reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wiesz w sumie to nie wiadomo co lepsze znaleźć jakąś przyczynę czy lepiej jednak nie ... tak sobie myślę że chyba lepiej jednak żeby nic nie naleźli ;-) może fasolka zrobi Ci niespodziankę :tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

... no pogoda u nas też paskudna ... nic tylko przespać cały dzionek :-(

... a co do cesarki to nikt już tak głośno i oficjalnie nie mówi o wcześniejszym zakończeniu ciąży :sorry2: myślę że oni się nie spodziewali że tak zareaguję ładnie na leki :sorry2: podejrzewam, że będą zbijali ile się da i trzymali ile się da :dry: a znając moje szczęście to przenoszę swój termin i jeszcze pewnie będą mi wywoływać poród naturalny oxytocyną :-D:-D
ale prawdę powiedziawszy mała dużo przybrała jak teraz sobie leżysz pięknie więc tak myslę że i tak będzie pewnie miała około 3,5 kila do 4kg

a pamiętasz jaki miałaś śluz przed okresem kiedy się nie pojawiła???

reklama
ale prawdę powiedziawszy mała dużo przybrała jak teraz sobie leżysz pięknie więc tak myslę że i tak będzie pewnie miała około 3,5 kila do 4kg

a pamiętasz jaki miałaś śluz przed okresem kiedy się nie pojawiła???

... no myślę że akurat teraz tak może przybrała ale nie ma się co łudzić że każdego tygodnia będzie 320g ok 200g to dobrze :tak: zresztą ginek mówił że waga nie jest jakaś super ale na razie mieści się w normie i nie ma się czego czepiać na siłę choć dziewczynki w jej wieku ciążowym mają już ponad 2100:sorry2:

... co do śluzu...to powiem Ci że raz w życiu zdarzyło mi się mieć piękny płodny śluz i to w szczęśliwym cyklu nie, nie ... ogólnie raczej był biały, taki "tępy" nie wiem jak to określić, ogólnie śluz nigdy ie wzbudził moich podejrzeń :no: raczej cały czas po owu czułam jakbym miała jakąś kulkę w lewym jajniku :sorry2::sorry2: jakby coś tam blokowało, trochę pobolewało przy siedzeniu :dry::dry:

... a czy u Ciebie jakaś odmiana w śluzie???

Hej kobietki
Erbus wszystmiego naj naj...
Lopop dobre wiesci z wynikami oby dalej byly owoce
Batonik oby blaneczka siedziala jak najdluzej

Hej Żabko ... no właśnie ja już sama nie iem co lepsze :zawstydzona/y: ogólnie nie wiem czy nie chciałabym żeby mi robili cesarkę w ukończonym 36tc bo mimo że wyniki spadają to i tak ciągle troszkę się martwię żeby było OK, żeby nie wzrosły żeby to żeby tamto :-( ... jeśli miałabym przeleżeć do 11 stycznia w szpitalu to nawet nie ma mowy :no: jeśli mnie wypiszą do domku to mogę trzymać się do terminu :sorry2:

erbuś

wszystkiego najlepszego
z okazji urodzinek

olkale gratulacje szczęśliwa mamo:-):-):-):-):-)

ERBUŚ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPEŁNIENIA MARZEŃ I OGROM MIŁOŚCI OD NAJBLIŻSZYCH:):):):-):-):-):-):-)

odebrałam dzisiaj wyniki na bakterie tlenowe i beztlenowe i na szczęście wynik ujemny:)

kto aktywny na forum jest??

Hej kobietki
Erbus wszystmiego naj naj...
Lopop dobre wiesci z wynikami oby dalej byly owoce
Batonik oby blaneczka siedziala jak najdluzej

Bardzo bardzo serdecznie dziękuję Wam moje kochane za życzenia

Lopciu bardzo sie ciesze ze wsio ok , a nie mowiłam teraz mocno zaciskam &&&&&&&&&&&& dmucham i chucham na Ciebie

Batonik bedzie dobrze i zobaczysz ze Blaneczka pomieszka sobie troszku jeszcze :)

ej babolki co tak zamilklyscie hę ???? Jak ja wchodzę to cisza :(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Żabko ... no właśnie ja już sama nie iem co lepsze :zawstydzona/y: ogólnie nie wiem czy nie chciałabym żeby mi robili cesarkę w ukończonym 36tc bo mimo że wyniki spadają to i tak ciągle troszkę się martwię żeby było OK, żeby nie wzrosły żeby to żeby tamto :-( ... jeśli miałabym przeleżeć do 11 stycznia w szpitalu to nawet nie ma mowy :no: jeśli mnie wypiszą do domku to mogę trzymać się do terminu :sorry2:
Spoko oko przeciez vniebeda cie ttrZymac do stycznia w szpitalu jak obrze reagujesz na leki to niedlugo wrocisz do domu
Bardzo bardzo serdecznie dziękuję Wam moje kochane za życzenia

Lopciu bardzo sie ciesze ze wsio ok , a nie mowiłam teraz mocno zaciskam &&&&&&&&&&&& dmucham i chucham na Ciebie

Batonik bedzie dobrze i zobaczysz ze Blaneczka pomieszka sobie troszku jeszcze :)

ej babolki co tak zamilklyscie hę ???? Jak ja wchodzę to cisza :(
jestem jestem czytalam na styczniowkach o cytomegali korde co za okropienstwo

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry