Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wiesz jadopiero pierwszy cykl sie staram i mysle ze zadno sie zdarza ze odrazu sie zachodzi a nie wiem jak mialabym odmowic picia bo jedziemy do spotu na 3 dni. Nie mowi zeby sie upic ale jeden drink lub dwa to nic strasznego chybaWiesz co ja od kąd się staram z mężem nie piję, lepiej dmuchać na zimne
Tak jest lepiej o niebo lepiej. a są u was terapeuci??Claudia gbym miała tutaj mieszkanie bez wachania bym tutaj została, spokój z dala od rodziny, tylko my i fasoleczka jak już będzie a może już jest
Jak przyjdzie bobo to rzadowe dostaniecie. Tak tu jest. Wiem bo znajomi z Polski urodzili tu dzidzie i dostali dwupokojowe mieszkanie.Claudia gbym miała tutaj mieszkanie bez wachania bym tutaj została, spokój z dala od rodziny, tylko my i fasoleczka jak już będzie a może już jest
ja tez zaluje bo inaczej robilabym ja co mc.tansze niz testy...moja kolezanka ktora mieszka w nl chciala zrobic bete bo wyszedl jej test pozytywny ale bardzo cieniutki i nie byla pewna.poszla do lekarza ktory za nic nie chcial jej zrobic(debil swoja droga).kazal tylko przyniesc mocz i byl pewny ze sie udalo.natomiast kolejny test juz nie wyszedl i dostala @.siedziala w niepewnosci te 2,3 dni...Bo nie mieszkam w Polsce i to tak latwo u mnie nie jest.
Jak przyjdzie bobo to rzadowe dostaniecie. Tak tu jest. Wiem bo znajomi z Polski urodzili tu dzidzie i dostali dwupokojowe mieszkanie.
Ja wogole mam zakrecona sytuacje bo moj chlopak to niby chcialby aniby mowi ze za wczesnie chociaz ma juz 28 lat. I dopiero pierwszy raz tak wyszlo ze przez caly cykl sie nie zabezpieczalismy i tak to wczesniej z zabepieczeniem i wiem ze sa szanse na zafasolkowanie ale mam jakies dziwne wrazenie ze mnie sie to nie przydazy chociaz nie ukrywam ze bardzo o tym marze. Nie wiem czy w kolejnym cyklu znowu nie bedziemy sie zabepieczac zalezy od mojego chlopaka... niestety:-(jak chcesz ja od razu zrezygnowałam, nie przeszkadzało mi to że pierwszy cykl się starałam dla dziecka i aby je mieć jestem gotowa poświęcić wszystko
Ja mam meza holendra i my tu mamy domek. Znajomych sie zapytam jak chcesz wiedziec. Wiem ze nie maja dochodu wysokiego wiec panstwo im doplaca. On ma prace na stale i fajnego szefa.Co Ty mówisz, ale to tzreba mieć umowę o pracę stałą chyba, bo mój to ma ale na sezon, szef świnia i nie chce inaczej dać. A ile wy płacicie za mieszkanie
Ja mam meza holendra i my tu mamy domek. Znajomych sie zapytam jak chcesz wiedziec. Wiem ze nie maja dochodu wysokiego wiec panstwo im doplaca. On ma prace na stale i fajnego szefa.