reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

szkoda, bo cena rzeczywiście nie jest wysoka...widze, ze też w turkusie ;)
rozglądaj sie moze jednak będzie jeszcze jedna okazja... szkoda, ze dziadkowie ie zadeklarowali sie w pomocy (choćby w pożyczce) no znajac teściów to pewnie nie ma na co liczyć :(
tesciow to bym nawet niepoprosila bo pozniej by pewnie sie uniesli honorem ze niemusimy oddawac a potem by za jakis czas nam wypominali to ze nam dali a pozyczyc na 3 miesiace szczerze mowiac niemam od kogo bo gdybym miala to bym odrazu pozyczyla i po becikowym oddala i wcale bym sie niewahala ale szczerze az sie troszke wkorzylam ze taka okazja i niemoge skorzystac i oczywiscie hormonki zabuzowaly i az sie poplakalam ale juz sie uspokoilam wiadomo humorki ciazowe wogole ostatnio chodze ciagle rozdraazniona a tyjak sie czujesz kochana juz niedlugo sie rozpakojesz :-)

reklama
jakoś dociera to do mnie powoli...choć nie czuję sie jeszcze "na ostatnich nogach" :) ogólnie dobrze znosze ciażę, wiadomo brzucho teraz urósł więc coraz mniej komfortowo sie żyje. Obcięcie paznokci czy ubranie butów to nie lada wyczyn ;)
Ciśnienei mam słabe więc nieraz jak śnieta ryba chodze :D :D ale co tam..
no ze spanie mam kłopoty, ale to norma...
kilka tyg temu skróciła mi się szyjka, ale stanęła więc liczę,ze jeszcze co najmniej 2 tyg potrzymam w dupaku...po pierwsze dlatego, ze chcę rodzić w msw i a, a tam mozna od 37tc, a po drugie chciałabym jeszcze pojechac do Gdańska na 2 zaliczenia na AWF i skończyć co sie da przed urodzeniem...takie są plany

A Ty?
Kiedy ten net na stałe będziesz miała...brakuje Ciebie :)

Żabka zmykam, bo mi się pyrki ugotowały...moze po obiedzie gdzieś na spacer sie wybierzemy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien doberek
olkale jeżdżę do szubina i fajny lekarz kasy nie zdziera o co pytam to mówi za monitoringi nie bierze wcale
wiesz jeżdżę do niego juz od marca pamietasz to zapłaciłam 2 razy za wizytę i raz za 650 za IUI no a ja tą trasę mam wyzanczoną jako częstą czasem jestem tam 3 razy w tygodniu:)

Dobrze ze są jeszcze ludzie na tym swiecie , widac ze lekarz z powołania . Moja tz fajna ale niestety kasuje zw wszysko
żaka a jaki to wózek? wklej linka...

my chcemy Jedo Fun 4 taki, tylko inny fotelik...na wózek u nas teściowie sie składaja

Fajna bryka dla Natalki
Ja dzis buszowalam z corcia po sklepach i zaopatzrylam sie w pas ciazowy , teraz z krotkimi bluzkami i odpietym guzikiem nie ma problemu :)

Ostatnia edycja:
jakoś dociera to do mnie powoli...choć nie czuję sie jeszcze "na ostatnich nogach" :) ogólnie dobrze znosze ciażę, wiadomo brzucho teraz urósł więc coraz mniej komfortowo sie żyje. Obcięcie paznokci czy ubranie butów to nie lada wyczyn ;)
Ciśnienei mam słabe więc nieraz jak śnieta ryba chodze :D :D ale co tam..
no ze spanie mam kłopoty, ale to norma...
kilka tyg temu skróciła mi się szyjka, ale stanęła więc liczę,ze jeszcze co najmniej 2 tyg potrzymam w dupaku...po pierwsze dlatego, ze chcę rodzić w msw i a, a tam mozna od 37tc, a po drugie chciałabym jeszcze pojechac do Gdańska na 2 zaliczenia na AWF i skończyć co sie da przed urodzeniem...takie są plany

A Ty?
Kiedy ten net na stałe będziesz miała...brakuje Ciebie :)
no wiem cos o tych butach i spaniu hihihi ale damy radew a net to ja mam caly czas bo mam modem z play ale niemam sprzetu naktorym moglabym siedziec bo stary komp sie spalil a w laptopie matryca wysiadla i ekran jesttaaak bardzo ciemny ze nic niewidac jedynie jak jestslonce i swieci prosto w ekran to troche widze co na tym monitorze jest dlatego dzis jak swieci to korzystami siedze ale mama nam zasponsorowala tablet internetowy i juz go zamowilam i teraz czekam na paczke najprawdopodobniej bedzie w przyszlym tygodniu czyli na poczatku listopada dlugo sie czeka ale to dlatego ze paczka idzie prosto z chin i mam nadzeje ze tablecik bedzie dzialal z moim modemem zebyym mogla znow z wami codziennie siedziec na bb a ten wozek caly czss mi w glowie siedzi jeszcze meza troche pomecze dzis czy daloby sie cos zrobic ale watpie bo mamy teraz inne wydatki jeszcze musze kupic pierluchy i kosmetykii w poniedzialek lece zaplacic za luzeczko bo wkoncu na nie odlozylam i kupilam przydaloby sie teraz wygrac w lotka hihihihi

Żabka zmykam, bo mi się pyrki ugotowały...moze po obiedzie gdzieś na spacer sie wybierzemy
to zycze smacznego i udanego spaceru :-)
Dobrze ze są jeszcze ludzie na tym swiecie , widac ze lekarz z powołania . Moja tz fajna ale niestety kasuje zw wszysko
żaka a jaki to wózek? wklej linka...

my chcemy Jedo Fun 4 taki, tylko inny fotelik...na wózek u nas teściowie sie składaja
http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?products_id=2582

hej erba jak sie czujesz co tam u ciebie chyba odpowiedz ci sie niedokonczyla ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to zycze smacznego i udanego spaceru :-)
[hej erba jak sie czujesz co tam u ciebie chyba odpowiedz ci sie niedokonczyla ;-)

a dziekuje juz lepiej , teraz sie zastanawiam czy ja w ciazy jestem , czsem cisnenie za wysokie ale dajemy rade :)
no wlasnie cos sie dzieje napisalam raz i potem edytowalam e juz mi sie nie chce poprawiac generalnie teraz duzoo wypoczywam :)
szkoda ze sprzet Ci siadl brakuje ciebie

a dziekuje juz lepiej , teraz sie zastanawiam czy ja w ciazy jestem , czsem cisnenie za wysokie ale dajemy rade :)
no wlasnie cos sie dzieje napisalam raz i potem edytowalam e juz mi sie nie chce poprawiac generalnie teraz duzoo wypoczywam :)
szkoda ze sprzet Ci siadl brakuje ciebie
no to dobrze :-) a sprzet spoko niemartwcie sie za max 2 tygodnie bede juz z wami na stale mam taka nadzieje ( ze tablet bedzie dzialal z modememe z play bo jak nie to sie wsciekne ) ale jestem narazie dobrej mysli i czekam na paczke i pod koniec tygodnia bede czekala na luzeczko :-)

no to dobrze :-) a sprzet spoko niemartwcie sie za max 2 tygodnie bede juz z wami na stale mam taka nadzieje ( ze tablet bedzie dzialal z modememe z play bo jak nie to sie wsciekne ) ale jestem narazie dobrej mysli i czekam na paczke i pod koniec tygodnia bede czekala na luzeczko :-)

spoko wszystko bedzie dobrze :)
U mnie łóżeczko stoi w piwnicy ,ale tak na poczatek chce kupic kojec turystyczny taki z dwoma poziomami , dzis bylysmy z corcia ogladac ale mysle ze z netu zamowie bo jednak taniej . Nie wiem czy w tamtym poscie sie dopisalo ze pas ciazowy sobie dzis kupiłam teraz nie ma problemu z bluzeczkami ktore sie przykrotkawe robią;-)

zabka uciekam ide sie polozyc bo dzis troche km zrobilam i teraz po obiadku to sie slodko robi

ppapappapa do poklikania

Ostatnia edycja:
spoko wszystko bedzie dobrze :)
U mnie łóżeczko stoi w piwnicy ,ale tak na poczatek chce kupic kojec turystyczny taki z dwoma poziomami , dzis bylysmy z corcia ogladac ale mysle ze z netu zamowie bo jednak taniej . Nie wiem czy w tamtym poscie sie dopisalo ze pas ciazowy sobie dzis kupiłam teraz nie ma problemu z bluzeczkami ktore sie przykrotkawe robią;-)

zabka uciekam ide sie polozyc bo dzis troche km zrobilam i teraz po obiadku to sie slodko robi

ppapappapa do poklikania
HIT ŁÓŻECZKO KOJEC KOŁYSKA GRATISY PRZEWIJAK (1277099274) - Aukcje internetowe Allegro ja kupilam takie bo ma duzo gratisow i jest male niezajmoje duzo miejsca a my mamy maly pokoik wiec dla nas jest super i na dzien bede je przenosic do pokoju corki bo w dzien maz spi po nocce wiec zalezalo mi tez zeby bylo lekkie i dobre do przeniesienia do drugiego pokoju a na noc bede z nim wracac do mojego pokoju i ma duzo gratisow a jak patrzyma w sklepie to takie ciut dluzsze bez gratisow kosztuje 400 zl wiec dla mnie jest super tansze mniejsze i z gratisami :-)

Witam Was kochane ze szpitalnego łoża

Batonik dziękuję za przekaz... i wszystkim za miłe słowa.

No nieciekawie się porobiło...najgorsze że jest weekend i nic nie wiadomo, cisza, lekarzy brak...podają tylko tabletki, robią ktg, które moje dziecko doprowadza do szału i tyle.
Jeszcze tylko jutro i poniedziałek. Mam nadzieje że spotkam się z moim lekarzem i szybko mi "pomoże"...
Dziwi mnie to białko bo w badaniach z poniedziałku nie było, jutro mi powtórzą badanie i zobaczymy. Najgorsze że ciśnienie też się nie stabilizuje...biorę masę leków i np ostatni pomiar to 140/90

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie! Proszę trzymajcie za nas kciuki.
Mimo że wiem ze jesteśmy w dobrych rękach czasami brakuje mi sił i ryczę... chciałabym już tulić moje Maleństwo i wiedzieć że nic mu nie grozi.
Mam lapka i net w szpitalu ale nie za wygodnie mi z nim siedzieć, więc w miarę możłiwości będę zaglądać...a jakby coś się ważnego działo to będę pisać do Iwonki.

reklama
HIT ŁÓŻECZKO KOJEC KOŁYSKA GRATISY PRZEWIJAK (1277099274) - Aukcje internetowe Allegro ja kupilam takie bo ma duzo gratisow i jest male niezajmoje duzo miejsca a my mamy maly pokoik wiec dla nas jest super i na dzien bede je przenosic do pokoju corki bo w dzien maz spi po nocce wiec zalezalo mi tez zeby bylo lekkie i dobre do przeniesienia do drugiego pokoju a na noc bede z nim wracac do mojego pokoju i ma duzo gratisow a jak patrzyma w sklepie to takie ciut dluzsze bez gratisow kosztuje 400 zl wiec dla mnie jest super tansze mniejsze i z gratisami :-)
o wlasnie taki kojec mi chodzi , i jak na wakacje sie super sprawdza

Witam Was kochane ze szpitalnego łoża

Batonik dziękuję za przekaz... i wszystkim za miłe słowa.

No nieciekawie się porobiło...najgorsze że jest weekend i nic nie wiadomo, cisza, lekarzy brak...podają tylko tabletki, robią ktg, które moje dziecko doprowadza do szału i tyle.
Jeszcze tylko jutro i poniedziałek. Mam nadzieje że spotkam się z moim lekarzem i szybko mi "pomoże"...
Dziwi mnie to białko bo w badaniach z poniedziałku nie było, jutro mi powtórzą badanie i zobaczymy. Najgorsze że ciśnienie też się nie stabilizuje...biorę masę leków i np ostatni pomiar to 140/90

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie! Proszę trzymajcie za nas kciuki.
Mimo że wiem ze jesteśmy w dobrych rękach czasami brakuje mi sił i ryczę... chciałabym już tulić moje Maleństwo i wiedzieć że nic mu nie grozi.
Mam lapka i net w szpitalu ale nie za wygodnie mi z nim siedzieć, więc w miarę możłiwości będę zaglądać...a jakby coś się ważnego działo to będę pisać do Iwonki.

Witaj Myszko
Pewnie ze trzymamy kciukasi za Ciebie i jestesmy z Tobą . I nie denerwuj sie wszystko bedzie dobrze
wiem ze czasami sil brakuje ale jeszcze troszke
Jestesmy z Wami !!!!!!!!!!!!!!!!!! buziaki trzymajcie sie cieplutko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry