reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Bo nie mieszkam w Polsce i to tak latwo u mnie nie jest.
ja tez zaluje bo inaczej robilabym ja co mc.tansze niz testy...moja kolezanka ktora mieszka w nl chciala zrobic bete bo wyszedl jej test pozytywny ale bardzo cieniutki i nie byla pewna.poszla do lekarza ktory za nic nie chcial jej zrobic(debil swoja droga).kazal tylko przyniesc mocz i byl pewny ze sie udalo.natomiast kolejny test juz nie wyszedl i dostala @.siedziala w niepewnosci te 2,3 dni...

jak chcesz ja od razu zrezygnowałam, nie przeszkadzało mi to że pierwszy cykl się starałam dla dziecka i aby je mieć jestem gotowa poświęcić wszystko
Ja wogole mam zakrecona sytuacje bo moj chlopak to niby chcialby aniby mowi ze za wczesnie chociaz ma juz 28 lat. I dopiero pierwszy raz tak wyszlo ze przez caly cykl sie nie zabezpieczalismy i tak to wczesniej z zabepieczeniem i wiem ze sa szanse na zafasolkowanie ale mam jakies dziwne wrazenie ze mnie sie to nie przydazy chociaz nie ukrywam ze bardzo o tym marze. Nie wiem czy w kolejnym cyklu znowu nie bedziemy sie zabepieczac zalezy od mojego chlopaka... niestety:-(

Co Ty mówisz, ale to tzreba mieć umowę o pracę stałą chyba, bo mój to ma ale na sezon, szef świnia i nie chce inaczej dać. A ile wy płacicie za mieszkanie
Ja mam meza holendra i my tu mamy domek. Znajomych sie zapytam jak chcesz wiedziec. Wiem ze nie maja dochodu wysokiego wiec panstwo im doplaca. On ma prace na stale i fajnego szefa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry