reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dobry wieczór

Myszko Pięknie Szymcio rośnie :)
Batonik to daj znac jak po wizycie
Sevensonka śliczniutki ten Twój brzusio
Ja dziś mialam mega stresa , zadzwonili ze szkoly ze corkę popchneli i upadla na holu i uderzyla glowa o podloge , no to ja mowie ze za 15 minut bede , jestem pod szkola patrze kartetka a w niej mloda siedzi i patrze a moje dziecko chyba nie bardzo wie co sie siedzie no to dawaj do karetki i do szpitala ,ale na cale szczescie rtg glowy i badania nic nie wykazały .
Ja jutro rownież smigam na wizytkę , mamy usg prenet. i muszę wam powiedzieć ze juz stresa mam , ale ten nasz babel sie nastresuje dziś
Do miłego kochane trzymajcie sie do poklikania

reklama
hej dziewczyny, po długej nieobecnosc wpadlam zobaczyc co u Was? Widzę,że gromadka rośnie;)

U nas niestety nadal nic, choć do dziś mielismy wielka nadzieje,ze wkoncu sie udalo, bo okres spoznial mi sie od 5 dni, a to sie nigdy wczesniej nie zdarzylo. No coz ponownie sie rozczarowalam i juz nie mam sily walczyc

A do tego przyszla do mnie kolezanka i poinformowala o swojej ciazy, udalo im sie bez staran, bo wogole nie miel tego w planach

Ach widocznie TEN na gorze ma dla mnie nny scenariusz.... ;(

Dobry wieczór

Myszko Pięknie Szymcio rośnie :)
Batonik to daj znac jak po wizycie
Sevensonka śliczniutki ten Twój brzusio
Ja dziś mialam mega stresa , zadzwonili ze szkoly ze corkę popchneli i upadla na holu i uderzyla glowa o podloge , no to ja mowie ze za 15 minut bede , jestem pod szkola patrze kartetka a w niej mloda siedzi i patrze a moje dziecko chyba nie bardzo wie co sie siedzie no to dawaj do karetki i do szpitala ,ale na cale szczescie rtg glowy i badania nic nie wykazały .
Ja jutro rownież smigam na wizytkę , mamy usg prenet. i muszę wam powiedzieć ze juz stresa mam , ale ten nasz babel sie nastresuje dziś

Kalendarz Ciąży - III trymestr - BabyBoom
a to znalazlam tu na bb w 37 juz donoszona

witam wszystkie staraczki i wszystkie mamusie zafasolkowane:-)
dawno nie zagladalam ale jakos teraz mam manie sprzatania, przekladania, ukladania heheheh. czasami wieczorkiem wejde na wasz watek i sobie podczytuje. czesto udzielam sie na pazdziernik 2010:tak:a jesli chodzi o mnie to ja juz w pelni gotowa do porodu jak to moj gin okreslil..rozwarcie od zewszlego wtork na ponad 2 cm:tak:jutro mam wizyte i moze juz niedlugo zobacze moja córcie.jak narazie czuje ise bardzo dobrze, sprzatam , spaceruje..torba juz spakowana i tylko czekamy az mnie cos chwyci:-Dpozdrawiam was serdecznie.

Witam się piątkowo :-)

Kto dzisiaj z kawusią czeka ?!? Choć przy moim ciśnieniu to raczej powinnam sobie odpuścić...ale jedną małą serwowaną przez Batonika mogę :-)

ewelina to czekamy na wieści że córunia jest już po drugiej stronie brzuszka :-)

Miłego dnia Wam życzę!

Witam się piątkowo :-)

Kto dzisiaj z kawusią czeka ?!? Choć przy moim ciśnieniu to raczej powinnam sobie odpuścić...ale jedną małą serwowaną przez Batonika mogę :-)

ewelina to czekamy na wieści że córunia jest już po drugiej stronie brzuszka :-)

Miłego dnia Wam życzę!

:-)To i ja się witam piątkowo z rana ;-)

... Myszka wiedziałam że napijesz się porannej cofki, latte to słabizna więc możesz sobie pozwolić :tak:

... co u nas ... remont dalej trwa ... dziś szlifują gładź w kuchni i w zasadzie zostało jeszcze położyć kafelki na podłodze w łazience i kuchni no i oczywiście podłączyć zlew i kibelek bo na razie to prowizorka :laugh2: a na przyszły tydzień zostaje przedpokój i wymiana drzwi w dwóch pokojach i to by było na tyle :sorry: potem w weekend przyszły kładą panele i w czwartek montaż kuchni i niech ten miesiąc się skończy co bym miała ten remont już za sobą :zawstydzona/y:

... jutro jedziemy na wesele :baffled: a dziś idę na podglądanko Blanki :tak::-p jeszcze nie wiem o której dokładnie ale sądzę że koło południa ;-) ciekawe ile waży Kluseczka :-)

... Myszko specjalnie dla Ciebie lightowa latte na ciśnienie ;-)
bez

Tośka ... tulam Cię mocno!!!!!!!!!!! ... a miałam już taką nadzieję :(

A tam co ma byc to i tak bedzie
tak wygladam dzis jak wielki prosiak

Plecy mi sie wygiely juz calkowicie podbrzusze piecze i kuje naokraglo itp
Svensonka co Ty...ślicznie wygadasz, skąd ten prosiak sie wziął na Twoim zdjeciu? :-D

Dobry wieczór

Trzymam kciuki za bdanie...wsio bedzie ok...współczuję stresa z powodu córki..

hej dziewczyny, po długej nieobecnosc wpadlam zobaczyc co u Was? Widzę,że gromadka rośnie;)

U nas niestety nadal nic, choć do dziś mielismy wielka nadzieje,ze wkoncu sie udalo, bo okres spoznial mi sie od 5 dni, a to sie nigdy wczesniej nie zdarzylo. No coz ponownie sie rozczarowalam i juz nie mam sily walczyc

A do tego przyszla do mnie kolezanka i poinformowala o swojej ciazy, udalo im sie bez staran, bo wogole nie miel tego w planach

Ach widocznie TEN na gorze ma dla mnie nny scenariusz.... ;(
no właśnie gromadka rosnie, więc i na Ciebie i na inne staraczki przyjdzie czas...trzymam kciuki by było to w nastepnym cyklu &&&&&& :tak:

Rozkręciła się na całego :-(
Bardzo mi przykro Toska... podbonie jak Batonik myslałam, ze .... Puki walczysz , jesteś zwycięscą...jesteś pod dobrą opieką...w końcu (czyt. w następnym cyklu) uda....Tulam Cie mocno.

:-)
... jutro jedziemy na wesele :baffled: a dziś idę na podglądanko Blanki :tak::-p jeszcze nie wiem o której dokładnie ale sądzę że koło południa ;-) ciekawe ile waży Kluseczka :-)
Miłej zabawy, a wczesniej znalezienia kreacji ;-) no trzymamy kciuki za badanie...:-D

Miłego dnia

reklama
Tosia :-(
kiedy nastęna wizyta w Gamecie? Wiesz już co teraz ? w sensie miał lekarz jakiś pomysł jakby się teraz nie udało ?

Batonik czy my się kiedyś wkońcu zgramy w jednym czasie ?!?
Daj znać jak po wizycie :-) my &&& :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry