reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Lopciu zdaje sobie sprawę z ogromu radości! Jak mi Batonik na gg napisała taką radosną nowinę wczoraj wieczorem to aż milej szło się spać.
To kiedy teraz masz wizytę u ginka ?

Svensonka piękna córcia!

Szymek zasnął jakieś 15minut temu...ostatniej nocy spał 11 godzin ciągiem (no bez 20minut) i byłabym cała happy jakby dzisiaj powtórzył wczorajszą noc.

Aaa nie wiem czy Wam pisałam że waży już 8kg :-) moje najsłodsze 8kg.

Ciekawe co tam u Erby...ma ktoś jakieś wieści ?

witam sie wieczorowo...wpadłam na chwile i co widzę o Bozie lopiu fantastyczne wieści, ogromnie sie cieszę, bardzo bardzo bardzo...i tak juz jest trochę jak sie odpusci to...;)
trzymam kciuki za serduszko :)

my od 3 dni łazirujemy: do teściów, u koleżanki i dziś do lekarza (mam problemy ze stawami i zaczęlam diagnoze czy to czasem nie RZS, bo w rodzinie szaleje) no i u ksiedza bylismy w sprawie chrztu, planujemy na 22 maja :)

na poprawe humoru ...popłakałam sie jak to ogladałam
YouTube - Baby Laughing Hysterically at Ripping Paper (Original)

YouTube - Emerson - Mommy's Nose is Scary! (Original)

czekam na te wybuchy smiechu :)

witam porannie i tym razem ja zapraszam na kawa.jpg

dzisiaj nigdzie nie szlajamy sie ;) tzn. prócz spacerku :)
Natka dziś dostała pierwszy raz kaszkę ryżową ale jej smakowało aż sobie mruczala jak jadła :)

Scully gratulacja :) świetnie, ze dziewczynka...

Erbuś trzymaj sie Rogero juz odrosniety wiec jakby co to będzie dobrze :)

:-)Helloł porannie

... Scully - GRATULUJE witaj w księżniczkowym gronie ;-):-D:-D

... Myszka - Szymuś rośnie jak na drożdżach ;-):tak: i ten jego zniewalający uśmiech;-) oj będzie łamał serducha dziewczyn :zawstydzona/y:;-):tak:

... Lopciu z tego co wyczytałam to dziś masz wizytkę tak ??? jak tak to trzymam mocno &&&&&&&& i szoruj na L4, należy się Tobie ;-):tak:

... Olkale wow Natka już wcina pyszności :shocked2: jak ten czas leci :tak: a my póki co czekamy jeszcze na rozmowę z pediatrą 30.03 bo neonatolog mi powiedziała, że dzieciom na cycu rozszerza się dietę dopiero ok 6 mż :szok: zobaczymy czy pediatra potwierdzi, tez bym chciała zapodawać już jabłuszko i marchewkę ;-):tak:

... a my wyspani od 22 do 5:30 i potem do 9 ;-):tak::-D po południu spodziewamy się gości, na spacer się nie wybieramy bo wieje że głowę urywa :sorry: no chyba że śmigniemy w chuście pod kurtką do cukierni po jakiś ciacho na popołudnie :tak: i do apteki przydałoby się też ehhh co za pogoda :-(

P.S. zaraz napiszę smska do Erby co u niej :tak:

Olkale kawka pyszna ;-):-p wyobraziłam sobie smak tej mlecznej pianki mniam ;-)

Pozdrówka

O jak dobrze że jest kawka!

Olkale to cudnie że Natka tak pięknie je nowość. Kaszkę dałaś samą ryżową czy ryżowo- mleczną ?

Batonik pięknie Blanka przesypia nocki! Cudnie!

Lopciu my też mocno zaciskamy &&& i życzę miłego słuchania tej pięknej melodi - bicia serduszka!

Ciekawe co tam u Erby... Batonik pisz i dawaj znać.

Miłego dnia Wam życzę!

Myszka mleczno-ryzowa..juz od 1,5 tyg podaje jej warzywka...sama gotuje kupione w sklepie ze zdrowa zywnoscia. Raz posmakawałam brokuły ze słoiczka a feeee.

Batonik to fakt, ze dzieciom na piersi podaje sie pokarmy miesiac póxnie... ja odrobine mleczka mam, podaje piers jak sie mała dpomina, a ostatnio jest to dosc czesto...niestety nie pobudza to laktacji, po piersi wypija jeszcze 140 ml mleka

reklama
To dobrze że mój Szymek słoikami nie gardzi, bo leniwej matce nie chce isę gotować. Choć brokuły nie dawałam mu jeszcze, ale szpinak z ziemniaczkiem równo zasuwa...choć śmierdzi jak cholera, ale ja może nie jest obiektywna bo szpinaku bardzo nie lubię.

Mam wiadomość przekierowaną od Batonika - wiadomość od Erby:

"U nas dziś zapis ktg supcio o wiele lepszy niż wczoraj, bo na poziomie 150-160 ale do poniedziałku pewnie poleże buuu. Po wczorajszym usg Roro waży 3400 i wsio ok. Przesyłamy pozdrowionka i buziaki"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry