reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

scully przyjemnych widoków jutro:)

Kochane dzisiaj byłam u ginekologa i powiedział mi że jestem w ciąży nawet 8 tc , gdzie ja że nie możliwe jak już 5tc
u nas inna pani robi usg i z kolei ona mówi że mam 5 tygodniową ale małą bo pęcherzyk ma 7 mm a wg niej powinien mieć 10 mm.
oczywiście zarodka nie ma jeszcze widać
myślicie że mogę się już zacząć cieszyć????

:szok: ale się cieszę :-D:-D:-D taka niespodzianka :-D:-D:-D pogratuluję jak usłyszysz serduszko, a póki co Ciiiiiiii ;-) i fluidki dla zarodka na zachętę by pokazał się mamusi ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-D czekamy teraz z niecierpliwością na serduszko :tak:;-):-):-D

A my dzis po ktg nie zaciekawym bo tetno malucha 180-190 i idziemy jutro do szpitala :( porazka dla mnie ale mowi ze beda mnie tam sprawdzac i jak bedzie ok to wypuszcza do domku Nie ogarniam tego wczoraj dobrze dzis na maxa wysokie wod jest duzo , nic nie uciska na pepowine wiec nie wiem Ogolnie mam doła jak ja tam wytrzymam ale nie ja pierwsza nie ostatnia ech

to malutki zaszalał :sorry2: trudno jak trzeba to trzeba :tak: lepiej być pod kontrolą :tak:

a ja dziś byłam u diabetologa i musiałam mieć obciążenie glukozą 75 a fffffeeeeeeeee, czekają mnie jeszcze dwa blleeee na samą myśl cierpnie mi skóra :dry:

nie zazdroszczę :sorry2: ja po 75 marzyłam o jedzonku ;-) tyle szczęścia, że mogłam do domu pójść i przeleżałam jakoś te godziny... :-p

reklama
:-)Witam z rana ;-)

... mój Borsuczek jeszcze chrapie u nas w łóżku ;-):zawstydzona/y: a ja zjadłam śniadanko, umyłam się, ubrałam, nastawiłam pranie i zasiadłam do Was ;-):tak: pogoda dziś do d*** więc chyba nici ze spacerku :-( szaro, buro, wieje i zanosi się że będzie padało a temp tylko 5 C :sorry:

Lopop normalnie tak się cieszę i przesyłam cichutkie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~co by mały zarodek zechciał się pokazać :tak: tak myślałam wczoraj o Tobie, że śniło mi się że wybierałam dla Ciebie ciuszki, dla małej księżniczki :laugh2::laugh2::laugh2:

Erbix a kiedy Ty idziesz do tego szpitala ???

Scully
ja jak wypiłam glukozę o 7 to tak się najadłam, że później do 14 nic nie tknęłam :zawstydzona/y::sorry: a feee, czekamy na focie tajemniczego mieszkańca brzuszka ;-):tak:

Pozdrawiam :-p

Ale cudne wiadomości....

Lopciu cudownie! Trzymam za Was mocno &&& życzę wszystkiego dobrego!

Erbuś trzymaj się dzielnie! I wracaj szybko z Rogerkiem do domciu.

Wszystkie Was pozdrawiam.

... mój Borsuczek jeszcze chrapie u nas w łóżku ;-):zawstydzona/y: a ja zjadłam śniadanko, umyłam się, ubrałam, nastawiłam pranie i zasiadłam do Was ;-):tak: pogoda dziś do d*** więc chyba nici ze spacerku :-( szaro, buro, wieje i zanosi się że będzie padało a temp tylko 5 C :sorry:
Scully ja jak wypiłam glukozę o 7 to tak się najadłam, że później do 14 nic nie tknęłam :zawstydzona/y::sorry: a feee, czekamy na focie tajemniczego mieszkańca brzuszka ;-):tak:

u nas słoneczko za oknem :-D choć widzę, że wieje wiatr :-D
mi po tej glukozie to tak jakoś słabo było i po ostatnim badaniach odrazu po drodze do domu zaliczyłam piekarnię ;-)
nie mogę się doczekać 15:00 :-p ciekawe czy dzidzia pokaże co tam ma między nóżkami :laugh2: będę się hihrać jak się zasłoni, bo mąż koniecznie chce wiedzieć i jest zdeterminowany wcisnąć mi całą cukiernię do brzuszka żeby tylko znać płeć :laugh2:

Życzę miłego dnia :-D

Witam!
Już po USG :laugh2: Foty nie mam :-( bo zabrakło papieru :confused2:
Małą Księżniczkę będziemy mieć :laugh2:
gratuluję córci - mam nadzieję że od Ciebie zaczną się same księżniki na bb rodzić:)

jutro ide na wizytę porozmawiać z ginkiem co dokładnie dalej bo wiecie już chciał wypisywać zwolnienie a ja bym tak wolała od kwietnia no ale on się zna na rzeczy i zresztą co dalej
ciiichuuutko dziękuję

Scully właśnie wpadłam żeby zobaczyć kto się tam w brzuszku ukrył - GRATULUJĘ PANIENKI!

Lopciu jejku jak ja się cieszę Twoją ciążą! Idź na zwolnienie jak Ci lekarz daje i oszczędzaj się.

reklama
Lopciu cytomegali się nie leczy, bo taki wynik świadczy o przebyciu choroby.
Mi właśnie lekarz się pytał czy mam kontakt z jakiś przedszkolakiem bo to on dnich najłatwiej się zarazić.

Batonik ahh...cudności!

Erbus wow...leci jak szalony ten czas. Kciukasy za badanie &&& serduszko na pewno bije iępknie miarowo.

Scully a Ty gdzie ?

My zaraz idziemy porajdować, ale młody śpi wiec czekam cierpliwie aż się obudzi.
to moja corcia

Uploaded with ImageShack.us

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry