reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

eijf cieszę sie że u ciebie wszystko ok !:-D
mnie dziś jakoś wyjątkowo biust boli i swędzi a dół brzucha też pobolewa mam nadzieję że może to jednak nie na @:crazy:.
a ktory to twoj dzien cyklu?termin @ juz minal?
u mnie jesli chodzi o objawy to ja juz chyba absolutnie niczemu wierzyc nie moge bo mialam juz chyba wszystko co mogloby wskazywac na ciaze a nia nie bylo!Teraz mialam tyle bialego sluzu ze myslalam ze to wlasnie to,a jednak nie!

reklama
eijf mnie się wydaje, że Bessa po prostu nie zmieniła suwaczka i on po dojściu do 31 dni cyklu rozpoczął odliczanie kolejnego cyklu czyli gdyby @ pojawiła się tak jak zawsze to teraz byłby ten "1 dzień do dni płodnych" a tak to nie było krwawienia a suwaczek liczy dalej:-)
Moim zdaniem to albo przesunięcie owulki albo ciąża.

eijf dobrze, że wszystkie wyniki ok! szkoda, że nie ma dzidziusia w tym cyklu :-( ale masz rację, nie będziesz już musiała przeżywać tych wszystkich nerwów w okolicach terminu @ - a to jest zawsze najgorsze, no i nie będziesz musiała wydawać kasy na testy

Eijf. Chyba ze to byl cykl bezowulacyjny to mam dni plodne. Sama nie wiem bo sie zgubilam. Najpierw myslalam ze brak @ to ciaza. Potem te testy i wszystko zaczelo sie sypac. Nadzieja przeplat sie z depresja. @ brak od 12 dni to pewnik. Suwak pokazuje jak bym miala @.

hej dziewczyny!
widzę,że dyskusja wrze :-)
eijf
cieszę się ,że wszystko w porządku ! teraz masz spokojną głowę ,że jest ok i możesz dalej się starać bez domysłów ,że coś jest nie tak-może to pomoże i tym razem się uda:-)

a mnie znowu brzuch tak boli na dole , ledwo siedzę, płodne w pełni więc boli czy nie przytulać się będę a co:-D czego się nie robi dla potomności;-)

u mnie jesli chodzi o objawy to ja juz chyba absolutnie niczemu wierzyc nie moge bo mialam juz chyba wszystko co mogloby wskazywac na ciaze a nia nie bylo!Teraz mialam tyle bialego sluzu ze myslalam ze to wlasnie to,a jednak nie!
Od nowa. To jest moj 43 dzien cyklu. Normalnie cykl mialam regularny i twal 31 dni. Ten cykl jest inny.

to mój 22 dzień cyklu cykle 25 lub 26 dniowe
w poprzednich cyklach tez sie wsłuchiwałam w siebie teraz juz nie tylko tak siedze i sie drapie po tych cycorach. no i plamienie maleńkie w jednym dniu miałam a tak to chyba nic

witam nowe straczki: jagodka, gwiazdeczka, bessa fajnie ze dołączyłyście ale uważajcie to forum uzależnia;-) :-D

za bardzo sie nie znam ale jesli masz problem z cyklami bezowulacyjnymi to po co ci duphaston?? z tego co wiem duphaston się łyka dopiero po owulacji:baffled:
co ci powiedziałą lekarka i w jakichdniach łykasz te tabletki?

Witaj :-) a co tam uzaleznie sie hehe!

No a duphaston mialam lykac od 13dc.

z jednej strony fajnie uslyszec ze jest o ale z drugiej i tak nie uspokoi to pytan pt dlaczego jeszcze nie?mam nadzieje ze wina nie lezy po stronie mojego.No coz teraz pozostaje czekac na @(mysle ze w przeciagu kilku dni) i znow odliczac.Nic juz nie poradze mysli sie o tym kiedy kolejna owu,kiedy kolejne odliczanie.wprawdzie nie zajmuje sie tylko mysleniem o tym ale troche to podporzadkowuje zycie.
ciekawe ktorej tym razem sie uda.pewnie znow nie wszystkim ale na pewno ktorejs tak!

reklama
Witaj :-) a co tam uzaleznie sie hehe!

No a duphaston mialam lykac od 13dc.

ja tez miałam przepisany duphaston na regulacje cykli ale troche o tym poczytałam i z tego co wiem najpierw trzeba sprawdzic czy jest owulacja dopiero potem brac duphaston, często lekarze nie sprawdzaja czy jest owulka i wypisuja najczesniej w 14 dniu cyklu ja miałam przepisany na 16dc gdybym zaczeła brac to juz owulki w ogóle bym nie miała, wiem bo mierzyłam temerature i owulka była dopiero ok 29-31dc,
dlatego chciałam cie ostrzec tym bardziej ze pisałas ze cykle masz bezowulacyjne i nie wiem dlaczego masz przepisany ten lek....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry