reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-pHello , witam się po ciężkim dniu :happy:

... dziś od rana nasza córeczka buszowała razem z tatusiem swoim, który ją zaczepiał w brzuszku i już od 6 nie chciało im się spać za to mi wręcz przeciwnie :baffled:

... postanowiliśmy dzień spędzić na aktywnym sprzątaniu naszej chatki ;-):tak: a potem dołączyli teściowie i do 16 pracowaliśmy jak mróweczki :-p tzn ja nie tak ciężko ;-):laugh2: potem obiad etc a teraz w końcu nastawiłam pierwsze od miesiąca w domku pranie :-) powoli zaczyna przypominać miejsce zdatne do mieszkania :tak::laugh2:

... Myszko ... bardzo się o Ciebie martwimy nawet R się pytał dziś czy już lepiej :tak:, ale mimo wszystko trzymamy &&&&&& mocno zaciśnięte, że w poniedziałek Twój ginek coś powie więcej i że jeszcze przed narodzinami Szymulki zdążysz przytulić się jeszcze do W w domku ;-):tak:

JAK TO MÓWI ERBA BĘDZIE SI

reklama
witam. chcilabym wam przekazac taka nowinke ze zostalam drugi raz mamusia:))nasza córcia(patrycja) urodzila sie 13.10.2010r o 10.35:)))czujemy sie swietnie, mala spokojna jka aniolek. je i spi..ja po porodzie czulam sie bardzo dobrze bo moj porod trwal 15 min jak odeszly mi wody i nie mialam bolacych skurczy:))pozdrawiam

Witam.
Ja również się pochwalę, że 13.10. o godz. 19.40 przyszedł na świat mój synuś Sebastian.
Zobacz załącznik 294442

Gratulacje laseczki ja nadal w dwupaku dzis zaczynam 39 tydzien
maz z noga w domu masakra mam nadzieje ze sie nie pozabijamy do grudnia ha ha

typ zbieracka - łowiecki dobre :-D:-D:-D:-D
dzieki za wieści o Myszce... tak myślałam, ze cos nie gra, 2 dni by do nas nie zajrzała:-(
No trzymaj sie Myszak...dobrze,ze jestes pod opieka :tak: trzymam kcikasy za Ciebie i Szymulka &&&&&

a tak na marginesie, jedna ma cisnienei za wysokie, a druga za niskie... ostatnio miałam 90/70 i mam nadzieje,ze mi skoczy troche na porodówce, bo inaczej im zasnę :-D

Żabka w Bydzi sa 2 zpitale, w których znieczulenie jest bezpłatne (miejski i mswia) moze do Nas przyjedziesz urodzic? ;-):-)

mnie zmuliło i poszałam sie połozyć...zasnelam na 1,5 h:szok: potem obiad i znowu jestem :tak:

mamy podobne smaki:tak: ja też dziś zaplnowałam placki na kolacje...robie takie tarte na tarce jarzynowej z cebulą i zieloną pietruszką mniam...mniam...

u mnie tesciowie mieszkali przez równy miesiąc, nie ma ich od 2 tygodni...czuje ulge:-D

potasu albo wit C

smaki jabys była w ciazy:-D:-D:-D

to dobrze, przynajmniej coś konkretnego sie zaczęło dziać :tak: trzymam kciuki,zeby cos w końcu wyszło...leczonko i maluszek w drodze ;-)
lopop jeździsz do szubina, czy gdzie indziej?

no przynajmniej bedziesz miała meza w domu, moze troszke ciezszego ale w całosci ;-) teraz to trzymajcie sie dziewczyny jak najdłuzej w dwupaku...zadnych lisci malinowych, olejków itd....niech małżonek dochodzi do siebie

Taki mamy zamiar hahah

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam. chcilabym wam przekazac taka nowinke ze zostalam drugi raz mamusia:))nasza córcia(patrycja) urodzila sie 13.10.2010r o 10.35:)))czujemy sie swietnie, mala spokojna jka aniolek. je i spi..ja po porodzie czulam sie bardzo dobrze bo moj porod trwal 15 min jak odeszly mi wody i nie mialam bolacych skurczy:))pozdrawiam
Cześć Ewelina ogromne gratulacje ...jak zazdroszczę tych 15 min :) życzę by mała Patyrcja zdrowo sie chowała :)

Witam.
Ja również się pochwalę, że 13.10. o godz. 19.40 przyszedł na świat mój synuś Sebastian.
Zobacz załącznik 294442
Ryba i Tobie gratuluję i zyczę duzo zdrowia i spokoju :)

Ale sie dziweczyny zmuwiłyscie w jeden dzień urodziłyście i w jeden dzień dałyście Nam znac :)

Taki mamy zamiar hahah
trzymam kciukasy &&&

Witam Was kochane ze szpitalnego łoża

Batonik dziękuję za przekaz... i wszystkim za miłe słowa.

No nieciekawie się porobiło...najgorsze że jest weekend i nic nie wiadomo, cisza, lekarzy brak...podają tylko tabletki, robią ktg, które moje dziecko doprowadza do szału i tyle.
Jeszcze tylko jutro i poniedziałek. Mam nadzieje że spotkam się z moim lekarzem i szybko mi "pomoże"...
Dziwi mnie to białko bo w badaniach z poniedziałku nie było, jutro mi powtórzą badanie i zobaczymy. Najgorsze że ciśnienie też się nie stabilizuje...biorę masę leków i np ostatni pomiar to 140/90

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie! Proszę trzymajcie za nas kciuki.
Mimo że wiem ze jesteśmy w dobrych rękach czasami brakuje mi sił i ryczę... chciałabym już tulić moje Maleństwo i wiedzieć że nic mu nie grozi.
Mam lapka i net w szpitalu ale nie za wygodnie mi z nim siedzieć, więc w miarę możłiwości będę zaglądać...a jakby coś się ważnego działo to będę pisać do Iwonki.
Trzymamy &&&& wszystkie Myszka grunt, ze jestesci pod opieka i w razie czego Szymus szybciej sie urodzi... staraj sie wypoczywać, bo stresik i emocje podbijają tetno...
A jak się uda to w poniedziałęk na kilka dni do domku :)

o wlasnie taki kojec mi chodzi , i jak na wakacje sie super sprawdza
my też planujemy zakup takiego łóżeczka, ale jeszcze nie teraz...zobaczymy czy bedzie na pewno konieczne.
Na poczatek mamy drewniane łóżeczo i kołyskę i leżaczek....
http://sklep.dzidzio.pl/szczegoly/4092/lezaczek_rainforest_k2565_fisher_price
coś w tym stylu

ja też sie wzruszyłam jak J. zdecydowała sie na bycie przy porodzie:tak: choć od razu mu zapowiedziałam, ze jak bede sie czuła skrepowana czy nie bede mogła sie skupić to poprosze go by wyszedł...no ale liczę,ze bedzie moim adwokatem na sali ;-)

mi się zdaje, że razem to raźniej :tak:

my chcemy Jedo Fun 4 taki, tylko inny fotelik...na wózek u nas teściowie sie składaja

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm: tyle się napisałam i znikło :-(:-(:-(:-(:-( wszystko :-( nawet cytaty :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was kochane ze szpitalnego łoża

Batonik dziękuję za przekaz... i wszystkim za miłe słowa.

No nieciekawie się porobiło...najgorsze że jest weekend i nic nie wiadomo, cisza, lekarzy brak...podają tylko tabletki, robią ktg, które moje dziecko doprowadza do szału i tyle.
Jeszcze tylko jutro i poniedziałek. Mam nadzieje że spotkam się z moim lekarzem i szybko mi "pomoże"...
Dziwi mnie to białko bo w badaniach z poniedziałku nie było, jutro mi powtórzą badanie i zobaczymy. Najgorsze że ciśnienie też się nie stabilizuje...biorę masę leków i np ostatni pomiar to 140/90

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie! Proszę trzymajcie za nas kciuki.
Mimo że wiem ze jesteśmy w dobrych rękach czasami brakuje mi sił i ryczę... chciałabym już tulić moje Maleństwo i wiedzieć że nic mu nie grozi.
Mam lapka i net w szpitalu ale nie za wygodnie mi z nim siedzieć, więc w miarę możłiwości będę zaglądać...a jakby coś się ważnego działo to będę pisać do Iwonki.
oczywiscie ze trzymamy kciuki specjalnie dzis wlazlam na mojego zloma i gal;y wypatruje zeby wyczytac co tamu ciebie jeszte tylko kilka dni i bedziecie w e 3 :-) pozdrowki trzymajcie sie i spokojnie jutro poniedzialek bedzie wiecej lekarzy i wiecej wiadomosci ;-)
o wlasnie taki kojec mi chodzi , i jak na wakacje sie super sprawdza

Witaj Myszko
Pewnie ze trzymamy kciukasi za Ciebie i jestesmy z Tobą . I nie denerwuj sie wszystko bedzie dobrze
wiem ze czasami sil brakuje ale jeszcze troszke
Jestesmy z Wami !!!!!!!!!!!!!!!!!! buziaki trzymajcie sie cieplutko
no ja 1 reaz widzialam takie luzeczko jak bylismy z corka na wakacjach apotem widzialam u znajomej zew domu ma takie dla dzieci i jak dla mnie to jest najleprze rozwiazanie i w domu i w razie jakiegos wyjazdu wszedzie bede mogla je zabrac :-)
gratuluje ale to zlecialo a pamietam twoj dodatni test :-)
Witam.
Zobacz załącznik 294442
ale super wiadomosci gratuluje fajnie ze pamietalyscie o nas i wpadlyscie sie pochwalic :-)
Gratulacje laseczki ja nadal w dwupaku dzis zaczynam 39 tydzien
maz z noga w domu masakra mam nadzieje ze sie nie pozabijamy do grudnia ha ha
no kochana jeszcze tydzien i sie rozpakojesz ale pewnie predzejjak co to daj znac :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry