reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej SCULLY U MNIE WSZYSTKO OK w sierpniu wzielam slub we wrzesniu mi sie synek ur i tak jakos leci. a wczesniej tak dlugo mnie nie bylo bo to zawsze cos i nigdy nie bylo czasu jak wejsc i popisac ale teraz juz bede sie starala odwiedzac was czesciej

ostatnio myslałam o rocznicy śmierci Twojego taty...Twój suwaczek mnie na to nakierował...
wózek jeszcze raz polecam...codziennie upewniam sie, ze dobrego zakupu dokonalismy :)

eh... leci ten czas...

wózunio super ;-) pojeżdziłam sobie nim w sklepie i odrazu mi się spodobał :tak: cieszę się, że wybrałam, bo nie będę się martwić jakby dzidzia chciała wcześniej wyjść ;-)

hej SCULLY U MNIE WSZYSTKO OK w sierpniu wzielam slub we wrzesniu mi sie synek ur i tak jakos leci. a wczesniej tak dlugo mnie nie bylo bo to zawsze cos i nigdy nie bylo czasu jak wejsc i popisac ale teraz juz bede sie starala odwiedzac was czesciej

wczoraj nie widziałam twoich suwaczków, bo coś mi net nie chciał obrazków pokazać :sorry2: a dziś widzę, że synek w dniu moich urodzin się urodził :-D ślubu GRATULUJĘ!!! :tak::-D zaglądaj i pisz co u was :tak:

Bąbelek gania całe dnie po brzuszku, ale za to ładnie śpi w nocy i mnie nie budzi ;-)
Jak ktoś lubi horrorki to polecam "Paranormal activity" :tak: W weekend przed snem oglądaliśmy, na początku wydawał się nudny, a potem szok -taki fajowy :tak: Dobrze, że w nocy nie musiałam do wc, bo byłby problem ;-)

eh... leci ten czas...

wczoraj nie widziałam twoich suwaczków, bo coś mi net nie chciał obrazków pokazać :sorry2: a dziś widzę, że synek w dniu moich urodzin się urodził :-D ślubu GRATULUJĘ!!! :tak::-D zaglądaj i pisz co u was :tak:

dziekuje:) a to fajnie co prawda mial sie urodzic w pazdzierniku a ur sie na poczatku 9 miesiaca ale jest zdrowy co najwazniejsze. urodzil sie z waga 2640 i mial 51 cm i dostal 10 pkt:-)

Witam porannie i zapraszam oczywiście na poranną cofkę
do%20kawy.jpg

... ja dziś znowu jestem pod wrażeniem snu mojego dziecka :-D zasnęła wczoraj ok 21 a wstała (tzn. obudziłam ją bo cycki chciały wybuchnąć) o godz 5:40 :szok: zjadła i poszła spać z mamusią w łóżeczku do 9 ;-):tak: normalnie szok, dziś czeka mnie odkurzanie i zmycie podłóg, ok 16 przyjeżdża moja koleżanka z pracy ;-) to sobie troszkę poplotkujemy :tak:

Pozdrawiam Was z Blanką ;-)

P.S. jesteśmy na warcie jakby co :-D

Witam porannie i zapraszam oczywiście na poranną cofkę
Zobacz załącznik 337158

... ja dziś znowu jestem pod wrażeniem snu mojego dziecka :-D zasnęła wczoraj ok 21 a wstała (tzn. obudziłam ją bo cycki chciały wybuchnąć) o godz 5:40 :szok: zjadła i poszła spać z mamusią w łóżeczku do 9 ;-):tak: normalnie szok, dziś czeka mnie odkurzanie i zmycie podłóg, ok 16 przyjeżdża moja koleżanka z pracy ;-) to sobie troszkę poplotkujemy :tak:

Pozdrawiam Was z Blanką ;-)

P.S. jesteśmy na warcie jakby co :-D

zazdroszcze ci troche ze tak spi twoje malenstwo. moj od ur budzi sie co 2-3 godz i codziennie wstajemy o 6-6.30 :)

Witam się czwartkowo

Tośku :(

Batonik naprawde pieknie księżniczka śpi :)

Lopciu a Ty już w domku :)

A my po wizytkach u kardiologa ech lepiej nie mowić zapisala mi takie taby jakie zapisala moja gin nic ciekawego nie powiedziala kazala zrobic echo serca nie wiem dlaczego ona tego nie zrobila odrazu tylko kazala mi sie umowic no i oczywiscie terminy , udalo mi sie znalesc termin na 24 -03 ale do niej sie nie dostane czyli do pani kardiolog co ona zresztą mi powiedziala ze juz pewnie nie zdąże Paranoja jakas . KTG znowu nie takie jak trzeba ale bierzemy rano tabsy o wiekszej dawce czyli wyciszamy sie i w pon znowu ktg jak bedzie wysokie to doppler . Jak nie urok to ... zawsze coś , ale dajemy radę

Pozdrawiam serdeczie babolki

reklama
witam się i melduje:)
erba trzymaj sie kobitko ...
tośka przykro ...eh szkoda gadać

batonik no nieźle spi Twoja niunia

u Nas troszkę lepiej ze snem, tzn tylko 2 razy w nocy sie budzi...dziś ok 1 i ok 4 to kolejna taka noc wiec mam nadzieje, ze gorzej juz nie bedzie :) zasypia ok 19.30 i budzi sie ok. 7.30
poza tym jestesmy po 2 usg bioderek pani dr pochwaliła Nas, bo pięknoe kość weszła w panewkę stawu biodrowego...
wczoraj też pierwszy raz Natka przewróciła sie bez pomocy z brzuszka na plecki, bardzo mnie to ucieszyło...bo codziennie ćwiczymy turlania :)

miłego dnia babeczki

Ps. zarezerwowałam dzis pokój w Kuźnicy na wakacje...kosmos cena 190 zł za dobę....moze macie jakieś sprawdzone, urocze miejsce nad morzem? pokój koniecznie z łazienka...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry