-)
Witam się niedzielnie ....

dopiero wstałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja nie nastawiam się na fasolkę - co będzie to będzie poczekam do piatku i wszystko będzie jasne :tak: i tak jesteśmy na dobrej drodze już więc cierpliwie poczekamy :tak:
toska niepitol babolu w piatek bedzie wiadomo bez spozniajacej sie @ i dziwnych testow wiec spoko :-)

Bry wieczorowo

Ale spokojnie dzisiaj :)

erbuś jesteś już na kwietnióweczkach?

Wpadłam sie przywitać , podczutuje dziewczyny ale tak mi jakos takoś nie ma takiej atmosfery jak tutaj

miłego wieczoru !

Ja od jakiegoś czasu siedze ma marcóweczkach bo tam są super dziewczyny a teraz tworzymy majóweczki więc jak chcesz to wpadaj;)))
P.S. mi Kwietniówki też jakoś tak....

reklama
scully no wiesz ja mówię o najbliższym czasie więc jak nie ten cykl to następny, a który masz dc?

no mam nadzieję, że się uda :tak: dc mam 27 z 34 (nie chce mi się już suwaczka zmieniać, bo na nim jest 27 z 35) :sorry2: jeszcze tydzień do @, ale ja mam wcześniej max 3 dni przed plamienia więc będę wcześniej cosik wiedzieć ;-)

przyjmiecie mnie do swego grona???
chcę być z Wami.....
no wykresik masz piękny,to jeszcze 3 dni i będzie wiadomo
według moich obliczeń dziś ma 7 dzień fazy lutealnej więc jeśli masz cykle 30 dniowe to masz za krótką faze lutealną i przydałoby się ją wydłużyć (magnez i B6)
ale mimo wszystko trzymam kciuki...
a ile staracie się o dzidziusia??

Już jesteś przyjęta :tak::-D Dziś 6 dzień lutealnej, a mam 13 dniowe ;-)

Ja nie nastawiam się na fasolkę - co będzie to będzie poczekam do piatku i wszystko będzie jasne :tak: i tak jesteśmy na dobrej drodze już więc cierpliwie poczekamy :tak:

a my czekamy z tobą i zaciskamy kciukaski :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry