Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja mialam cc 4 lata temu wiec moze cos sie zmienilo :-)Pościel, rożek prałam w pralce, kocyk gruby wyprałam ręcznie, a później wypłukałam.
I nie marudź maleńka tylko pakuj tą torbę. Jaki plan działania na ten tydzień ?
Ja miałam rozpuszczalne tylko w środku...ale to oczywista oczywistość![]()
Natomist brzuch pocerowany miałam normalnym. Ściągneli mi w 3sekundy w 7dniu.
Asiucha a może wkońcu ta małpa się obrazi na Ciebie i się nie pojawi przez najbliższe 9 miesięcy...trzymam za to mocno kciuki &&&
Olkale Natka płakała na spacerze ? mój Szymek jak tylko zostanie włożony do kombinezonu to już wie że idziemy na spacer i zadowolony taki że hoho... dzieci podobno lubią. Choć u nas jest w trakcie ubierania czapki darcie...ale teraz już jestem mądrzejsza i najpierw ubieram kombinezon, a później wciskam czapkę :-)
My jutro wybieramy się na szczepienie...nie dość że kasy tyle to kosztuje to jeszcze stresu co nie miara. Boję się żeby Szymuś nie gorączkował i go nic nie bolało.
Kochana spokojnie bedzie ok a zawsze maz ci do szpitala moze dowiesc jak Cos zabraknieHej laseczki poniedziałkowo ;-)
... hmmm Myszka mówisz plan działanianajlepszy plan to brak planu
... zastanawiam się czy dzwonić do gina że wyniki podskoczyły
do wyprania została już tylko pościel no i spakowanie torby dla mnie i dla Blanki i dziś jedziemy do apteki po resztę gadżetów
ciągle mi się wydaję, że o czymś zapomnę
... Anecia Ty mi napisz lepiej co spakowałaś do tej torby do szpitala ????
... u nas idzie odwilż 0 stopni na termometrzea dziś o 3 w nocy Blanka tak dawała czadu, że spać nie mogłam
poza tym jakoś poddenerwowana jestem
chyba przez te wyniki
Buziolki
super
inni martwią się bólem porodowym, a ja głupimi szwami
fajowo, że jesteście, bo tak człowieczek się czegoś dowie i już się tak nie martwi
Buziaki dla obu Pań ;-);-);-)
spoko wszystko jest do przezycia i sn i cesarka
Ja dopiero wstałamPociągłam dziś kimonko, aż miło
Mąż mi w końcu kupił wymarzoną bułeczkę (nigdzie nie można było dostać) na śniadanko i dziś jakiś taki szczęśliwy dzień
Słonka dziubki dziś uśmiechnięte!!![]()

Mysza[/B] ile kasy szok... zamierzam na Gwazdora zbierać na szczepionki, bo właściwie wszystko mamy...
scully o tym nie zawysokich kobietkach nie jest prawdą sąsiadka ma 152 cm wzrostu i rodziła tylko 15 min im jesteś mniejsza tym krótszy tułów i szybciej dzidziusia się rodzi...a pierwsi ostatnimi...
supernie wiedziałam, że można rozpuszczalne
ale one tylko na dziurkę się sprawdzają?? a na cc to chyba już nie??
kuzynka mnie "pocieszyła", że niby kobietki poniżej wzrostu 155 cm zazwyczaj mają wąską miednicę i lekarze decydują się na cc
choć to nie jedyny powód, ale okazuje się dopiero na porodówce
zapytam się pod koniec gina jak u nich ze szwami, bo jak nie mają ich to sama kupię rozpuszczalne i niech szyją
trzymam kciukaskipisz na bierząco co i jak
u mnie nie :-) ale zimno jest strasznie
ale tego jest i to same ciuszki, a gdzie ty zmieścisz kosmetyki i siebie
Witam
Wczoraj był dzień spacerku i zakupów prezentowych pod choinkę i mąż już obkupionyPotem do cioci na herbatkę, ogrzać się i spowrotem do domciu
Śmiałam się jak się rozbierałam, bo ciocia z kuzynką to widziały mnie z 5 tyg wcześniej, a od tego czasu noszę piłeczkę z przodu i oczów nie mogli ode mnie oderwać
Dziś cały dzień siedziałam u mamyPotem do Kościółka i domek teraz ;-) Ale wiecie co? Patrzę na godzinę i tak myślę...
Ubieram się do mamy i szybko mykam do niej to sobie jakąś bajkę oglądniemy zanim mąż wróci z pracy po 23:00
Najwyżej zajdzie po mnie ;-) Lecę, ale się zdziwi jak stanę przed drzwiami
Dobranoc ;-)
scully o tym nie zawysokich kobietkach nie jest prawdą sąsiadka ma 152 cm wzrostu i rodziła tylko 15 min im jesteś mniejsza tym krótszy tułów i szybciej dzidziusia się rodzi
ale tak naprawdę zależy od kobiety![]()