reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:)

A do mnie przylazła @ niestety ale mam nadzieję że będzie to ostatnia @ bo wysyłam ją do Myszki jak sie Szymulek urodzi:-):-):-):-)

Mysza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ewelina ryba gratulacje ślicznych dzieciątek
Żabka Tobie to tez moment zleci do porodu no i Batonikowi i Olkale również ale posypią nam się tu dzieciątka

reklama
Witam poniedziałkowo!

Ja do domu wrócę już z Szymulką :-) jak nic się nie zmieni to jutro go już tulę :-)

Proszę o kciukasy... zawsze szczęscie przynosiły.

Pozdrawiam Was wszystkie!

... Hej Laska ;-)

... na pewno masz u nas &&&&&& załatwione od 7 rano :tak: ... będę mocno zaciskać za mojego małego zięcia :-p:-D... troszkę Ci zazdroszczę, że już jutro będziesz po wszystkim :cool2:...

Pozdrowionka :-p

Witam poniedziałkowo!

Ja do domu wrócę już z Szymulką :-) jak nic się nie zmieni to jutro go już tulę :-)

Proszę o kciukasy... zawsze szczęscie przynosiły.

Pozdrawiam Was wszystkie!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
to Nasze moje i Natalki :) trzymaj sie cieplutko...czekamy na wieści i zdjecia

:)

A do mnie przylazła @ niestety ale mam nadzieję że będzie to ostatnia @ bo wysyłam ją do Myszki jak sie Szymulek urodzi:-):-):-):-)

Mysza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ewelina ryba gratulacje ślicznych dzieciątek
Żabka Tobie to tez moment zleci do porodu no i Batonikowi i Olkale również ale posypią nam się tu dzieciątka
oby polazła sobie na dobre... trzymam kciukasy &&&&&&& za nastepny cykl...zeby był owocny :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No właśnie u mnie w szpitalu liczą zupełnie inaczej...i same się te babeczki śmiały że co dziewczyna to właśnie sobie dodaje zawsze ten tydzień.
Dla nich to jest dopiero 29tc...tak jak ja jestem w 38.

Swoją drogą superowy mam podpis pod suwaczkiem :-D :-D :-D

... a bo każdy liczy jakoś inaczej :sorry2: mi gin tez liczy że to 30 tc :tak: bo tak mam w karcie ciąży ;-)

... a masz ochotę :-D:-D:-D:-D może szybki numerek przed CC :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry