lopop
Szczęśliwa mamusia
ale prawdę powiedziawszy mała dużo przybrała jak teraz sobie leżysz pięknie więc tak myslę że i tak będzie pewnie miała około 3,5 kila do 4kgwiesz w sumie to nie wiadomo co lepsze znaleźć jakąś przyczynę czy lepiej jednak nie ... tak sobie myślę że chyba lepiej jednak żeby nic nie naleźli ;-) może fasolka zrobi Ci niespodziankę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
... no pogoda u nas też paskudna ... nic tylko przespać cały dzionek :-(
... a co do cesarki to nikt już tak głośno i oficjalnie nie mówi o wcześniejszym zakończeniu ciążymyślę że oni się nie spodziewali że tak zareaguję ładnie na leki
podejrzewam, że będą zbijali ile się da i trzymali ile się da
a znając moje szczęście to przenoszę swój termin i jeszcze pewnie będą mi wywoływać poród naturalny oxytocyną
![]()
a pamiętasz jaki miałaś śluz przed okresem kiedy się nie pojawiła???

myślę że oni się nie spodziewali że tak zareaguję ładnie na leki
a znając moje szczęście to przenoszę swój termin i jeszcze pewnie będą mi wywoływać poród naturalny oxytocyną 
raczej cały czas po owu czułam jakbym miała jakąś kulkę w lewym jajniku
ogólnie nie wiem czy nie chciałabym żeby mi robili cesarkę w ukończonym 36tc bo mimo że wyniki spadają to i tak ciągle troszkę się martwię żeby było OK, żeby nie wzrosły żeby to żeby tamto :-( ... jeśli miałabym przeleżeć do 11 stycznia w szpitalu to nawet nie ma mowy