reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

svensonka piękna córeczka:)
dzisiaj dostałam dupka bo lepszy i 6 kwietnia na usg i zwolnienie biorę:) jeszcze trochę popracuję bo w domciu chyba bym z nudów padła:)

macie pozdrowionka od erby kochane:)

reklama
to moja corcia
Uploaded with ImageShack.us

jaka lalunia rośnie :-D

Gratuluje a niemowilam hihihi wiedzialam ze u was bedzie corcia juz ci to kiedys mowilam :-)

córcię obstawiał mąż i ty :tak: a reszta rodzinki synka :-D

Myszka mleczno-ryzowa..juz od 1,5 tyg podaje jej warzywka...sama gotuje kupione w sklepie ze zdrowa zywnoscia. Raz posmakawałam brokuły ze słoiczka a feeee

ja też będę sama robić ;-) a akutat warzywka będę mieć na działeczce więc supcio :tak: póki co wysiałam już warzywka i łepki pokazują :-D

Erby:
"U nas dziś zapis ktg supcio o wiele lepszy niż wczoraj, bo na poziomie 150-160 ale do poniedziałku pewnie poleże buuu. Po wczorajszym usg Roro waży 3400 i wsio ok. Przesyłamy pozdrowionka i buziaki"

waga w sumie standardowa :tak: ciekawe ile moje maleństwo ma, bo z tego wszystkiego nie zapytałam :sorry2:

svensonka piękna córeczka:)
dzisiaj dostałam dupka bo lepszy i 6 kwietnia na usg i zwolnienie biorę:) jeszcze trochę popracuję bo w domciu chyba bym z nudów padła:)

bierz, bierz zwolnienie koniecznie :tak: kasa prawie ta sama, a spokojnie w domciu będziesz siedzieć :tak:

Do mnie dziś koleżanka ze studiów z mężem przyjeżdża :-D prawie 3 lata się nie widziałyśmy, bo zawsze coś wypadało ;-)
W domu w miarę czysto :tak: tylko w wc trzeba ogarnąć i będzie ok :tak:
ciacho też zaraz się zrobi i będzie fajowo ;-)

Pozdrawiam :-)

Mysza jak wyglada jadłospis Szymka, tzn. o jakiej porze co mu podajesz? Zagęszczasz mu warzywka czymś, np. Simlac'iem?

Jak ostatno byłam w sklepie gdzie kupuje warzywka facet powiedziął mi o aferze Gerberowej...to link do artykułu
Koniec afery słoiczkowej. Gerber zmieni recepturę
Mięsne wypełniacze w jedzeniu dla niemowląt
przyznam szczerze, że szok przeżyłam...

Erbus trzymaj sie ciepło...pozdrowienia dla Nich :)

lopciu bardzo sie cieszę, ze sie udało...zmykaj na zwolnienie i duzo odpoczywaj...stresy Tobie nie są teraz potrzebne ;)

Witam:-) Dawno się nie udzielałam ale jak przeczytałam wspaniałe wieści to postanowiłam wejść i złożyć najserdeczniejsze gratulację Lopop z okazji zafasolkowania. Pozdrawiam wszystkie

Okale czy dziecko karmione piersia musi zaczac rozszerzanie menu dopiero w 5 miesiacu a nie w 4? Bo ten moj zarlok mnie zezre z kopytami niedlugo bo jadl co trzy godziny a od kiedy skonczyl dwa miesiace to je co 1,5-2 godziny jak mam tak karmic do 5 miesiaca to ciekno to widze bo ostatnio wiecej mi sie chce jesc bo maly mnie wysysa jedyny plus to taki ze dzieki karmieniu piersia juz waze 3 kg mniej nizprzed ciaza :-) ale takie czeste karmienie zaczyna byc meczace juz z utesknieniem czekam na 1 kleik ryzowy i obiadek co piersi odpoczna. ..

Mysza jak wyglada jadłospis Szymka, tzn. o jakiej porze co mu podajesz? Zagęszczasz mu warzywka czymś, np. Simlac'iem?

Jak ostatno byłam w sklepie gdzie kupuje warzywka facet powiedziął mi o aferze Gerberowej...to link do artykułu
Koniec afery słoiczkowej. Gerber zmieni recepturę
Mięsne wypełniacze w jedzeniu dla niemowląt
przyznam szczerze, że szok przeżyłam...

Erbus trzymaj sie ciepło...pozdrowienia dla Nich :)

lopciu bardzo sie cieszę, ze sie udało...zmykaj na zwolnienie i duzo odpoczywaj...stresy Tobie nie są teraz potrzebne ;)
w szoku jestem jak to przeczytalam

a Bobo Vita to nasza Polska firma czy przejęta przez Gerbera????
:)

Lopop ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak się cieszę że się udało sssssssssssssuuuuuuupppppeeeeerrrrrrr:)

pozdrawiam :)
co u Ciebie kochana???
Witam:-) Dawno się nie udzielałam ale jak przeczytałam wspaniałe wieści to postanowiłam wejść i złożyć najserdeczniejsze gratulację Lopop z okazji zafasolkowania. Pozdrawiam wszystkie
teraz czekam na serduszko
Okale czy dziecko karmione piersia musi zaczac rozszerzanie menu dopiero w 5 miesiacu a nie w 4? Bo ten moj zarlok mnie zezre z kopytami niedlugo bo jadl co trzy godziny a od kiedy skonczyl dwa miesiace to je co 1,5-2 godziny jak mam tak karmic do 5 miesiaca to ciekno to widze bo ostatnio wiecej mi sie chce jesc bo maly mnie wysysa jedyny plus to taki ze dzieki karmieniu piersia juz waze 3 kg mniej nizprzed ciaza :-) ale takie czeste karmienie zaczyna byc meczace juz z utesknieniem czekam na 1 kleik ryzowy i obiadek co piersi odpoczna. ..
no niestety to jest właśnie z tym karmieniem
jeszcze troszkę i zaczniesz stosować kleiki
gratuluję wagi super zjechałaś:)

Dzieki lopciu sama jestem w szoku bo predzej niemoglam schudnac za chiny ludowe a teraz przez dwa miesiace niedosc ze zrzucilam wszystkie ciazowe kilosy to jeszcze trzy kilo z moich poprzednich kilogramow :-)
Witam sie jako pierwsza i zycze vmilego dnia i zaraz mykam na zakupy :-)

reklama
:-)Witam poniedziałkowo po weekendowo ;-)

... weekend aktywny u nas:tak: w sobotę wybrałyśmy się z Blanką do znajomej do lasu ;-) spacer 2,5h zaliczony i mała spała jak zabita :szok: chyba powietrze lżejsze i lepiej jej się oddychało :-D:tak: tatuś w tym czasie pomagał dziadkom skręcać meble :tak: a w niedzielę odwiedziła nas moja koleżanka ze szpitala z Dominisiem :tak: leżałyśmy bardzo długo razem, ale ona urodziła w styczniu ;-) Dominik taki kawaler że waży tyle co Blanka i jest taki duży :-D:-D jak tylko mały zapłakał to Blanka robiła podkówkę i też popłakiwała :tak: nie mogli się zgrać w jedną porę spania więc moja Blanka opuściła swoje dwie 3h drzemki, zamieniła na 2x 30min i kilka 15 minutowych na rękach i jak poszła spać przed 20 to wstała dopiero o 7 :szok: ale była mega zmęczona wczoraj :tak:

dziś zamierzamy wybrać się do Smyka i H&M zakupić coś Blance bo z wszystkiego wyrasta mały dziabąg potem może do babci na chwilkę ;-) zobaczymy co z tego wyjdzie póki co mały Borsuczek śpi w naszym łóżku i chyba wsunę się do niej pod kołderkę i jeszcze pokimam ;-)

Buziamy wszystkie ciotki ;-):-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry