reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja melduję się na kawie...tylko ja proszę zbożówkę :-D odpuszczam sobie zwykła...jeszcze co najmniej miesiąc potrzebuję w dwupaku, żeby móc rodzic tam gdzie sobie wymyśliłam...

dzis kochane to Was pobiłam z pobudka, nie śpię od 3:42 :szok: masakra, wstałam ok. 5, pewnie padnę niedługo ;-)

reklama
ja melduję się na kawie...tylko ja proszę zbożówkę :-D odpuszczam sobie zwykła...jeszcze co najmniej miesiąc potrzebuję w dwupaku, żeby móc rodzic tam gdzie sobie wymyśliłam...

dzis kochane to Was pobiłam z pobudka, nie śpię od 3:42 :szok: masakra, wstałam ok. 5, pewnie padnę niedługo ;-)

... Olkale witaj ...

ja też odpuściłam sobie zwykłą cofkę ... tzn myślałam że będzie gorzej z odzwyczajaniem się ale wcale mi jej nie brakuje :no: od czasu do czasu ale bardzo rzadko wypiję w towarzystwie mojej psiapsiółki rozpuszczalną słabą 50/50 z mlekiem ;-)

... a gdzie wymyśliłaś sobie rodzić :confused::confused: nie w Bydzi :confused:

... Olkale witaj ...

ja też odpuściłam sobie zwykłą cofkę ... tzn myślałam że będzie gorzej z odzwyczajaniem się ale wcale mi jej nie brakuje :no: od czasu do czasu ale bardzo rzadko wypiję w towarzystwie mojej psiapsiółki rozpuszczalną słabą 50/50 z mlekiem ;-)

... a gdzie wymyśliłaś sobie rodzić :confused::confused: nie w Bydzi :confused:

Witam sie z kawusia za godzinke mam pranie przez 5 godzin hahah
Dostalam skurczy regularnych przez 1,5 w nocy byly one co 20 min ale nad ranem przeszly wiec mi corcia psikusa zrobila maz prawie zawalu dostal spisywal na kartce co ile skurcze hahah
mowie wam mina nieziemska i co nic
moze dzis w nocy cos sie rozkreci ahhaha

witam się i ja

:-p ale się rozgadałyście dziewuszki, nie ma co ... :szok:
A no ciszka tu jak makiem zasiał , szkoda

jak nie mozna spać to masakra. Ja jak narazie moge spać :) rano wstaje szykuje rodzinke i bach do wyreczka ia tak do 10 to tez nie ma mnie na porannej kawusi

Witam sie z kawusia za godzinke mam pranie przez 5 godzin hahah
Dostalam skurczy regularnych przez 1,5 w nocy byly one co 20 min ale nad ranem przeszly wiec mi corcia psikusa zrobila maz prawie zawalu dostal spisywal na kartce co ile skurcze hahah
mowie wam mina nieziemska i co nic
moze dzis w nocy cos sie rozkreci ahhaha
No teraz to wszystko mozliwe ,choć moze to takie wstępne ćwiczenia sobie Vanessa robi :)
Hej Laska ... ja w tym czasie poszłam na małe zakupki ;-) i już jestem :-) dziś wstawiają drzwi w pokojach więc mogę posiedzieć troszkę z Wami :tak:

... jak tam wczorajsze zakupki udane :confused:

No widzisz juz pięknie się w domku robi , rozumiem ze łazieneczka zrobiona :)

Myszko a jak tam u Ciebie ???
pozdro :)

witam się i ja

A no ciszka tu jak makiem zasiał , szkoda

jak nie mozna spać to masakra. Ja jak narazie moge spać :) rano wstaje szykuje rodzinke i bach do wyreczka ia tak do 10 to tez nie ma mnie na porannej kawusi

No teraz to wszystko mozliwe ,choć moze to takie wstępne ćwiczenia sobie Vanessa robi :)

No widzisz juz pięknie się w domku robi , rozumiem ze łazieneczka zrobiona :)

Myszko a jak tam u Ciebie ???
pozdro :)

... Hej Erba w końcu się ktoś odezwał, bo już myślałam że nasze forum wymiera śmiercią naturalną :sorry2:

... no łazienka już zrobiona tylko trzeba jeszcze fugi położyć i w kuchni też i dopiero wtedy podłączą wannę i umywalkę a kibelek już stoi tylko nie przykręcony ;-) dziś wymieniają drzwi i chyba w czwartek zewnętrzne i jadą z gładzią na przedpokoju ;-) małymi krokami do przodu :tak:

... Hej Erba w końcu się ktoś odezwał, bo już myślałam że nasze forum wymiera śmiercią naturalną :sorry2:

... no łazienka już zrobiona tylko trzeba jeszcze fugi położyć i w kuchni też i dopiero wtedy podłączą wannę i umywalkę a kibelek już stoi tylko nie przykręcony ;-) dziś wymieniają drzwi i chyba w czwartek zewnętrzne i jadą z gładzią na przedpokoju ;-) małymi krokami do przodu :tak:

Ja codziennie zaglądam , ale jak się nikt nie oddzywa :(
No to juz domek pięknieje , supcio .
A zdjątka Blaneczki gdzie hę ????????

Ja codziennie zaglądam , ale jak się nikt nie oddzywa :(
No to juz domek pięknieje , supcio .
A zdjątka Blaneczki gdzie hę ????????

no chętnie bym wstawiła tylko nie mogę się dostać do kabli od aparatu ani od komy :wściekła/y: bo wszystko zastawione

... powiedzmy że jeszcze mieszkanko nie pięknieje bo jest taki syf że :szok: nawet nie chce mi się myśleć o sprzątaniu tego wszystkiego :no: cóż mam nadzieję że bliżej niż dalej...do koca tygodnia muszę jakoś wytrzymać a potem z grubsza będzie doprowadzanie do stanu normalności :tak: bbbbbbbbrrrrrrrrrr jeszcze szlifowanie gładzi na przedpokoju :baffled: ... ehhh remontów mam dosyć na całe życie :-D

... a jak Twoje samopoczucie ??

reklama
no chętnie bym wstawiła tylko nie mogę się dostać do kabli od aparatu ani od komy :wściekła/y: bo wszystko zastawione

... powiedzmy że jeszcze mieszkanko nie pięknieje bo jest taki syf że :szok: nawet nie chce mi się myśleć o sprzątaniu tego wszystkiego :no: cóż mam nadzieję że bliżej niż dalej...do koca tygodnia muszę jakoś wytrzymać a potem z grubsza będzie doprowadzanie do stanu normalności :tak: bbbbbbbbrrrrrrrrrr jeszcze szlifowanie gładzi na przedpokoju :baffled: ... ehhh remontów mam dosyć na całe życie :-D

... a jak Twoje samopoczucie ??
No tak to juz jest z tymi remontami , ale potem bedzie sliczne , a sprzatankiem sie nie martw znajdzie sie ktos do pomocy :)
A moje sampopczucie dziękuje dobrze , tylko nie za wesoło z tym moim ciśnieniem bo ostanio 160 nawet było , dziś ciśnienie ok tylko puls wysoki bo 112 było , taki moj urok chyba a tak to juz o wiele lepiej . Babel rośnie jak na drożdzach ,zreszta to ma w genach :) I to dla mnie najważniejsze co by dzieci zdrowe były :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry