Dobry wieczór
Myszko Pięknie Szymcio rośnie
Batonik to daj znac jak po wizycie
Sevensonka śliczniutki ten Twój brzusio
Ja dziś mialam mega stresa , zadzwonili ze szkoly ze corkę popchneli i upadla na holu i uderzyla glowa o podloge , no to ja mowie ze za 15 minut bede , jestem pod szkola patrze kartetka a w niej mloda siedzi i patrze a moje dziecko chyba nie bardzo wie co sie siedzie no to dawaj do karetki i do szpitala ,ale na cale szczescie rtg glowy i badania nic nie wykazały .
Ja jutro rownież smigam na wizytkę , mamy usg prenet. i muszę wam powiedzieć ze juz stresa mam , ale ten nasz babel sie nastresuje dziś
Do miłego kochane trzymajcie sie do poklikania
Myszko Pięknie Szymcio rośnie
Batonik to daj znac jak po wizycie
Sevensonka śliczniutki ten Twój brzusio
Ja dziś mialam mega stresa , zadzwonili ze szkoly ze corkę popchneli i upadla na holu i uderzyla glowa o podloge , no to ja mowie ze za 15 minut bede , jestem pod szkola patrze kartetka a w niej mloda siedzi i patrze a moje dziecko chyba nie bardzo wie co sie siedzie no to dawaj do karetki i do szpitala ,ale na cale szczescie rtg glowy i badania nic nie wykazały .
Ja jutro rownież smigam na wizytkę , mamy usg prenet. i muszę wam powiedzieć ze juz stresa mam , ale ten nasz babel sie nastresuje dziś
Do miłego kochane trzymajcie sie do poklikania
a jesli chodzi o mnie to ja juz w pelni gotowa do porodu jak to moj gin okreslil..rozwarcie od zewszlego wtork na ponad 2 cm
pozdrawiam was serdecznie.
a na przyszły tydzień zostaje przedpokój i wymiana drzwi w dwóch pokojach i to by było na tyle
potem w weekend przyszły kładą panele i w czwartek montaż kuchni i niech ten miesiąc się skończy co bym miała ten remont już za sobą 
a dziś idę na podglądanko Blanki
jeszcze nie wiem o której dokładnie ale sądzę że koło południa ;-) ciekawe ile waży Kluseczka :-)