Mysza84
Fanka BB :)
Żabko nie ma znaczenia jak jest dzidzia ułożona - w sensie czy pośladkowo czy główkowo - w celu rozpoznawania płci.
Mój Szymon fika co wizytę inaczej i za każdym razem widać klejnoty. Ty jutro masz wizytę ?
erba słuszna decyzja co do L4. Zobaczysz jak Twój dzidziuś będzie teraz rosnął :-) czekam na pierwsze zdjęcie z usg...to będe obstawiała płeć. Jakieś przeczucia masz ?
lopciu nic się nie stało...a co do urody to Szymon jest przecudnej urody
tylko moja sis twierdzi że lepiej żeby nie miał takiego małego noska po mnie, bo chłopakowi nie wypada...
batonik a Ty gdzie tak łazisz z małym dzieckiem jak pogoda taka do d.. ?
Kto chętny na cofkę ??!
Mój Szymon fika co wizytę inaczej i za każdym razem widać klejnoty. Ty jutro masz wizytę ?
erba słuszna decyzja co do L4. Zobaczysz jak Twój dzidziuś będzie teraz rosnął :-) czekam na pierwsze zdjęcie z usg...to będe obstawiała płeć. Jakieś przeczucia masz ?
lopciu nic się nie stało...a co do urody to Szymon jest przecudnej urody
tylko moja sis twierdzi że lepiej żeby nie miał takiego małego noska po mnie, bo chłopakowi nie wypada...batonik a Ty gdzie tak łazisz z małym dzieckiem jak pogoda taka do d.. ?
Kto chętny na cofkę ??!
Ostatnia edycja:
to z tego stresu bo to usg to moja ostatnia nadzieja na poznanie plci maluszka a baaardzo mi na tym zalezy
no ale zobaczymy trzeba byc dobrej mysli i wierzyc w maluszka i w umiejestnosci i dobre checi gina :-) mam nadzieje ze jednak jajeczka beda odstawaly i jakos uda sie je zobaczyc ;-)