reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jestem.
Oczywiscie jest pecherzyk - 20mm. Eno 7mm. I zapiasal mi pregnyl... razy 3:szok: Dzisiaj juz mialam jeden zastrzyk, kolejne jutro i w niedziele.

Ale ogolnie to facet "wszystkie rozumy zjadl". Inni lekarze to jelopy i tylko on sie na wszystkim zna;-) Stwierdzil miedzy innymi, ze jesli mam dwufazowe wykresy temperatury to owulka na bank byla, bo przeciez progesteron wzrosl... A tamtem gin po usg twierdzil, ze pecherz nie pekl... I badz tu madrym...
Poza tym usilnie mnie przekonywal, zebym zrobila sobie badania UroGin - diagnostyka zakażeń: choroby układu płciowego, bezpłodność i jej przyczyny. Choroby narządów płciowych ze niby takie wazne to...

reklama
Jestem.
Oczywiscie jest pecherzyk - 20mm. Eno 7mm. I zapiasal mi pregnyl... razy 3:szok: Dzisiaj juz mialam jeden zastrzyk, kolejne jutro i w niedziele.

Ale ogolnie to facet "wszystkie rozumy zjadl". Inni lekarze to jelopy i tylko on sie na wszystkim zna;-) Stwierdzil miedzy innymi, ze jesli mam dwufazowe wykresy temperatury to owulka na bank byla, bo przeciez progesteron wzrosl... A tamtem gin po usg twierdzil, ze pecherz nie pekl... I badz tu madrym...
Poza tym usilnie mnie przekonywal, zebym zrobila sobie badania UroGin - diagnostyka zakażeń: choroby układu płciowego, bezpłodność i jej przyczyny. Choroby narządów płciowych ze niby takie wazne to...

no to piękny pęchol ulala czyli jak widac prl chyba nie przeszkadza przy wzroscie pecholi , no widzisz macku są lekarze i lekarze ale co zrobic czlowiek na rzesach by stanał . I jak widac co lekarz to inna teoria

Jeśli sądzisz, ze inaczej boli porażka, gdy walczysz o kolejnego malca - to niestety sie baaaaaaaardzo mylisz.

nie piszę przecież, że jest różnica w bólu przy rozczarowniu się kolejną @ przy kolejnym staraniu :sorry2: być może jest większa, bo jak raz się udało to czemu drugi raz nie wycodzi?... :dry:

przypomnij sobie jak byliście sami we dwójkę... jak ja dziś sama siedzę w domu, bo mąż w pracy... cztery ściany, ciszę zagłusza tv... już nie cieszy nowe mieszkanie, dobra praca, szczęście w życiu... czegoś (KOGOŚ malutkiego) brakuje do pełni szczęścia :-( KOGOŚ dla kogo można by żyć i ciężko pracować... :tak: My też marzymy o 3, ale czy się uda choć 1???...

Przychodzi @ to idź ucałuj maleństwo, pobaw się z nim... doceń to szczęście co masz... A o kolejne WALCZ, bo warto :tak:

prawda jest taka że zawsze boli gdy nie wychodzi ale jesteśmy w tej lepszej sytuacji że już mamy jednego skarba
i zawsze jest niesprawiedliwe gdy takie osoby sie starają a inne dzieci zostawiają pod drzwiami lub w koszach na śmieci lub zabijają- takie to zawsze moga zajść ledwo położą sie koło spodni a tu ciąża więc to jest bardzo przykre gdzie dziecko by miało normalny dom a nie patologię a dziecka nie ma:(
i pewnie jeszcze długo nie będę mogł asie pogodzić czemu tak jest- ale sie rozpisałam

masz 100% rację :tak:

Jestem.

super wieści :tak: ale te badanie drogie :szok: prawie 170 zł za jeden test, a ich tam dużo :szok: z chęcią bym porobiła, ale za drogie :sorry2:

Ale namieszałam... Zjadłam właśnie ciasteczka Pieguski i dalej miałam na coś ochotę więc wciągnęłam oscypka :sorry2:

Kobietki idę do mamy, bo po tym pisaniu to mi się smutno tak zrobiło, że samotność mi doskwiera... Może namówię ją na oglądnięcie na dvd jakiegoś filmu na poprawę nastroju...
Pa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
;-)Witam wieczorowo

Maćku ... dobre wieści ;-):tak: wszystko idzie w dobrym kierunku :tak: a swoją droga nie lubię lekarzy którzy psioczą na swoich poprzedników, głupio mądrzy, na pewno każdy ma trochę racji :tak: a co do tych testów to strasznie drogie, a konkretnie na jakie bakterie masz zrobić ?? bo ja zapobiegawczo brałam antybiotyk na chlamydie bodajże razem z R i koszt tych 2 tabsów 70 zł :sorry2:

Erbuś ... jak samopoczucie nasza młoda ciężarówko :-)

Scully nie smutaj się ;-) jesteśmy razem po to by się wspierać :tak:

zabka wiesz niechcę sie powtarzać no ale ja Tobie to pierwsza mówiłam chyba z trzy razy
więc stawiasz mi waszego słynnego kebaba:-p GRATULUJĘ
macku chłopa gwałć:-p

reklama
I jak widac co lekarz to inna teoria
I to jest wlasnie najgorsze...

super wieści :tak: ale te badanie drogie :szok: prawie 170 zł za jeden test, a ich tam dużo :szok: z chęcią bym porobiła, ale za drogie :sorry2:
No wiem, ze drogie, ale ja chyba je zrobie... Skoro niby wszystko jest w porzadu, a fasolki brak... Jakas przyczyna musi byc...
;-)Witam wieczorowo

Maćku ... dobre wieści ;-):tak: wszystko idzie w dobrym kierunku :tak: a swoją droga nie lubię lekarzy którzy psioczą na swoich poprzedników, głupio mądrzy, na pewno każdy ma trochę racji :tak: a co do tych testów to strasznie drogie, a konkretnie na jakie bakterie masz zrobić ?? bo ja zapobiegawczo brałam antybiotyk na chlamydie bodajże razem z R i koszt tych 2 tabsów 70 zł :sorry2:
No chyba wszystkie. Bo mowil, ze koszt to 450 zl (jeszcze nie bylam na tej stronie).
Ostatnio cos gadalam z moim rodzinnym i probowalam go nakierowac, ale sie nie dalo;-)

hej babeczki wkoncu dopadlam sie do kompa niedawno wrocilam i zjadlam kolacje i chce oglosic wszem i wobec ze bede miala SYNKA ANTOSIA!!!!!!!! a otojego meskosc :-D
http://imageshack.us
Super!:tak:

macku chłopa gwałć:-p
Dzisiaj nie:no: Dopiero jutro:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry