reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dziewczyny wygońcie mnie juz z bb bo ja musze jeszcze zrobić kurczaka faszerowanego bezkości dla siostry bo wyprawia I rocznicę ślubu i parapetówę:) jeszcze dużo pracy przede mną

... ja też się pisze na tego kebaba bo tez mam mega ślinotok:-p jak tak o nich gadacie to muszą być niezłe wypasy :-p
no u nas maja dobre i tanie bo po 7 zl
zabka wie co pisze ale apetyt i tak jest duży już ok tydzień za mną chodzi ten smak:)
batonik to zrobimy nalot na Nowe do zabki:)
to zapraszam na kebaba ale dopiero po wyplacie ;-)
... no wiesz daleko nie jest w końcu ;-)tylko nie wiem czy utrzymam mój apetyt na wodzy do tego czasu :-D

... no Żabko to teraz możesz oddać się zakupowym szaleństwom ;)
oj tak jutro powiem mezowi ze teraz musis synkowi cos ladnego kupic po wyplacie za to ze tak ladnie sie ulozyl do usg :-) ja dzis kupilam paputy z kubusiem i czapeczke pieska z uszkami :-)
A ja na diecie:-(
Przed chwila bylam w stonce na zakupach - jak te owocki do mnie krzyczaly! "Kup mnie! Kup mnie!":sorry2:
och macku wiem co czujesz pamietam jak robilam ta 13 dniowa diete to sie chialo wszystko cio niemozna bylo ale dasz rade jestes silna babka

hihi zabka to od jutra buszujesz w sklepach:) i kupujesz wszystko niebieskie:)
nie no narazie nie bo niemam kasy ;-) a co do kolorkow to widzialam piekne rzeczy w brazowych i pomaranczowych kolorkach dla chlopcow czerwone tez sa ladne :-)

ok kochane ja zmykam z bb na tvp1 koncza sie bracia grim i potem ide spac dobranoc wam wszystkim :-*

hej babeczki wkoncu dopadlam sie do kompa niedawno wrocilam i zjadlam kolacje i chce oglosic wszem i wobec ze bede miala SYNKA ANTOSIA!!!!!!!! a otojego meskosc :-D

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Coś czułam, że się jednak "ogonek" pokaże :-D

No chyba wszystkie. Bo mowil, ze koszt to 450 zl (jeszcze nie bylam na tej stronie)

to nic ale bedzie mega przyjemnie
czy przeciwciała czy coś też wskażą takie badania?

ja zaglądałam tam :tak: drogo :sorry2: jak się wejdzie w sklepik to jest formularz do zamówienia i na dole zaznacza się jakie testy chce się kupić i tam są ceny... :tak:

Dzisiaj nie:no: Dopiero jutro:tak:

działajcie :tak: będę mocno trzymać kciukaski :tak:

mam nadzieje ze nie przeze mnie baaardzo przepraszam :-(

pewnie, że nie :laugh2: mi radość sprawia, że nosicie fasolinki w brzuszkach :tak: razem z wami cieszę się dobrymi wieściami po wizytac i usg :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry