Scully
mamusia :)
scully przyjemnych widoków jutro
Kochane dzisiaj byłam u ginekologa i powiedział mi że jestem w ciąży nawet 8 tc , gdzie ja że nie możliwe jak już 5tc
u nas inna pani robi usg i z kolei ona mówi że mam 5 tygodniową ale małą bo pęcherzyk ma 7 mm a wg niej powinien mieć 10 mm.
oczywiście zarodka nie ma jeszcze widać
myślicie że mogę się już zacząć cieszyć????
ale się cieszę 

taka niespodzianka 

pogratuluję jak usłyszysz serduszko, a póki co Ciiiiiiii ;-) i fluidki dla zarodka na zachętę by pokazał się mamusi ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
czekamy teraz z niecierpliwością na serduszko
;-):-)
A my dzis po ktg nie zaciekawym bo tetno malucha 180-190 i idziemy jutro do szpitalaporazka dla mnie ale mowi ze beda mnie tam sprawdzac i jak bedzie ok to wypuszcza do domku Nie ogarniam tego wczoraj dobrze dzis na maxa wysokie wod jest duzo , nic nie uciska na pepowine wiec nie wiem Ogolnie mam doła jak ja tam wytrzymam ale nie ja pierwsza nie ostatnia ech
to malutki zaszalał
trudno jak trzeba to trzeba
lepiej być pod kontrolą 
a ja dziś byłam u diabetologa i musiałam mieć obciążenie glukozą 75 a fffffeeeeeeeee, czekają mnie jeszcze dwa blleeee na samą myśl cierpnie mi skóra![]()
nie zazdroszczę
ja po 75 marzyłam o jedzonku ;-) tyle szczęścia, że mogłam do domu pójść i przeleżałam jakoś te godziny... 
a ja zjadłam śniadanko, umyłam się, ubrałam, nastawiłam pranie i zasiadłam do Was ;-)