czarna1309
Zaangażowana w BB
a ja mam cie nawet w znajomychWitamy ale niestety niepamietam cie ale wazne ze grono sie powieksza. :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja mam cie nawet w znajomychWitamy ale niestety niepamietam cie ale wazne ze grono sie powieksza. :-)
ostatnio myslałam o rocznicy śmierci Twojego taty...Twój suwaczek mnie na to nakierował...
wózek jeszcze raz polecam...codziennie upewniam sie, ze dobrego zakupu dokonalismy![]()
cieszę się, że wybrałam, bo nie będę się martwić jakby dzidzia chciała wcześniej wyjść ;-)hej SCULLY U MNIE WSZYSTKO OK w sierpniu wzielam slub we wrzesniu mi sie synek ur i tak jakos leci. a wczesniej tak dlugo mnie nie bylo bo to zawsze cos i nigdy nie bylo czasu jak wejsc i popisac ale teraz juz bede sie starala odwiedzac was czesciej
a dziś widzę, że synek w dniu moich urodzin się urodził
ślubu GRATULUJĘ!!! 
zaglądaj i pisz co u was 
W weekend przed snem oglądaliśmy, na początku wydawał się nudny, a potem szok -taki fajowy
Dobrze, że w nocy nie musiałam do wc, bo byłby problem ;-)P.S. właśnie czy ktoś wie co u Tośki??? jak tam po IUI![]()
eh... leci ten czas...
wczoraj nie widziałam twoich suwaczków, bo coś mi net nie chciał obrazków pokazaća dziś widzę, że synek w dniu moich urodzin się urodził
ślubu GRATULUJĘ!!!
zaglądaj i pisz co u was
dziekujea to fajnie co prawda mial sie urodzic w pazdzierniku a ur sie na poczatku 9 miesiaca ale jest zdrowy co najwazniejsze. urodzil sie z waga 2640 i mial 51 cm i dostal 10 pkt:-)

zasnęła wczoraj ok 21 a wstała (tzn. obudziłam ją bo cycki chciały wybuchnąć) o godz 5:40
zjadła i poszła spać z mamusią w łóżeczku do 9 ;-)
normalnie szok, dziś czeka mnie odkurzanie i zmycie podłóg, ok 16 przyjeżdża moja koleżanka z pracy ;-) to sobie troszkę poplotkujemy

Witam porannie i zapraszam oczywiście na poranną cofkę
Zobacz załącznik 337158
... ja dziś znowu jestem pod wrażeniem snu mojego dzieckazasnęła wczoraj ok 21 a wstała (tzn. obudziłam ją bo cycki chciały wybuchnąć) o godz 5:40
zjadła i poszła spać z mamusią w łóżeczku do 9 ;-)
normalnie szok, dziś czeka mnie odkurzanie i zmycie podłóg, ok 16 przyjeżdża moja koleżanka z pracy ;-) to sobie troszkę poplotkujemy
![]()
Pozdrawiam Was z Blanką ;-)
P.S. jesteśmy na warcie jakby co
Tulam:-( i jestem z Tobąp.s. nie udało się:-(