reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej witam i juz zaspokajam waszą ciekawość otóż badania to przeciwciała antykalipidowe w klasie IGG i IGM oraz na bakterie tlenowe i beztlenowe oraz chlamydię i ureoplasmę

Mysza oby już z maleństwem życzę:):):):)
Scully dasz radę kochana
zabka aśka to asiucha-L:):)

hej witam i juz zaspokajam waszą ciekawość otóż badania to przeciwciała antykalipidowe w klasie IGG i IGM oraz na bakterie tlenowe i beztlenowe oraz chlamydię i ureoplasmę

Mysza oby już z maleństwem życzę:):):):)
Scully dasz radę kochana
zabka aśka to asiucha-L:):)

... hmmm też miałam skierowanie na przeciwciała i chyba jeszcze na antykoagulanty tocznia :dry:

... no to nie ma tragedii ... bo my wprowadziliśmy się na mieszkanie po dziadku, a dziadek był typem zbieracko-łowieckim i nie lubił zmian tak więc ostatni remont tych pomieszczeń zrobiono jakieś 20 lat temu :szok: 2 lata temu po śmierci dziadka były robione pokoje w gładzi więc je wystarczy teraz tylko odmalować :tak: jak wstawię Wam zdjęcia to zobaczycie w jakim skansenie mieszkaliśmy rok :zawstydzona/y: no cóż nie było motywacji jakoś :sorry2: a teraz bynajmniej Blanka będzie miała ładnie ;-):tak:

... Myszka w nocy wylądowała w szpitalu bo jej bardzo ciśnienie skakało - już jest troszkę lepiej, ale raczej zostanie do poniedziałku:-( ...

MYSZKA TRZYMAM MOCNO &&&&&&&&&&&&&& ZA WAS
typ zbieracka - łowiecki dobre :-D:-D:-D:-D
dzieki za wieści o Myszce... tak myślałam, ze cos nie gra, 2 dni by do nas nie zajrzała:-(
No trzymaj sie Myszak...dobrze,ze jestes pod opieka :tak: trzymam kcikasy za Ciebie i Szymulka &&&&&

a tak na marginesie, jedna ma cisnienei za wysokie, a druga za niskie... ostatnio miałam 90/70 i mam nadzieje,ze mi skoczy troche na porodówce, bo inaczej im zasnę :-D

not o ta jak ja gratuluje decyzji ale wiesz nie zawsze jest tak jak chcemy i badz przygotowana na wszystko ja mialam 1 cesarke a teraz sama niewiem co mi do lba strzelilo i sie zakodowalo ze chce rodzicnaturalnie z mezem niestety na znieczulenie niebede mogla sobie pozwolic bo poprostu mnie na nie niestac :-( i wkorza mnie ze w naszym kraju znieczolenie podczas porodu jest platnym przywilejem a nie norma jak w innych krajach.....no ale trudno polska rzeczywistosc ale jak narazie czuje sie silna i ze dam rade naturalnie i bardzo bym chciala ale biore pod uwage to ze moga mi zrobic cc przez to ze 1 bylo cc....
Żabka w Bydzi sa 2 zpitale, w których znieczulenie jest bezpłatne (miejski i mswia) moze do Nas przyjedziesz urodzic? ;-):-)

:-) w końcu jesteście Babolki bo ja tu dziś sama pełnię wartę na BB i już mi dupka do fotela przyrasta :-D
mnie zmuliło i poszałam sie połozyć...zasnelam na 1,5 h:szok: potem obiad i znowu jestem :tak:

... ... a mam dziś zajeb**** ochotę na placki ziemniaczane :-p chyba muszę tel do mamusi wykonać :-D
mamy podobne smaki:tak: ja też dziś zaplnowałam placki na kolacje...robie takie tarte na tarce jarzynowej z cebulą i zieloną pietruszką mniam...mniam...

... a w ogóle to mam nadzieję, że od jutra już będę oglądała teścia raz w tygodniu bo już mi tak działa na nerwy że:wściekła/y: lepiej nie mówić, owszem jestem wdzięczna że pomaga przy remoncie ale po prostu już mam go po dziurki w nosie:crazy:
u mnie tesciowie mieszkali przez równy miesiąc, nie ma ich od 2 tygodni...czuje ulge:-D

a ja normalnie mam dzien pomidorowy normalnie , nie moge sie powstrzymac i czuje ze caly czas mi brakuje , pewnie znowu potas niziutki
potasu albo wit C

ja mysle ze jak brakuje organizmowi czegos to sie domaga , ja np siedze sobie i czuje ze zjadlabym sobie kwaszonego ogora i musz e wciagnac przynajmniej z dwa , a terza sobie pomyslalam o kapuscie kwaszonej mniammm , i wlasnie badz tu madry ale zjem sobie sledzika o ! hehheeh
smaki jabys była w ciazy:-D:-D:-D

to dobrze, przynajmniej coś konkretnego sie zaczęło dziać :tak: trzymam kciuki,zeby cos w końcu wyszło...leczonko i maluszek w drodze ;-)
lopop jeździsz do szubina, czy gdzie indziej?

Bylam w szpitalu maz ma 2 blachy w nodze i 8 srub masakra
jutro chyba do domu
no przynajmniej bedziesz miała meza w domu, moze troszke ciezszego ale w całosci ;-) teraz to trzymajcie sie dziewczyny jak najdłuzej w dwupaku...zadnych lisci malinowych, olejków itd....niech małżonek dochodzi do siebie

typ zbieracko - łowiecki dobre :-D:-D:-D:-D

... zawsze tak o nim mówię ... jak nie słyszy oczywiście ... bo wszystko co jest stare to jemu się zawsze przyda ... chomik :-D

dzieki za wieści o Myszce... tak myślałam, ze cos nie gra, 2 dni by do nas nie zajrzała:-(
No trzymaj sie Myszak...dobrze,ze jestes pod opieka :tak: trzymam kcikasy za Ciebie i Szymulka &&&&&

a tak na marginesie, jedna ma cisnienei za wysokie, a druga za niskie... ostatnio miałam 90/70 i mam nadzieje,ze mi skoczy troche na porodówce, bo inaczej im zasnę :-D

... no też się niepokoiłam i napisałam do niej smsa a tu mnie tak zaskoczyła ... pisała że dodatkowo boli ją głowa etc mam nadzieję że nie będą się długo męczyli i że wszystko będzie OK ;-):tak: trzymam za nich mocno &&&&&&&&&&&&

... wyobraziłam to sobie ... jak wiozą Cię na porodówkę ze skurczami a Ty ziewasz :-D:-D

mamy podobne smaki:tak: ja też dziś zaplnowałam placki na kolacje...robie takie tarte na tarce jarzynowej z cebulą i zieloną pietruszką mniam...mniam...

u mnie tesciowie mieszkali przez równy miesiąc, nie ma ich od 2 tygodni...czuje ulge:-D

... no w końcu siedzą w nas małe babeczki :-D:-D może dlatego smaki podobne ;-) ja czekam niestety aż moja mamusia zrobi bo u nas póki co kuchnia stoi ale w kartonie :-D:-D poza tym ona robi najlepsze ze śmietaną i z cukrem :-p:-p:-p

... co do teściów to mam nadzieję że też poczuję ulgę bo siedzi dzień dnia od miesiąca :wściekła/y: i już po prostu mi się dźwiga :baffled:

no po takim chomiku to ciężko...juz sobie wyobrazam to sprzatanie gracików...a wszystko potrzebne :tak: ale fajnie, ze dostaliscie to mieszkanko, bo my to strasznie długo czekalismy na sprzyjajace okolicznosci... 5 lat "chodzilismy" ze sobą za nim światełko sie pojawiło i zaczęliśmy od ... kredytu ;-)

kurcze Myszkę boli głowa od nadcisnenia...to jest jeden z objawów, ciekawe czy jej zbija ciśnienie czy postanowią skroić...? wróciłaby z szymkiem juz :szok:

trochę z innej beczki na grudniówkach ostatnio pojawiła sie dziewczyna (choler... mi jej szkoda, mysle o niej dosć czesto) którą facet zostawił chyba w 32 tc:szok: co za koleś... wrócił do swojej byłej, a teraz nie umie zdecydować sie czy uznać małą za córkę...co za gówniarz z niego :wściekła/y:

no a co do teściów to co za duzo, to .... ;)

no po takim chomiku to ciężko...juz sobie wyobrazam to sprzatanie gracików...a wszystko potrzebne :tak: ale fajnie, ze dostaliscie to mieszkanko, bo my to strasznie długo czekalismy na sprzyjajace okolicznosci... 5 lat "chodzilismy" ze sobą za nim światełko sie pojawiło i zaczęliśmy od ... kredytu ;-)

kurcze Myszkę boli głowa od nadcisnenia...to jest jeden z objawów, ciekawe czy jej zbija ciśnienie czy postanowią skroić...? wróciłaby z szymkiem juz :szok:

trochę z innej beczki na grudniówkach ostatnio pojawiła sie dziewczyna (choler... mi jej szkoda, mysle o niej dosć czesto) którą facet zostawił chyba w 32 tc:szok: co za koleś... wrócił do swojej byłej, a teraz nie umie zdecydować sie czy uznać małą za córkę...co za gówniarz z niego :wściekła/y:

no a co do teściów to co za duzo, to .... ;)

... no my w sumie to mieliśmy sprzyjające warunki u mojej mamy ... tzn można tak to nazwać ;-) potem postanowiliśmy się wyprowadzić we dwójkę i mieszkaliśmy na wynajętym chyba ze 2 lata:sorry2: a od zeszłego lipca mieszkamy już na swoim :tak:

... a ten facet to niezły ... jakiś pusty gówniarz :wściekła/y: nakopałabym takiemu do du**, szkoda tej laski, to bardzo przykre nie chciałabym być w jej sytuacji :no:

... UWAGA, UWAGA !!! ... majster myje pędzle i zasilikonuje wannę i umywalkę w łazience i ...... KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):tak::-D:-p:happy2::laugh2::happy::wink::rofl:... tylko R jeszcze z kasą nie przyjechał :dry:

... a ten piep***** teściu miał podłączyć domofon i dzwonek i przez cały dzień nie zdążył ... ku***

reklama
Huraaa gratuluję dotrwania do końca :tak::-D:-D:-D:-D

gdzie ten R sie podziewa???;-) w razie czego niech majster dłuuuugo klei albo R bedzie go szukał :-D

:-D:-D pewnie z tym klejeniem i pakowaniem to zejdzie mu jeszcze dobra godzina a R miał być tak koło 19 ;-) ... a teściu ciekawskie jajo siedzi jak już potrzebny nie jest tylko po to żeby zobaczyć ile kasy weźmie :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry