reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hej, dziewczynki już pewnie śpicie więc życzę słodkich snów!!! Svensonka mam nadzieję, ze właśnie w tym momencie jak piszę u Ciebie ruszyła ostra akcja porodowa&&& po za tym myślałam, ze jak mnie dwa dni nie będzie to Ty już będziesz Vaneskę przytulała. Może Ty ja po prostu z całej siły popros!!!

witam sie

Batonik trzymam kciuki
Mycha trzymam kciuki za Szymma będzie dobrze
Svensonka a Ty nadal w dwupaku??

ja przygotowuje sie na chrzciny wiec czasu mało:(

to dość późno, mi mówii,ze mozna spróbować ok 18-20tc... a osobiscie pierwszy raz usyszłąm o corci w 13 czy 14tc (na połówkowym) rozłożyła sie i bułka widoczna była jak nic:-D... ale wtedy to nie było jeszcze nic pewnego

też mi się zdaje, że długo :sorry: ale może on taki termin najpóźniejszy podał :sorry: że jak wcześniej nie będzie pewien to do 28 tc będzie mieć czas :sorry:

Kobitki ja juz na zesach chodze normalnie od 3 dni po nocach nie spie jutro jak pojde do poloznej to chyba sie rozrycze i nagadam jej ze nie mam juz sily na nic ilez mozna czekac??
wyrozrywa mnie jak taki z niej klocek ze chodzic nie moge..............

moja kuzynka mieszka w domku jednorodzinnym i po schodach ganiała pół nocy :tak: pomogło :tak:

ja przygotowuje sie na chrzciny wiec czasu mało:(

kiedy chrzciny?? fotkę w ubranku nam wrzuć :tak:

Dobry wieczór!
Meldujemy się z domku. Dzisiaj nas wypisali bo bilirubina spadła bardzo fajnie już po kilku godzinach naświetlania. :-)
Pozdrawiam Was wszystkie!

dobrze, że tak szybko pomogło :tak:

co do wózka to skałąda sie super prosto... po ściagnięciu kółek wydaje sie nieduży stelaż... najlepiej isć do sklepu i obejrzeć na żywo

osobiście an chorobę to też polecam rosołek albo jarzyę, pomidorowa moze podrazniać gardło... chyba,ze mamcia smaka będzie miała na kwasidełko, bo w pomidorach jest wit. C

bardzo się ciesze, ze udało się z tym wózkiem... nieraz sobie myslałm o tej Naszej rozmowie sprzed kilku dni o wózku ... super zabka :)

no tak listopad minie, a grudzień to ju tuz, tuż... dobrze zalanowałas wydatki ;)
no udalo sie i jestem bardzo szczesliwa a jak zwykle z pomoca ruszyla moja mama :-) i babcia i dzieki nim mam ten wozek znaczy sie dopiero jutro po niego jade :-)
Witam sie wieczorowo

Olkale najważniejsze za Natka zdrowa a pewnie jeszcze troszku jej przybędzie
Dziewczyny furki zajefajne dla dzieciaczków
Pozdrowienia dla Batonika i Blaneczki , ale sie dziewczyna nasłucha omg
Oj biedny Szymulek zdrowka zyczymy :)
Lopciu jak to wynikow nie ma , co oni sobie jaja robią , mogli powiedziec ze dlugo sie czeka , a dzwoniłaś do nich ??
No wlasnie szkoda ze tak daleko mieszkasz , wpadlabys na jakas kawke i ciacho ale kto wie moze bedzemy mialy okazje sie spotkać :)
A my jutro wizytkę mamy :)
buziollleeeeeeee baboleeeee :)
daj znac po wizycie :-)
Wiesz co juz sama nie wiem tak mowia ale czy to prawda hmmm ???
Ale kiedys pewna kolezanka z bb mi powiedziala ze synus :) innym utrafiła wiec i moze u mnie :)

ja tez uciekam ide poczytac do poklikania
ale synus dał czadu heheh :)
no ja zm mala strasznie tylam a teraz na poczatku nic nietylam a teraz powolutku i ciaza zupelnie inna i bedzie synek :-) wiec trzymam kciuki
Dobry wieczór!

Meldujemy się z domku. Dzisiaj nas wypisali bo bilirubina spadła bardzo fajnie już po kilku godzinach naświetlania. :-)

Pozdrawiam Was wszystkie!
super trzymajcie sie

A UJA MUSZE WAM OGLOSIC RADOSNA NOWINE VANESSA POSTANOWILA WRESZCIE USZCZESLIWIC MAMUSIE I URODZILA SIE DZIS O 8:08 :-)

dokladniejszych danych takich jak waga ii wzrost jeszcze nieznam ale juz pisalam do svensonki i jak odpocznie i mi napisze to dam wam znac :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry