lopop
Szczęśliwa mamusia
moja babcia mówi że trzeba coś dzwignąć albo zdjąć i założyć z okna firanki - a co tam zdejmin je i załóż jeszcze raz może pomoże????Nie mam pojecia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja babcia mówi że trzeba coś dzwignąć albo zdjąć i założyć z okna firanki - a co tam zdejmin je i załóż jeszcze raz może pomoże????Nie mam pojecia
moja babcia mówi że trzeba coś dzwignąć albo zdjąć i założyć z okna firanki - a co tam zdejmin je i załóż jeszcze raz może pomoże????
a ręce w górę????dzwigalam bo bylam po zakupy w sklepie i nic
to dość późno, mi mówii,ze mozna spróbować ok 18-20tc... a osobiscie pierwszy raz usyszłąm o corci w 13 czy 14tc (na połówkowym) rozłożyła sie i bułka widoczna była jak nic... ale wtedy to nie było jeszcze nic pewnego
ale może on taki termin najpóźniejszy podał
że jak wcześniej nie będzie pewien to do 28 tc będzie mieć czas 
Kobitki ja juz na zesach chodze normalnie od 3 dni po nocach nie spie jutro jak pojde do poloznej to chyba sie rozrycze i nagadam jej ze nie mam juz sily na nic ilez mozna czekac??
wyrozrywa mnie jak taki z niej klocek ze chodzic nie moge..............
pomogło 
ja przygotowuje sie na chrzciny wiec czasu mało![]()

Dobry wieczór!
Meldujemy się z domku. Dzisiaj nas wypisali bo bilirubina spadła bardzo fajnie już po kilku godzinach naświetlania. :-)
Pozdrawiam Was wszystkie!

no udalo sie i jestem bardzo szczesliwa a jak zwykle z pomoca ruszyla moja mama :-) i babcia i dzieki nim mam ten wozek znaczy sie dopiero jutro po niego jade :-)co do wózka to skałąda sie super prosto... po ściagnięciu kółek wydaje sie nieduży stelaż... najlepiej isć do sklepu i obejrzeć na żywo
osobiście an chorobę to też polecam rosołek albo jarzyę, pomidorowa moze podrazniać gardło... chyba,ze mamcia smaka będzie miała na kwasidełko, bo w pomidorach jest wit. C
bardzo się ciesze, ze udało się z tym wózkiem... nieraz sobie myslałm o tej Naszej rozmowie sprzed kilku dni o wózku ... super zabka
no tak listopad minie, a grudzień to ju tuz, tuż... dobrze zalanowałas wydatki![]()
daj znac po wizycie :-)Witam sie wieczorowo
Olkale najważniejsze za Natka zdrowa a pewnie jeszcze troszku jej przybędzie
Dziewczyny furki zajefajne dla dzieciaczków
Pozdrowienia dla Batonika i Blaneczki , ale sie dziewczyna nasłucha omg
Oj biedny Szymulek zdrowka zyczymy![]()
Lopciu jak to wynikow nie ma , co oni sobie jaja robią , mogli powiedziec ze dlugo sie czeka , a dzwoniłaś do nich ??
No wlasnie szkoda ze tak daleko mieszkasz , wpadlabys na jakas kawke i ciacho ale kto wie moze bedzemy mialy okazje sie spotkać![]()
A my jutro wizytkę mamy![]()
buziollleeeeeeee baboleeeee![]()
no ja zm mala strasznie tylam a teraz na poczatku nic nietylam a teraz powolutku i ciaza zupelnie inna i bedzie synek :-) wiec trzymam kciukiWiesz co juz sama nie wiem tak mowia ale czy to prawda hmmm ???
Ale kiedys pewna kolezanka z bb mi powiedziala ze synusinnym utrafiła wiec i moze u mnie
![]()
ja tez uciekam ide poczytac do poklikania
ale synus dał czadu heheh![]()
super trzymajcie sieDobry wieczór!
Meldujemy się z domku. Dzisiaj nas wypisali bo bilirubina spadła bardzo fajnie już po kilku godzinach naświetlania. :-)
Pozdrawiam Was wszystkie!