Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raczej nie... Ale poczytaj jeszcze.to nic ale bedzie mega przyjemnie
czy przeciwciała czy coś też wskażą takie badania?
dzieki i wykukal ty zawsze potrafisz postawic na nogi ;-) zrowie najwazniejsze ale jakis taki chumor mnie naszedlŻabko musisz zmienić myślenie...
Przede wszystkim najważniejsze że dzidziuś jest zdrowy i pięknie rośnie i warto pamiętać że nikt Ci nie obiecywał że to będzie chłopczyk. Grunt żeby urodziło się w terminie, poród przebiegał wzorowo.
A pisałaś że lekarz dobry to na pewno wykuka co dzidzia ma między nóżkami.
Tosia a masz jeszcze jakieś teraz wizyty w Gamecie ? czy plan na ten cykle ustalony i na razie wizyt niet ?
Gdzie batonik ? COś pisała że jej nie będzie ?
rozumiem twoj zal czy zlosc ale czy naprawde jestem az taka zla ze mam marzenie o synku ze marzy mi sie akurat plec dziecka chyba nie kazdy ma inne marzenia ja cale zycie marzylam o synku i to moje marzenie ktore sie spelnilo dziekoje za post i zycze tobie jak i zawsze wszystkim staraczkom spelnienia marzenia o dzidziusiu zawsze o was mysle i modle sie za was zeby bog obdazyl was tym malym codem bo wszystkie na niego zaslogojecie...Przepraszam za to co napiszę, ale jak czytam co napisałaś to serce mi pęka!!!
Tak bardzo bym chciała mieć tylko takie problemy jak Ty!!!
Czy płeć ma naprawdę takie znaczenie??? Dziecko to dziecko - najważniejsze, ze wogóle je masz, że jest zdrowe i rośnie!!!
Ja czekam na ten cud ponad 3 lata, 3miesiące temu straciłam mojego aniołka i dałabym wiele by znów kiedyś mi się udało, choć szanse są niewielkie, nawet przez moment mi nie przeszło przez głowę, ze chciałabym dziewczynkę, czy chłopca - powiem brutalnie sztuka, jest sztuka - byle zdrowa!!!!
Przestań tak myśleć i ciesz sie, że nosisz ten dar pod sercem - bo nie jedna oddałaby wiele by sie z Tobą zamienić!!!
tosiu to trzymamy kciuki z bnowym ginkiem musi sie udac :-) wierze ze jestes juz coraz blizej celubęde miała monitoring owulacji 12-13 dc i pozniej po zastrzyku
dziewczyny ja jutro do was zajrze wrocilam z del i padam na twarz do tego brzuch boli :-(
nieobrazam sie kochana wywrozylas mi synusia i jestem ci winna bomboniere jak obiecalam ;-)wiesz nie obraź się zabka bym chciała mieć taki problem i większość na bb myslę ze też
Tośka tulam przykro mi
scully no 28 dniowe ale teraz bedzie szybciej za mocno boli
agniesiar wiem rozumiem Cię i dla mnie nie ma znaczenia co do płci byle było drugie i zdrowe
maćku za wizytę &&&&&&&&& napisz jak tam
erbus super że córce sie tak bardzo podoba bo jednak pierwsze wrażenie jest ważne
Kinga może będzie wpadka i sie udało&&&&&&&&&&&&&&&
dzieki :-*Witam się w piatkowe popoludnie
Maćku maocno zaciśięte &&&&&&&&&&&&&&&
Tośku no co za wredotaale będzie dobrze musi byc
Zabko ja mysle ze dzieciątko dziś pięknie się ułoży i zobaczysz ktoz tam sobie mieszka![]()
Miłego popoludnia
sliczny pechol a ginek rzeczywiscie dziwny troszke najwazniejsze zeby znal suie na rzeczyi pomogl :-)Jestem.
Oczywiscie jest pecherzyk - 20mm. Eno 7mm. I zapiasal mi pregnyl... razy 3Dzisiaj juz mialam jeden zastrzyk, kolejne jutro i w niedziele.
Ale ogolnie to facet "wszystkie rozumy zjadl". Inni lekarze to jelopy i tylko on sie na wszystkim zna;-) Stwierdzil miedzy innymi, ze jesli mam dwufazowe wykresy temperatury to owulka na bank byla, bo przeciez progesteron wzrosl... A tamtem gin po usg twierdzil, ze pecherz nie pekl... I badz tu madrym...
Poza tym usilnie mnie przekonywal, zebym zrobila sobie badania UroGin - diagnostyka zakażeń: choroby układu płciowego, bezpłodność i jej przyczyny. Choroby narządów płciowych ze niby takie wazne to...
mam nadzieje ze nie przeze mnie baaardzo przepraszam :-(super wieściale te badanie drogie
prawie 170 zł za jeden test, a ich tam dużo
z chęcią bym porobiła, ale za drogie
Ale namieszałam... Zjadłam właśnie ciasteczka Pieguski i dalej miałam na coś ochotę więc wciągnęłam oscypka
Kobietki idę do mamy, bo po tym pisaniu to mi się smutno tak zrobiło, że samotność mi doskwiera... Może namówię ją na oglądnięcie na dvd jakiegoś filmu na poprawę nastroju...
Pa
dzieki no udalo sie choc niewierzylam ze mi sie uda dowiedziec dzis:-)GRATULACJE ŻABKO !!! :-) A jednak się ujawnił![]()
tokebaba czy bomboniere????;-) wiem ze ty w drodze od gina pomyslalam sobie ze lopop miala jednak racje chyba zostaniesz nowa czarownica na naszym watku hihihih ;-)zabka wiesz niechcę sie powtarzać no ale ja Tobie to pierwsza mówiłam chyba z trzy razy
więc stawiasz mi waszego słynnego kebabaGRATULUJĘ
macku chłopa gwałć![]()
no koszt duzy ale moze z tych badan cos wyjdzie a przebadac sie wartoI to jest wlasnie najgorsze...
No wiem, ze drogie, ale ja chyba je zrobie... Skoro niby wszystko jest w porzadu, a fasolki brak... Jakas przyczyna musi byc...
No chyba wszystkie. Bo mowil, ze koszt to 450 zl (jeszcze nie bylam na tej stronie).
Ostatnio cos gadalam z moim rodzinnym i probowalam go nakierowac, ale sie nie dalo;-)
Super!![]()
Wydaje mi sie, ze Agniesiar (ja bynajmniej wlasnie tak mysle) miala na mysli nie tyle to, ze bardzo marzysz o synku. Bo tak jak piszesz-kazdy ma jakies marzenia. Ale napisalas , ze jesli bedzie dziewczynka to bedzie tragednia. Kolejny pech w zyciu...kobietki dziekoje wam za posty przyznam ze po niektorych zrobilo mi sie przykro :-( jeslio drazni albo przeszkadza wam moje pisanie bo ja jestem w ciazy a wy dalej probojecie to moge sie tu nieudzielac wiem ze wam jest ciezko sama tez bylam staraczka atak bardzo was polubilam ze wole pisac z wami niz z ciezarowkami jeszcze raz bardzo was przepraszam za moje posty ...

obiecuje napewno juz niebede aniechodzilo mi o to ze jakby byla dziewczynak to tragedia tez bym bardzo kochala ale przywyklam ze niewiele z moich marzen sie spelnia najwyzej mialabym dwie male strojnisie ktore by mi ciuchy i kosmetyki podbieralyWydaje mi sie, ze Agniesiar (ja bynajmniej wlasnie tak mysle) miala na mysli nie tyle to, ze bardzo marzysz o synku. Bo tak jak piszesz-kazdy ma jakies marzenia. Ale napisalas , ze jesli bedzie dziewczynka to bedzie tragednia. Kolejny pech w zyciu...
A dla staraczek takie slowa to jakies herezje;-)
Cale szczescie bedzie jednak synek, marzenie sie spelnilo i wiecej tak pisac nie bedziesz![]()

to okropne ale dziewczyny w tym wieku maja zupelnie inne rozumowanie a co do chumorow to dzisiejszy dzien jakis taki jest ja tez mialam dzis niebardzo humor pewnie przez ta pogode ja ostatnio ogladalam filmik na necie o mlodych rosjankach ktore poddaja sie aborcji legalnerj i darmowej w rosji a o antykoncepcji i o ciazy niewiedza doslownie nic lukaja aspiryne jakos srodek antykoncepcyjny szok jakie tam zacofanie na temat seksu i ciazydziewczyy w 5-6 tygodniu dopiero dowiadoja sie ze sa w ciazy dlugo niemaja okresu a na mysl im nieprzyjdzie ze moga byc w ciazy bo nawet niewidza co to a jak ida na aborcje do szpitalka to rodza martwe dzieci ktore sa pakowane w worki na smieci i wrzucane do pojemnikow to po obejrzeniu tego filmiku bylam wstrzasnietazabko nie drażni że jesteś w ciąży a mnie to bardzo cieszy tylko dzisiaj taki dla mnie smutnu dzień brzuszek boli na @ i jeszcze w telewizji mówili że jedna kobieta zostawiła dziecko na schodach w kamienicy serce mi pęka jak to słyszałam, to jest dopiero przykre więc wiesz Twoje stwierdzenie jest błahe przy takim problemie a tego dzieciaczka matka podobno jest jakaś dziewczyna 16-letnia
jak mąż zareagował kochana a mała? pewnie skaczą po sam sufit
tylko kiedy sobie wywróżę?
tak chwaliłaś te kebaby że ja ślinotoku dostałam![]()
tak chwaliłaś te kebaby że ja ślinotoku dostałam![]()
jak tak o nich gadacie to muszą być niezłe wypasy 
zabka wie co pisze ale apetyt i tak jest duży już ok tydzień za mną chodzi ten smak... ja też się pisze na tego kebaba bo tez mam mega ślinotokjak tak o nich gadacie to muszą być niezłe wypasy
![]()
zabka wie co pisze ale apetyt i tak jest duży już ok tydzień za mną chodzi ten smak
batonik to zrobimy nalot na Nowe do zabki![]()

A ja na diecie:-(... ja też się pisze na tego kebaba bo tez mam mega ślinotokjak tak o nich gadacie to muszą być niezłe wypasy
![]()