reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Lopciu cytomegali się nie leczy, bo taki wynik świadczy o przebyciu choroby.
Mi właśnie lekarz się pytał czy mam kontakt z jakiś przedszkolakiem bo to on dnich najłatwiej się zarazić.

Batonik ahh...cudności!

Erbus wow...leci jak szalony ten czas. Kciukasy za badanie &&& serduszko na pewno bije iępknie miarowo.

Scully a Ty gdzie ?

My zaraz idziemy porajdować, ale młody śpi wiec czekam cierpliwie aż się obudzi.

reklama
batonik małe śliczności i jaka słodziutka
erbuś &&&& będzie dobrze:)
Mysza ja uczę starsze klasy ale to i tak wiadomo zarazić się można bo u kogoś może krążyć już dłużej i cały czas wraca
scully where are you???????

... i po chrzcinach ... udało nam się wstrzelić z karmieniem :tak: tzn. dwoiliśmy ię i troiliśmy z R żeby ją od 13 do 14 przeciągnąć :-D ehh jakby ktoś na nas wtedy z boku popatrzył to :-D:-D uśmiałby się po same pachy, mała zjadła o 14 i padła tak, że ja na śpiocha ubieraliśmy a ona nic :no:;-) ... podjechaliśmy pod kościół, wysiadamy z auta a Blanka w ryk :szok: i tak płakała że niestety musieliśmy ją wyciągnąć z bryki i wziąć na łapki :zawstydzona/y: później już jak weszliśmy do kościoła to nie opłacało się jej odkładać do wózka więc trzymaliśmy z R na zmianę na łapkach bo chrzest był w trakcie mszy :tak: podczas polewania główki cisza spokój a oczy jak 5 zł :-D:-D i w ogóle zero reakcji :-D:tak: czyli wszystko tak jak miało być ;-):tak: potem pojechaliśmy do restauracji i oczywiście pierwsze co to cyc :-p:zawstydzona/y:;-) Blanka się zdrzemnęła w wózeczku ale potem już troszkę marudziła bo chciało jej się zasnąć a wiecie jak to jest wszyscy rozmawiają, gwarno i mała się miotała :sorry2: ogólnie cieszę się że mamy to już za sobą ;-):tak:

fajowo, że chrzciny się udały :-D i wyniki maleństwa dobre :tak: jak laleczka na chrzcinach wyglądała :tak::-D

no dziewczyny mam wyniki cytomegalii i IgG 22,0 przy normie 0-6 IgM ujemny więc na pewno miałam przebytą infekcję nawet może niedawno przebyta i ciekawe co teraz? ach same problemy:(

daj znać co lekarz powie, bo pewnie to cholerstwo w IUI przeszkodziło :cool:

scully fajnie masz,ze dzidzie rodzisz jak będzie ciepło...ja z Natka wyszłam na pierwszy spacer wyszłam po 2,5 tyg (w grudniu) jak będzie ciepło to po tygodniu mozna z dzieckiem wychodzic (?) ...teraz też tylko mróz ponizej -7 i wiatr wyrywajacy wózek przeszakadza Nam w spacerze... to hartuje malucha...no ale każda z Nas sama decyduje

ja też się cieszę :tak: szczególnie, że w zimie nie musiałam do pracy jeździć :-) ja lubię ciepełko, więc mi ciężko będzie w zimie na spacer wyjść z wózkiem... :sorry:

Jestem kobietki :-D

W niedzielę była msza za tatę w I Rocz.Śm. i cała rodzinka się zjechała :tak: Fajnie było tak w większym gronie posiedzieć :tak:

Dziś byłam u ginka i jutro idę na badania :-D Rano pobiorą krewek i mocz. Pewnie też moje pierwsze KTG zrobią :tak: A usg poproszę na pojutrze po 15:00, bo mężuś chce koniecznie dzidzię zobaczyć (no i foto dzidzi w końcu wydębię) ;-)
Gin dziś powiedził, że za 3 tygodnie mogę już sobie rodzić -to aż mnie wcieło :-p I sobie myślę, żeby dzidzia się tak nie śpieszyła ;-)

Kuzyna żona mi mówiła, że położna jej ładnie szyjkę rozciągła do 10 cm w 9 godz porodu, a potem KTG źle zaczęło wychodzić i na cesarkę ją wzieli. A na bólach krzyżowych mdlała bidulka (nie wiem jakie to, ale już wiem, że sobie znieczulenie zażyczę ;-)) :-p

witam wieczorową porą

My po wizycie i wsi OK !!!!!!!!!!!!!! Super cieszę sie bardzo i wiecie jakie synus miał tetno 130 normalnie az w szoku jestem co prawda sobie spał . Serduszko pieknie bije i wszystkie przepłwy oki

Dziewczyny wielkie dzieki za kciukaski naprwdę przydały się jesteście super :)

My po wizycie i wsi OK !!!!!!!!!!!!!! Super cieszę sie bardzo i wiecie jakie synus miał tetno 130 normalnie az w szoku jestem co prawda sobie spał . Serduszko pieknie bije i wszystkie przepłwy oki

to superowo :tak:

Ja po wizycie ;-) Krewkę mi ukradli, siuśki zabrali i cytologię zrobili :tak:
Potem KTG skakało między 135-179 ;-) Dzidzia w szoku była, że coś tam ją poddusza i co jakiś czas łepka pchała na pasy :-D
USG jutro po 15:00 :-D Mężuś się już cieszy, że dzidzię zobaczy (pierwszy raz) ;-)
Uciekam obiadek kończyć i przy okazji smacznego :-p

scully przyjemnych widoków jutro:)

Kochane dzisiaj byłam u ginekologa i powiedział mi że jestem w ciąży nawet 8 tc , gdzie ja że nie możliwe jak już 5tc
u nas inna pani robi usg i z kolei ona mówi że mam 5 tygodniową ale małą bo pęcherzyk ma 7 mm a wg niej powinien mieć 10 mm.
oczywiście zarodka nie ma jeszcze widać
myślicie że mogę się już zacząć cieszyć????

Elołłłłłłłłł popołudniowo

Lopciu GRATKI tak po cichutku bedzie dobrze zobaczysz I spokojnie za dobre 2 tyg powinno byc widac serduszko takze spokojnie

A my dzis po ktg nie zaciekawym bo tetno malucha 180-190 i idziemy jutro do szpitala :( porazka dla mnie ale mowi ze beda mnie tam sprawdzac i jak bedzie ok to wypuszcza do domku Nie ogarniam tego wczoraj dobrze dzis na maxa wysokie wod jest duzo , nic nie uciska na pepowine wiec nie wiem Ogolnie mam doła jak ja tam wytrzymam ale nie ja pierwsza nie ostatnia ech

:-)Lopop Kochana czytam i oczom nie wierzę :szok: SUPPEEERRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!! Będzie wszystko dobrze bądź spokojna i odpoczywaj ;-):tak: a nasze &&&&&& zrobią resztę ;-) Buziam Cię i ściskam tylko nie za mocno co by fasolce nie zaszkodzić ;-)no a co z tymi wynikami :confused:

Erbuś ... no niestety przykro mi że musisz iść do szpitala, to nic przyjemnego, ale dasz radę na pewno, poobserwują Rogerka i wyjdziesz do domku zobaczysz, trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&& a będziesz miała tam dostęp do neta :confused: jak nie to pisz smsy co i jak :tak:

a ja dziś byłam u diabetologa i musiałam mieć obciążenie glukozą 75 a fffffeeeeeeeee, czekają mnie jeszcze dwa blleeee na samą myśl cierpnie mi skóra :dry:

reklama
elołłłłłłłłł babolki

zapraszam na kadzie lub lapate ;-) ( czyt kawa i herbata )
A myślałam ze pede pierwsza :-) A tu proszę Lopciu
No tak to jest z tymi rodzicami , a przecież zdrowie najważniejsze

Dziewczyny dziś zaczynamy 37 tc :szok: az nie mogę uwierzyć szok , dziś badanko serduszka Bąbla niby się nie denerwuje , ale ..... A sio głupie myśli bedzie dobrze
Pozdrawiam serdecznie
To 38 juz bo 37 i jeden dzien to juz 38 leci :-)
:-)Witam Babolki w piękne słoneczne przedpołudnie ;-)

... wczoraj padliśmy o 22 tzn Blanka o 20 ;-) potem pobudka o 2 i o 6:30 :tak: i właśnie wstajemy z Blanią bo pospało nam się do 10 razem w łóżeczku ;-):-D

... właśnie dzwoniłam o wyniki Blanki i morfologia rewelka jak na 3 miesiące a żelazo bardzo dobre więc możemy się rozstać z poradnią patologii noworodka JUPPIIIIIIII:tak::-):-)

Erbuś no brawo dla Ciebie 37tc :szok: ja już byłam rozpakowana :-D:-D będzie na pewno dobrze dziś na badaniu serduszka małego :tak: wiem że różne myśli tłuką się do głowy, ale powiedz sobie że tyle razy byłaś już u lekarza że gdyby było coś nie tak to na pewno by zauważył :tak:;-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lopciu - ja nie wiem czy to się leczy, czy nie :-( najlepiej będzie jak skontaktujesz się z lekarzem i on opracuje dalszą strategię :tak: kurcze może się okazać że właśnie dlatego nie powiodły się IUI :-(:sorry:

o oto mój aniołek na chrzcinach ;-)
Zobacz załącznik 338384Zobacz załącznik 338386
Sliczny komplecik
fajowo, że chrzciny się udały :-D i wyniki maleństwa dobre :tak: jak laleczka na chrzcinach wyglądała :tak::-D

daj znać co lekarz powie, bo pewnie to cholerstwo w IUI przeszkodziło :cool:

ja też się cieszę :tak: szczególnie, że w zimie nie musiałam do pracy jeździć :-) ja lubię ciepełko, więc mi ciężko będzie w zimie na spacer wyjść z wózkiem... :sorry:

Jestem kobietki :-D

W niedzielę była msza za tatę w I Rocz.Śm. i cała rodzinka się zjechała :tak: Fajnie było tak w większym gronie posiedzieć :tak:

Dziś byłam u ginka i jutro idę na badania :-D Rano pobiorą krewek i mocz. Pewnie też moje pierwsze KTG zrobią :tak: A usg poproszę na pojutrze po 15:00, bo mężuś chce koniecznie dzidzię zobaczyć (no i foto dzidzi w końcu wydębię) ;-)
Gin dziś powiedził, że za 3 tygodnie mogę już sobie rodzić -to aż mnie wcieło :-p I sobie myślę, żeby dzidzia się tak nie śpieszyła ;-)

Kuzyna żona mi mówiła, że położna jej ładnie szyjkę rozciągła do 10 cm w 9 godz porodu, a potem KTG źle zaczęło wychodzić i na cesarkę ją wzieli. A na bólach krzyżowych mdlała bidulka (nie wiem jakie to, ale już wiem, że sobie znieczulenie zażyczę ;-)) :-p
kochana niesluchaj ciezkich opowiesci tylko mysl ze bedzie ok
scully przyjemnych widoków jutro:)

Kochane dzisiaj byłam u ginekologa i powiedział mi że jestem w ciąży nawet 8 tc , gdzie ja że nie możliwe jak już 5tc
u nas inna pani robi usg i z kolei ona mówi że mam 5 tygodniową ale małą bo pęcherzyk ma 7 mm a wg niej powinien mieć 10 mm.
oczywiście zarodka nie ma jeszcze widać
myślicie że mogę się już zacząć cieszyć????
omg kochana po ciuchu gratki ale szok zrob tesciora i nam wklej bo baaaaaardzo dawno tu niebylo plusowego testa ale sie ciesze a niemowilam ze z ciebie dobry czlowiek i dzidzia przyjdzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry