Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja kobietki niebylam na wyborach :-( a chcialam isc do taty i na wybry ale corka ma dzis okropny kaszel i jestem uziemiona w domu i musze przelozyc wtorkwa wizyte ugina bo niemam z kim corki zostawic a tak czekalam na ta wizyte jak na kazda z reszta ale pojde za tydzien jak juz bedzie zdrowa i bedzie w przedszkolu
Ja nie wiem czy to przez tą pogodę ale doła mam niemiłosiernego, normalnie przed wczoraj to pół dnia ryczałam i nie wiem dlaczego, rozumiem jakbym jeszcze @ miała ale ja przecież przed owu jestem, mam chyba jakiegoś wewnętrznego stresa że i tak nic z tego.
Tak sobie myślę o in vitro, bo może okaże się że to jedyna metoda która pomoże mi zostać mamą i tak może to głupio zabrzmi ale mi przykro bo zawsze wyobrażałam sobie i rozmawiałam z M że jak będziemy mieli dzidziusia to będzie to owoc wielkiej miłości a nie efekt zabiegu medycznego. Wiem, wiem to brzmi strasznie ale nie wkurzajcie się na mnie, takie mam myśli nieciekawe.
olkale urodziła zdrową Natalkę
3540g i 57cm
P.S. a u mojej Blanki po usg wsio Ok i waży już 1980gw tydzień doszło jej 320g mały Klocuszek

Super a jednak pelnia podzialala ;-) a blaneczka ladnie przybrala teraz bedzie ladnie rosla bo juz coraz blizej konca jeszcze trzynasciedni i zaczniemy dziewiaty miesiacolkale urodziła zdrową Natalkę
3540g i 57cm
gratulacje !!!
Zobacz załącznik 302680
P.S. a u mojej Blanki po usg wsio Ok i waży już 1980gw tydzień doszło jej 320g mały Klocuszek
olkale urodziła zdrową Natalkę
3540g i 57cm
odebrałam dzisiaj wyniki na bakterie tlenowe i beztlenowe i na szczęście wynik ujemny
kto aktywny na forum jest??
[/COLOR][/SIZE]
hej rzeczywiście świetna no ale dalej nie wiadomo czemu się nie udajemelduję się posłusznie
Lopop to świetna wiadomość
hej rzeczywiście świetna no ale dalej nie wiadomo czemu się nie udaje
pogoda też u ciebie taka paskudna??? kochana jeszcze 2 tygodnie i będziecie w kompleciemyślę że ciebie wypuszczą do domku a potem wsio z powrotem na cesarkę
i z Blanką potem już tylko domek
![]()

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
myślę że oni się nie spodziewali że tak zareaguję ładnie na leki
podejrzewam, że będą zbijali ile się da i trzymali ile się da
a znając moje szczęście to przenoszę swój termin i jeszcze pewnie będą mi wywoływać poród naturalny oxytocyną