maćku
Moderatorka
Jestem.
Oczywiscie jest pecherzyk - 20mm. Eno 7mm. I zapiasal mi pregnyl... razy 3
Dzisiaj juz mialam jeden zastrzyk, kolejne jutro i w niedziele.
Ale ogolnie to facet "wszystkie rozumy zjadl". Inni lekarze to jelopy i tylko on sie na wszystkim zna;-) Stwierdzil miedzy innymi, ze jesli mam dwufazowe wykresy temperatury to owulka na bank byla, bo przeciez progesteron wzrosl... A tamtem gin po usg twierdzil, ze pecherz nie pekl... I badz tu madrym...
Poza tym usilnie mnie przekonywal, zebym zrobila sobie badania UroGin - diagnostyka zakażeń: choroby układu płciowego, bezpłodność i jej przyczyny. Choroby narządów płciowych ze niby takie wazne to...
Oczywiscie jest pecherzyk - 20mm. Eno 7mm. I zapiasal mi pregnyl... razy 3
Dzisiaj juz mialam jeden zastrzyk, kolejne jutro i w niedziele.Ale ogolnie to facet "wszystkie rozumy zjadl". Inni lekarze to jelopy i tylko on sie na wszystkim zna;-) Stwierdzil miedzy innymi, ze jesli mam dwufazowe wykresy temperatury to owulka na bank byla, bo przeciez progesteron wzrosl... A tamtem gin po usg twierdzil, ze pecherz nie pekl... I badz tu madrym...
Poza tym usilnie mnie przekonywal, zebym zrobila sobie badania UroGin - diagnostyka zakażeń: choroby układu płciowego, bezpłodność i jej przyczyny. Choroby narządów płciowych ze niby takie wazne to...
być może jest większa, bo jak raz się udało to czemu drugi raz nie wycodzi?... 
My też marzymy o 3, ale czy się uda choć 1???...

GRATULUJĘ
Dopiero jutro