C
claudia4you
Gość
Nie wiem o co chodzi, ale podsunelas mi pomysl na obiad ;-)Też lubie leczouwielbiam leczo, mniam.......
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem o co chodzi, ale podsunelas mi pomysl na obiad ;-)Też lubie leczouwielbiam leczo, mniam.......
Nie, ja dopiero weszłam i mi pokazywało przez moment, że niko nie ma![]()
z dużą cukinią jest problem, może być twarda i nierówno się upiec, ja nie gotuję tylko podlewam rosołkiem a farsz możesz zrobić z ryżu pieczarek i papryki i jak masz trochę mięsa mielonego, a na górze można posypac seremNie przepadam za leczo...
No i jestem zła. Miałam mieć jazdy 3 godziny dzisiaj i znowu mi je przełożył na piątek. koszmar nigdy nie zdam tego prawkaJuz po pracy

to dużo kasy ale na zdrowiu swoim i swojego przyszłego dziecka nie ma co oszczędzać, lepiej że wiesz już teraz że coś jest nie tak i możesz to leczyć zamiast tracić czas na bezowocne starania, zyczę ci żeby jak najszybciej ci się udałono jutro tam jeszcze ide to spytam czy warto powtorzyc tylko juz ponad 600zl stracilam a w sumie to ponad 1000 w ciagu tego tyg w PL...jutro cos tam robie i jutro wyniki.zaluje ze nie ma mnie tu dluzej to poszlabym do endo.teraz nie mam juz czasu a poza tym to okres wakacyjny.no nic w pn sie umowilam w NL i powiem jej gdzie ma mnie skierowac a tam jak cos to jeszcze sprawdza.No i nie bede musiala placic.ja wole w Pl dlatego ze tu jakos tak szybciej i fajniej no ale moj sie denerwuje ze tyle tam placimy na ubezpieczenie a ja i tak tu kase wydaje...
Witam ponownie! Ja mam nektarynki. Ktos ma ochote?

, same pyszności serwujecie 
Witam ponownie! Ja mam nektarynki. Ktos ma ochote?
jak dzieci
.