reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:happy:Witam się po dwudniowej nieobecności :zawstydzona/y:

... otóż nie jest najlepiej po czwartkowej wizycie :-( , tzn. odebrałam wyniki i okazało się, że mam krew w moczu :baffled: ginek kazał dziś powtórzyć badania i ponownie to samo nawet jeszcze gorzej niż tamte :-( podejrzewa, że coś się dzieje z moimi nerkami, dlatego we wtorek idziemy do szpitala :-( bo musi zrobić bardziej szczegółowe badania i usg nerek i konsultacja nefrologiczna :-( troszkę się boję, ale najważniejsze że z Blanką wszystko OK :tak: ... jak nie urok to *****

O kochana wszystko bedzie dobrze :) a co tam u Blaneczki ile juz maluda wazy ?

O kochana wszystko bedzie dobrze :) a co tam u Blaneczki ile juz maluda wazy ?

... nie miałam usg bo zrobiło się takie zamieszanie z tymi wynikami, że powiedział że na spokojnie zrobimy we wtorek w szpitalu :sorry: wstępnie miałam mieć wczoraj tylko wizytę na samolocie a usg dopiero 09.11 :-( dobrze że o kilka dni się przyspieszy chociaż ;-) bo sama jestem ciekawa ile już waży :tak: trochę się zestresowałam tym wszystkim, ale musi być dobrze :tak:

... a co u Ciebie ??

... my powoli się rozpakowujemy z kartonów :-p dobrze, że chociaż remont się zakończył, bo mogę spokojnie iść do tego szpitala :laugh2: jeszcze w weekend mają nam zrobić szafę i będzie 95% ukończone zostaną tylko panele :sorry: a dziś zamówiliśmy meble do Blanki pokoju :-) mają być za 2 tygodnie :-p

... nie miałam usg bo zrobiło się takie zamieszanie z tymi wynikami, że powiedział że na spokojnie zrobimy we wtorek w szpitalu :sorry: wstępnie miałam mieć wczoraj tylko wizytę na samolocie a usg dopiero 09.11 :-( dobrze że o kilka dni się przyspieszy chociaż ;-) bo sama jestem ciekawa ile już waży :tak: trochę się zestresowałam tym wszystkim, ale musi być dobrze :tak:

... a co u Ciebie ??

... my powoli się rozpakowujemy z kartonów :-p dobrze, że chociaż remont się zakończył, bo mogę spokojnie iść do tego szpitala :laugh2: jeszcze w weekend mają nam zrobić szafę i będzie 95% ukończone zostaną tylko panele :sorry: a dziś zamówiliśmy meble do Blanki pokoju :-) mają być za 2 tygodnie :-p

Napewno wsio ok bedzie , zrobia wszystkie badanka
No to juz widze jakie ksiezniczka bedzie miala czaderskie mebelki , ale to tak juz jest ze dla tych naszych dzieciaczkow gwiazdke z nieba bysmy dali :)
A u mnie jakas dolina mnie dopada czy cus , generalnie od wczoraj mnie tak dziwnie brzuch boli hmm tak jakby cos uciskało a nic nie nosze takiego , dzis caly dzionek przelezalam nosa z domu nie wystawiłam .

a za tydzień wizyta

Napewno wsio ok bedzie , zrobia wszystkie badanka
No to juz widze jakie ksiezniczka bedzie miala czaderskie mebelki , ale to tak juz jest ze dla tych naszych dzieciaczkow gwiazdke z nieba bysmy dali :)
A u mnie jakas dolina mnie dopada czy cus , generalnie od wczoraj mnie tak dziwnie brzuch boli hmm tak jakby cos uciskało a nic nie nosze takiego , dzis caly dzionek przelezalam nosa z domu nie wystawiłam .

a za tydzień wizyta

... to fakt ... my też gwizdkę z nieba niedługo jej damy :laugh2: ale jest wyczekana, wystarana i pierwsza to niech ma wszystko naj ;-)

... w sumie to dobrze że się nie ruszałaś z domku :tak: może macica się powiększa i troszkę Cię uciska ;-) nie ma powodów do niepokoju na razie, najlepiej ciepła herbatka dobra książka i błogie lenistwo w domku :tak: ja szczerze mówiąc tęsknię za takimi dniami bo przez ten remont to kocioł straszny i ciągle w biegu :sorry: nawet na drzemkę czasu nie było :baffled: dlatego pewnie przez 5 tygodni zamiast przybyć to mi ubyło 1kg :eek:

... to fakt ... my też gwizdkę z nieba niedługo jej damy :laugh2: ale jest wyczekana, wystarana i pierwsza to niech ma wszystko naj ;-)

... w sumie to dobrze że się nie ruszałaś z domku :tak: może macica się powiększa i troszkę Cię uciska ;-) nie ma powodów do niepokoju na razie, najlepiej ciepła herbatka dobra książka i błogie lenistwo w domku :tak: ja szczerze mówiąc tęsknię za takimi dniami bo przez ten remont to kocioł straszny i ciągle w biegu :sorry: nawet na drzemkę czasu nie było :baffled: dlatego pewnie przez 5 tygodni zamiast przybyć to mi ubyło 1kg :eek:

Oczywiście ze jest błogie lenistwo i herba z cytrynką albo z limonką i oczywiście ksiażka zajefajna bo Grocholi a barzdo ja lubie takze choć to troszeczke odstresuje , a co do bolu to taki dziwny jest hmm ale narazie ustało wiec nie mysle :) Myslenie tylko pozytywne

Kochana uciekam , miłego wieczoru i do poklikania :) baj baj

Ostatnia edycja:
ja kiedyś też chodziłam do takiej babki co za kanałowe ściagneła 530 zł...powiedziałam sobie oststnia wizyta (mimoże dobra byłą) teraz jeżdźe do Świecia i za wizyte bez wzgl jaka dziurka (kanałowe tez ) 90 zł bierze

Ja nie wiem od czego e ceny zależą, M ma swojego dentystę bardzo dobrego ale 100 km od nas i umawia się z nim jeśli musi wtedy jak jedzie po syna bo to to samo miasto ale powiem że on dużo mniej płaci. Ostatnio jak był i dentysta poplamił mu chlorem bluzę dość drogą to zapytał ile bluza kosztowała, odjął cene wizyty a reszte oddał M, byłam po wrażeniem że tak postapił.

Dzis bylam u poloznej i wsio oki nic nowego mala glowa nisko w dol ale mowi ze glowka jeszcze nie do kanalu prosto jest szkoda slow
nie mam na nic juz silyyyyyyyyyy

Wytrzymasz jeszcze troszkę i już córcia będzie z Tobą.

... otóż nie jest najlepiej po czwartkowej wizycie :-( , tzn. odebrałam wyniki i okazało się, że mam krew w moczu :baffled: ginek kazał dziś powtórzyć badania i ponownie to samo nawet jeszcze gorzej niż tamte :-( podejrzewa, że coś się dzieje z moimi nerkami, dlatego we wtorek idziemy do szpitala :-( bo musi zrobić bardziej szczegółowe badania i usg nerek i konsultacja nefrologiczna :-( troszkę się boję, ale najważniejsze że z Blanką wszystko OK :tak: ... jak nie urok to *****

Batonik trzymam kciuki za ciebie, mam nadzieję że będzie wszystko dobre, ważne że Blaneczka zdrowo rośnie.

Witamy się z Szymulką z domu :-)

Witam ale super że jesteś w domku, jak znajdziesz chwilkę to napisz jak sięczujesz i jak Szymulek i pochwal się swoim przystojniakiem.

Dziewczyny ja mam takie pytanie czy wy macie ginekologów którzy pracują w szitalach gdzie zamierzacie rodzić? Pytam bo to pewnie lepiej jak rodzi sięw szpitalu skąd macie gina. Ja mam gina dobrego ale on wogóle nie pracuje w szpitalu, nie odbiera porodów. Zastanawiam się czy to ma duże znaczenie.

witam się

ja to chyba jak slonica bede 12 miesiecy w cizy chodzic
Poszlam dzis do pracy pomoc ciotce na 2 godziny bo glupieje w domu zygac sie chceeeeeeeeeeeeee
Dalej dwupak nic nowego

a nie mówilam?? dziecie swoją drogą my swoją drogą :) trzymam kciuki, zebys nie byla po terminie :)

ciśnienie mierzyłam :tak: zawsze mam niskie i takie było :tak: czasem mam na pogodę, ale jak zmienia się to przechodzi, a wczoraj lipa :sorry: co do picia to fakt za dużo nie piłam :zawstydzona/y:

APAP pomógł wczoraj :tak: I w razie czego więcej piłam :tak: Następnym razem (oby nie było) odrazu dużo wypiję, jakiś spacer, a jak nie przejdzie to nie będę się i dzidzię męczyć tylko APAP i już :tak:

apap jak najbardziej mozesz i w ciąży i przy karmieniu piersią :)

trzymam kciuki, zeby było dobrze

gratuluje Kochana :)

Ja jak widać za 4 miesiace dołączę legalnie to mam starających się o drugie dzidzi:)

reklama
wyników jeszcze nie ma .... to pewnie znak że coś nie tak:-(:-(:-(
tylko bez czarowidztwa... lopciu życzę cierpliwosci... :tak:

no kurcze coś podejrzewałam :zawstydzona/y: jakś wiedźma ze mnie wychodzi czy cóś?
podleczą Cię w szpitalu i bedzie dobrze...grunt, ze z Blanka jest ok

jak miło przywitać Was...zdjecie malucha jakieś poprosimy :tak::-)

Erba
też mi się wydaje, ze to moze wiezadła macicy sie rozciagaja :tak: duuuużżżżoooo relaksu

no to witam w klubie...ja też miałąm problemy z przybieraiem (latem to nawet 2 kg schudłam:zawstydzona/y:) ruszy waga, ruszy i to niedługo :tak: ja teraz przybieram ok 0,5 kg tyg co w sumie od poczatku daje 7,5 kg na plusie...liczę,ze niewiele mi zostanie po porodzie...

J

Dziewczyny ja mam takie pytanie czy wy macie ginekologów którzy pracują w szitalach gdzie zamierzacie rodzić? Pytam bo to pewnie lepiej jak rodzi sięw szpitalu skąd macie gina. Ja mam gina dobrego ale on wogóle nie pracuje w szpitalu, nie odbiera porodów. Zastanawiam się czy to ma duże znaczenie.
moja gin nie pracuje w szpitalu tak, że na kogo wypadnie na tego bęć :-D w Bydzi nawet nie mozesz sobie opłącić połoznej...wszystkie szpitale sie zgadały :-(

Ja jak widać za 4 miesiace dołączę legalnie to mam starających się o drugie dzidzi:)
cześć Pajaka, ale ten czas szyko leci :szok: miło Cie widzieć... zagladaj częsciej :tak: (o ile czas pozwoli ;-))

a ja dziś w odwiedzinach u mojego taty byłam... oj week siedzę w domu, co najwyzej spacer... a miałam sie oszczedzac :sorry: wczoraj dałam sobie taki wycisk przy porzadkach,ze aż mi było wstyd przed soba :zawstydzona/y: jakbym robiła sobie na złosć :no:

miłej nocki...obstawiam, ze dzis znów kilka godz. bezsennych bedę miała... to chyba jakiś trening ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry