K
Kinga85
Gość
erba witaj
miłej soboty!
miłej soboty!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam dać znać jak wrócę od lekarza...zatem...
Byłam ostatnio u endokrynologa z tą moją prolaktyna(179,34uU/ml, a po tabletce 11003,15 uU/ml), skasował mnie na 90zł i powiedział, że wszystko OK nie mam się czym martwić, zrobił USG tarczycy ona też OK i przepisał Bromergon (po 0,5 tabl przed snem) choć stwierdził, że wynik prolaktyny jest wg niego jak najbardziej OK, a moja Gin przesadziła z tym, że "bardzo wysoka"...do tego biorę kwas foliowy...zobaczymy czy to pomoże. Teraz jestem na etapie badań hormonów m.in LH, FSH, progesteron itp.
Trzymajcie kciukasy żeby się udało![]()
trzymam kciuki, żeby tym razem wyniki były dobre...kurcze na Twoim miejscu też bym chyba chciała do szpitalano niepolozyli mnie do szpitala mimo ze chyba nawet bym chcialla byc przebadana wzdluz i wszesz....
a ja kobietki bylam we wtorek u gina bo wyniki moczu znow niebyly zadowalajaccce co prawda bialka juz niebylo ale wszystkie inne mozliwe badziewia byly i gin juz sam niewiedzial co dac i dal mi zurawit do picia 2 razy dziennie ma pic ta herbate i w poniedzialek znow z siusiami na badanie jak znow cos bedzie nie tak z wynikami to we wtorek znow mam do niego zawitac a jak ok to dopiero 26 to tak w skrocie na troche dluzej bede z wami chyba w poniedzialek rano pozdrawiam was wszystkie
no tak jakby z prolaktyną było dobrze to by bromka nie zapisał ;-) ja przed zajściem miałam tylko lekko podwyzszona prl i brałam bromka 0,5 tabl 3 razy na tydzień....do tego dupka po 14 dc i pomogło w 2 cyklu od wlączenia leków zaszłam..trzymam kciuki, zeby i u Ciebie wyszło...oprócz hormonów polecam też monitoring owulacji...nieraz hormony są ok, a owu nie ma...Miałam dać znać jak wrócę od lekarza...zatem...
Byłam ostatnio u endokrynologa z tą moją prolaktyna(179,34uU/ml, a po tabletce 11003,15 uU/ml), skasował mnie na 90zł i powiedział, że wszystko OK nie mam się czym martwić, zrobił USG tarczycy ona też OK i przepisał Bromergon (po 0,5 tabl przed snem) choć stwierdził, że wynik prolaktyny jest wg niego jak najbardziej OK, a moja Gin przesadziła z tym, że "bardzo wysoka"...do tego biorę kwas foliowy...zobaczymy czy to pomoże. Teraz jestem na etapie badań hormonów m.in LH, FSH, progesteron itp.
Trzymajcie kciukasy żeby się udało![]()
no Svensonka, z tym olejkiem to jest tak 9pytałam dziewczyn z grudniówek)że jak ma zadziałać, to zadział....najwidoczniej malutka chce zrobic tacie prezent i tyle...dobrze jej u mamy :-)No wiec melduje ze na moja ukochana coreczke olejek rycynowy nie podzialal co prawda wzielam na lyzeczke do herbaty i pewnie dlatego wiec nici z porodowki dzis tewraz juz nie napieram jak dzis nie wyszla to niech wychodzi kiedy chce
moze w meza imieniny 24 pazdziernik hahaha to bedzie moj 39 tydzien wiec akurat czas na porod
no nic widze ze pustki do uslyszenia jutro laseczki pa pa
, wytrzymaliśmy do 2
to i tak sukces 
ty na tym suwaczku to już masz niepokojąco blisko datę porodu, chyba go przestawiasz co chwile do przodu ... ani się nie obejrzymy a Ty już będziesz tulić Szymulkę
i mniej czasu będzie na pogaduchy poranne :-( mam nadzieję że Twoja Kruszyna będzie bardzo spokojna i da nam rano troszkę pobabulić ;-)
... wstawać śpioszki na cofkę bo się za Wami stęskniłam
... 
potem ewentualne poprawki i do druku...niech czeka na obronę mamuśki do przyszłego roku ;-)
ja w zeszłym tyg byłam na siatce i Natalka też kibicowała ;-)Witam się poniedziałkowo!
Z mega bólem głowy :-( i kiepskim humorem...ehh chyba mnie już dopada jakieś szaleństwo hormonalne, ale co zrobić -> kolej rzeczy!
Batonik super że córunia ma się dobrze...i już niezły kolocuszek z niej :-) więcej niż torebka cukru :-) ja tak zawsze Szymciuchę porównuję i pewnie teraz jest już na etapie 3 ;-)
Doczytam później co u reszty...zmykam po śniadanie bo gdyby nie Szymuś to by mi się brzuch do pleców przykleił.
Miłego dnia!
że w głowie się nie mieści
dopiero co pamiętam jak mówiłam że test owu nie kłamie i że na pewno ją masz
a tu za chwilę na świecie pojawi się mały przystojniak ;-) ...