Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a no wrociłam
to moja corcia
Uploaded with ImageShack.us

Gratuluje a niemowilam hihihi wiedzialam ze u was bedzie corcia juz ci to kiedys mowilam :-)
a reszta rodzinki synka 
Myszka mleczno-ryzowa..juz od 1,5 tyg podaje jej warzywka...sama gotuje kupione w sklepie ze zdrowa zywnoscia. Raz posmakawałam brokuły ze słoiczka a feeee
póki co wysiałam już warzywka i łepki pokazują 
Erby:
"U nas dziś zapis ktg supcio o wiele lepszy niż wczoraj, bo na poziomie 150-160 ale do poniedziałku pewnie poleże buuu. Po wczorajszym usg Roro waży 3400 i wsio ok. Przesyłamy pozdrowionka i buziaki"
ciekawe ile moje maleństwo ma, bo z tego wszystkiego nie zapytałam 
svensonka piękna córeczka
dzisiaj dostałam dupka bo lepszy i 6 kwietnia na usg i zwolnienie bioręjeszcze trochę popracuję bo w domciu chyba bym z nudów padła
![]()
kasa prawie ta sama, a spokojnie w domciu będziesz siedzieć 
prawie 3 lata się nie widziałyśmy, bo zawsze coś wypadało ;-)
tylko w wc trzeba ogarnąć i będzie ok 
w szoku jestem jak to przeczytalamMysza jak wyglada jadłospis Szymka, tzn. o jakiej porze co mu podajesz? Zagęszczasz mu warzywka czymś, np. Simlac'iem?
Jak ostatno byłam w sklepie gdzie kupuje warzywka facet powiedziął mi o aferze Gerberowej...to link do artykułu
Koniec afery słoiczkowej. Gerber zmieni recepturę
Mięsne wypełniacze w jedzeniu dla niemowląt
przyznam szczerze, że szok przeżyłam...
Erbus trzymaj sie ciepło...pozdrowienia dla Nich
lopciu bardzo sie cieszę, ze sie udało...zmykaj na zwolnienie i duzo odpoczywaj...stresy Tobie nie są teraz potrzebne![]()
co u Ciebie kochana???
Lopop ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak się cieszę że się udało sssssssssssssuuuuuuupppppeeeeerrrrrrr
pozdrawiam![]()
teraz czekam na serduszkoWitam:-) Dawno się nie udzielałam ale jak przeczytałam wspaniałe wieści to postanowiłam wejść i złożyć najserdeczniejsze gratulację Lopop z okazji zafasolkowania. Pozdrawiam wszystkie
no niestety to jest właśnie z tym karmieniemOkale czy dziecko karmione piersia musi zaczac rozszerzanie menu dopiero w 5 miesiacu a nie w 4? Bo ten moj zarlok mnie zezre z kopytami niedlugo bo jadl co trzy godziny a od kiedy skonczyl dwa miesiace to je co 1,5-2 godziny jak mam tak karmic do 5 miesiaca to ciekno to widze bo ostatnio wiecej mi sie chce jesc bo maly mnie wysysa jedyny plus to taki ze dzieki karmieniu piersia juz waze 3 kg mniej nizprzed ciaza :-) ale takie czeste karmienie zaczyna byc meczace juz z utesknieniem czekam na 1 kleik ryzowy i obiadek co piersi odpoczna. ..
w sobotę wybrałyśmy się z Blanką do znajomej do lasu ;-) spacer 2,5h zaliczony i mała spała jak zabita
chyba powietrze lżejsze i lepiej jej się oddychało 
tatuś w tym czasie pomagał dziadkom skręcać meble
a w niedzielę odwiedziła nas moja koleżanka ze szpitala z Dominisiem
leżałyśmy bardzo długo razem, ale ona urodziła w styczniu ;-) Dominik taki kawaler że waży tyle co Blanka i jest taki duży 
jak tylko mały zapłakał to Blanka robiła podkówkę i też popłakiwała
nie mogli się zgrać w jedną porę spania więc moja Blanka opuściła swoje dwie 3h drzemki, zamieniła na 2x 30min i kilka 15 minutowych na rękach i jak poszła spać przed 20 to wstała dopiero o 7
ale była mega zmęczona wczoraj