Hej laseczki witam ponownie w ten trafnie określony przez Lopop dzień;-)
... wiem, że nadużywam Waszej dobroci i &&&&&&, ale znowu proszę o zaciśnięcie do piątku

dorwałam gina i powiedział, że jeśli w piętek dalej będzie tendencja spadkowa to pójdziemy do domku

oczywiście nie chcę się nakręcać co by się nie rozczarować, ale myślę pozytywnie

tzn staram się

wynik tego hbs porannego dobry a na drugi trzeba czekać aż zrobią w zakaźnym tzn na pewno do końca tygodnia będzie
...Myszko ... wiem, że każdy dzień w brzuszku jest ważny niemniej jednak na 99% do końca mnie nie będą trzymać, dziś gin potwierdził

... Buziaki wirtualne dla Szymulki :-) od cioci;-) z okazji 4 tygodnia, faktycznie ten czas leci jak szalony

dopiero co przyszedł na świat
... Erbuś Tobie kochana też gratki z połowę ... teraz to już pójdzie z górki ... trzymam &&&&&&&&& żeby wszystko dalej szło jak do tej pory
... Lopop ... jeszcze kilka dni i będziesz miała pewność, choć rękę dam sobie uciąć że jesteś sceptycznie nastawiona ... oczywiście rozumiem to ... postaraj się nie doszukiwać objawów w swoim organizmie ani na + ani na - ... po prostu co ma być to będzie

ja wierzę że ten cykl będzie owocny ;-);-)

... Svensonka koniecznie masuj małej brzuszek bo jak jest twardy to nie dobrze i nie wiem jakie wcinasz owoce, ale raczej są nie wskazane bo mogą powodować u dzieci wzdęcia ... może spróbuj nie jeść owoców i zadzwoń do lekarki bo może akurat Twojej małej nie służy to lepsze mleko może powinna dostać to drugie

głowa do góry wszystko się ułoży na pewno tylko Ty się też tak nie stresuj Kobieto bo Ona to wyczuwa