reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Żabko nie ma znaczenia jak jest dzidzia ułożona - w sensie czy pośladkowo czy główkowo - w celu rozpoznawania płci.
Mój Szymon fika co wizytę inaczej i za każdym razem widać klejnoty. Ty jutro masz wizytę ?

erba słuszna decyzja co do L4. Zobaczysz jak Twój dzidziuś będzie teraz rosnął :-) czekam na pierwsze zdjęcie z usg...to będe obstawiała płeć. Jakieś przeczucia masz ?

lopciu nic się nie stało...a co do urody to Szymon jest przecudnej urody :-D tylko moja sis twierdzi że lepiej żeby nie miał takiego małego noska po mnie, bo chłopakowi nie wypada...

batonik a Ty gdzie tak łazisz z małym dzieckiem jak pogoda taka do d.. ?

Kto chętny na cofkę ??!

Ostatnia edycja:
reklama
zabka heloł
jak córcia jutro do przedszkola na ile godzin dajesz małą?
taaaak nareszcie moj dlugo wyczekiwany 1 wrzesnia na 5 godzin dziennie to te grupy z uni ale dla mnie i tak to duzo 5 godzin spokoju psychicznego od malej :-)
Witam sie wtorkowo

Myszko przecudny , az sie poryczałam - no tak teraz to ja beksa jestem

Tośku cały czas &&&&&&

Lopciu od jutro znowu sie zacznie

Zabciu co do pracy to powiem Tobie ze nie ma ludzi niezastąpionych , napewno troche odczuja moj brak , ale wiesz ja zawsze wychodze z zalozenia ze trzeba patrzec na siebie .
Ale dzis nie pojecham do niej nie chcialo mi sie pojechalm do oddzialu gdzie siedzialam i powiem Tobie ze spotkalam sie z roznzmi opiniami
no coz samo zycie
no tak napewno sobie poradza a ty teraz musisz dbac o siebie :-)
Przezaj...zdjecie super gratkiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a ty babeczko jestes na gg czy nie???
Żabko nie ma znaczenia jak jest dzidzia ułożona - w sensie czy pośladkowo czy główkowo - w celu rozpoznawania płci.
Mój Szymon fika co wizytę inaczej i za każdym razem widać klejnoty. Ty jutro masz wizytę ?

erba słuszna decyzja co do L4. Zobaczysz jak Twój dzidziuś będzie teraz rosnął :-) czekam na pierwsze zdjęcie z usg...to będe obstawiała płeć. Jakieś przeczucia masz ?

lopciu nic się nie stało...a co do urody to Szymon jest przecudnej urody :-D tylko moja sis twierdzi że lepiej żeby nie miał takiego małego noska po mnie, bo chłopakowi nie wypada...
ja mam wizyte w piatek o 16:30 ale teraz to raczej nic by widac niebylo bo pupa siedzi na moim pecherzu wiec za wiele by gin niezobaczyl bo pewnie nogi przykorczone ma juz wolalam jak lezalo poprzecznie cvzyli miednicowo az mi dziwnie jak na dole kopie i sikac to co chwile latam bo na pecherzu siedzi...

batonik a Ty gdzie tak łazisz z małym dzieckiem jak pogoda taka do d.. ?

Kto chętny na cofkę ??!

Myszko ja mysle ze Olka bedzie, bo m i corcia chca chlopaka
Wczoraj rbilam sobie ten chinski kalendarz usmialam sie troche wzszlo ze chlopak ale ja w to nie wierze ,Wiadomo ze fajnie by bylo jakby parka byla
Ja poprosze herbatke;-)

Witam sie wtorkowo

Lopciu od jutro znowu sie zacznie
cześć erbuś no zacznie się u Ciebie jedna wygoda ze córka sama juz jeżdzi do szkoły mojego trzeba odprowadzac no a wiadomo nie zawsze będzie mi pasowało a bardzo bym chciała sama podprowadzać:)
jakie opinie kochana z Twoją ciążą?

to u was zabka jeszcze sa unijne bo u nas juz kończą projekt

Żabko troche wymyślasz z tym ułożeniem... nóżki jak ma przykurczone to pod brodą...więc od dołu pupki pięknie widać.
Ja to Ci powiem że jak gin zrobi to umiejętnie to tak sobie wyobraca maleństwo że zobaczy. Choć wiadomo łatwiej chłopca zobaczyć.

erbuś
poczekam na fotke to będę obstawiać. Kiedy masz następną wizytę ? Ja w chiński też nie wierzę... 50/50 że trafi :-D

Ostatnia edycja:
Ahh... wrażenia cudne! Jest taki śliczny!

taaaak nareszcie moj dlugo wyczekiwany 1 wrzesnia na 5 godzin dziennie to te grupy z uni ale dla mnie i tak to duzo 5 godzin spokoju psychicznego od malej :-)

no tak napewno sobie poradza a ty teraz musisz dbac o siebie :-)

a ty babeczko jestes na gg czy nie???

ja mam wizyte w piatek o 16:30 ale teraz to raczej nic by widac niebylo bo pupa siedzi na moim pecherzu wiec za wiele by gin niezobaczyl bo pewnie nogi przykorczone ma juz wolalam jak lezalo poprzecznie cvzyli miednicowo az mi dziwnie jak na dole kopie i sikac to co chwile latam bo na pecherzu siedzi...

Zabko jak corcia siedyiala posladkowo tzlem do nas ze tak powiem to ginka owi do mnie , raczej dziewczynka no chzba ze cos sie zachaczzlo o pepowine ale nie sadzi takze jak jest dobry gin to powie

Żabko troche wymyślasz z tym ułożeniem... nóżki jak ma przykurczone to pod brodą...więc od dołu pupki pięknie widać.
Ja to Ci powiem że jak gin zrobi to umiejętnie to tak sobie wyobraca maleństwo że zobaczy. Choć wiadomo łatwiej chłopca zobaczyć.

erbuś poczekam na fotke to będę obstawiać. Kiedy masz następną wizytę ? Ja w chiński też nie wierzę... 50/50 że trafi :-D

:-) oczywiscie ze foty beda

nastepna wizta 17-09 ale daleko jeszcze zeby poznac kto tam mieszka :-)

zmykam kochane bo jest szwagierka z maluszkiem i idę go sobie wykoszkać:):)

lopciu wpadnij wieczorkiem to moze sobie poklikamy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Myszko ja mysle ze Olka bedzie, bo m i corcia chca chlopaka
Wczoraj rbilam sobie ten chinski kalendarz usmialam sie troche wzszlo ze chlopak ale ja w to nie wierze ,Wiadomo ze fajnie by bylo jakby parka byla
Ja poprosze herbatke;-)
ja tez robilam zle ten co sam wylicza :-) i z corka mi sie sprawdzilo a teraz tez mi wyszedl chlopak zobaczymy wszystkie znaki i przeczucia innych mowi ze bedzie syn ale ja chce w koncu uslyszec to od gina bo nawet mezowi snil sie synek a jak bylam w ciazy z corka to snila jemu sie dziewczynka bawiaca sie z jego siostrzencm i siostrzenica i mu niewirzylam ze bedzie corka a on po tym snie caly czas byl pewien ze bedzie corka i wyszla corka a teraz snil sie syn mu i mowi o dzidziusiu ON :-)
cześć erbuś no zacznie się u Ciebie jedna wygoda ze córka sama juz jeżdzi do szkoły mojego trzeba odprowadzac no a wiadomo nie zawsze będzie mi pasowało a bardzo bym chciała sama podprowadzać:)
jakie opinie kochana z Twoją ciążą?

to u was zabka jeszcze sa unijne bo u nas juz kończą projekt
tak sa i maja wziecie bo utworzyli kilka dodatkowych grup tyle dzieci jest u nas

erbuś
poczekam na fotke to będę obstawiać. Kiedy masz następną wizytę ? Ja w chiński też nie wierzę... 50/50 że trafi :-D
bo ja sie martwie ze jak bedzie zle ulozone to gin niezobaczy :sorry2: to z tego stresu bo to usg to moja ostatnia nadzieja na poznanie plci maluszka a baaardzo mi na tym zalezy :tak: no ale zobaczymy trzeba byc dobrej mysli i wierzyc w maluszka i w umiejestnosci i dobre checi gina :-) mam nadzieje ze jednak jajeczka beda odstawaly i jakos uda sie je zobaczyc ;-)
Zabko jak corcia siedyiala posladkowo tzlem do nas ze tak powiem to ginka owi do mnie , raczej dziewczynka no chzba ze cos sie zachaczzlo o pepowine ale nie sadzi takze jak jest dobry gin to powie
dzieki zobaczymy co sie okzae
zmykam kochane bo jest szwagierka z maluszkiem i idę go sobie wykoszkać:):)
papa do poklikania pozniej :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja tez robilam zle ten co sam wylicza :-) i z corka mi sie sprawdzilo a teraz tez mi wyszedl chlopak zobaczymy wszystkie znaki i przeczucia innych mowi ze bedzie syn ale ja chce w koncu uslyszec to od gina bo nawet mezowi snil sie synek a jak bylam w ciazy z corka to snila jemu sie dziewczynka bawiaca sie z jego siostrzencm i siostrzenica i mu niewirzylam ze bedzie corka a on po tym snie caly czas byl pewien ze bedzie corka i wyszla corka a teraz snil sie syn mu i mowi o dzidziusiu ON :-)

tak sa i maja wziecie bo utworzyli kilka dodatkowych grup tyle dzieci jest u nas

o wlasnie zabko a na jakiej stronie robilas bo mi to tak jakbz odjelo 9 mies od mojego wieku i bzlo napisne tak ye chinka majac tom iles lat w 6 fazie ksiezca urodzila syna o co kaman

laski przestawila mi sie klawiatura na bb co mam yrobic bo tzlko tutaj jak pisze

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry