lopop
Szczęśliwa mamusia
wiesz nie obraź się zabka bym chciała mieć taki problem i większość na bb myslę ze teżdzieki dzis juz sie tak niestresoje jak tydzien temu zobaczymy co sie okaze ale cos czuje ze gin nic niezobaczy :-(
oj tosiu a tak liczylysmy ze bedziesz nastepna ciezaroweczka szkoda ale jest jeden plus jak zmienilas branie tej lutki to cykl chyba wrocil do normalnej liczby dni i niema uz tygodniowych opoznien wiec czekamy na rezultaty nastepnego cyklu ;-)
a ja kobietki za godzine bede czekac na szwagra zeby po pracy po mnie podjechal i pojedziemy do niego i ze szwagierka pjedziemy do gina ale powiem waz ze jakos dzis jestem bez nadziei ze dowiem sie plecjakos przestalam sie ludzic i nastawiac na to ze dowiem sie kto tam jest :-( chyba czs przywyknac do mojego zyciowego pecha bo zawsze jak na czyms bardzo mi zalezy bardzo bardzo to to sie niespelnia wiec cos czuje ze albo dzis znow sie niedowiem albo bedzie corcia i moje marzenie o synku sie niespelni
sorki ze tak wam smece ale jakis taki dzis mam dzien bez nadziei zmykam kochane musze ogarnac w domu i obiad zjesc papap do wieczora
Tośka tulam przykro mi
scully no 28 dniowe ale teraz bedzie szybciej za mocno boli
agniesiar wiem rozumiem Cię i dla mnie nie ma znaczenia co do płci byle było drugie i zdrowe
maćku za wizytę &&&&&&&&& napisz jak tam
erbus super że córce sie tak bardzo podoba bo jednak pierwsze wrażenie jest ważne
Kinga może będzie wpadka i sie udało
jakos przestalam sie ludzic i nastawiac na to ze dowiem sie kto tam jest :-( chyba czs przywyknac do mojego zyciowego pecha bo zawsze jak na czyms bardzo mi zalezy bardzo bardzo to to sie niespelnia wiec cos czuje ze albo dzis znow sie niedowiem albo bedzie corcia i moje marzenie o synku sie niespelni
a nowy cykl z lekami wykorzystajcie pełną parą
trzymam mocno kciukaski, żeby to był ból fasolkowy ;-)