reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

erbuś ach ci lekarze:(
ja dzisiaj byłam na badaniu krwi - badałam się na cytomegalię

olkale ja co mogę polecić to tylko góry bo tam co roku jeździmy w inne miejsce, za to nad morze ruszamy parę razy w wakacje ale tylko na jeden dzień bo nie lubimy leniuchować my mamy tyle energii że musimy ją spożytkować na łażenie po górach
a sprawdzałaś Darłowo bo gdzieś mi mignęła reklama na necie może taniej chociaż pewnie te tanie już zarezerwowane bo na Helu to wiadomo ceny odlotowe sprawdź morze jeszcze Mielno i Łazy

reklama
p.s. nie udało się:-(

Tulam :-(

dziekuje:) a to fajnie co prawda mial sie urodzic w pazdzierniku a ur sie na poczatku 9 miesiaca ale jest zdrowy co najwazniejsze. urodzil sie z waga 2640 i mial 51 cm i dostal 10 pkt:-)

to kruszynka taka malutka wyszła :tak: najważniejsze, że zdrowy :tak:

... ja dziś znowu jestem pod wrażeniem snu mojego dziecka :-D zasnęła wczoraj ok 21 a wstała (tzn. obudziłam ją bo cycki chciały wybuchnąć) o godz 5:40 :szok: zjadła i poszła spać z mamusią w łóżeczku do 9 ;-):tak: normalnie szok, dziś czeka mnie odkurzanie i zmycie podłóg, ok 16 przyjeżdża moja koleżanka z pracy ;-) to sobie troszkę poplotkujemy :tak:

malutka potrzebowała w nocy tulania i nasłuchiwania serduszka ;-) a jak z wami śpi i nawet się obudzi to zaraz zasypia :tak:

u Nas troszkę lepiej ze snem, tzn tylko 2 razy w nocy sie budzi...dziś ok 1 i ok 4 to kolejna taka noc wiec mam nadzieje, ze gorzej juz nie bedzie :) zasypia ok 19.30 i budzi sie ok. 7.30
poza tym jestesmy po 2 usg bioderek pani dr pochwaliła Nas, bo pięknoe kość weszła w panewkę stawu biodrowego...
wczoraj też pierwszy raz Natka przewróciła sie bez pomocy z brzuszka na plecki, bardzo mnie to ucieszyło...bo codziennie ćwiczymy turlania :)

miłego dnia babeczki

Ps. zarezerwowałam dzis pokój w Kuźnicy na wakacje...kosmos cena 190 zł za dobę....moze macie jakieś sprawdzone, urocze miejsce nad morzem? pokój koniecznie z łazienka...

też ładnie śpi :tak: gratuluję pierwszego przeturlania :-D
ja z mężem jak jeździmy na Wakacje to korzystamy ze strony www.spanie.pl i zawsze bierzemy kwatery prywatne - pokój z łazienką -i jeszcze foty pokoju oglądamy :tak: najwięcej za dobę płaciliśmy 35 zł/osobę w Międzyzdrojach :tak:

Dziś się w końcu wziełam i pomalowałam mamie ostatnią futrynę :tak: szybko poszło i czas jakoś zleciał :tak:
A z rana z mężusiem złożyliśmy łóżeczko dla maleństwa :-D superowo wygląda :tak:

witam sie dziewczynki:*

Tosia
przykro mi :( tulam :(

u nas pierwsza infekcja wirusowa za nami nabawilismy sie strachu, ale sytuacja opanowana i Sebus zdrowy:) ae gorączkowal ponad 39 :(

:-)Witam w ten pochmurny piątek :sorry:

... pogoda u nas, że szkoda gadać, pada deszcz, szaro, buro i ponuro, znowu nici ze spacerku raczej :sorry: nocka ładna - Blanka zasnęła ok 23 a wstała o 7 i potem poszłyśmy znowu spać i wstałyśmy o 10:30 :zawstydzona/y: takie dwa śpioszki z nas :-D niestety ja od wczoraj walczę z mega bólem głowy :-( po prostu nie pamiętam żeby mnie tak ostatnio głowa mocno bolała, to pewnie przez tą pogodę :-( nie obyło się bez tabletek :zawstydzona/y::sorry:

...mam tylko nadzieję, że do niedzieli poprawi się troszkę pogoda :tak: a dziś przylatuje mój brat i pierwszy raz zobaczy Blanke na live :-D;-) ciekawe czy przypadną sobie do gustu :-D

Pozdrawiam ciepło ;-)

I ja sie witam piątkowo

U nas tez pogoda do duszy , pada ale jest cieplej niz wczoraj

Pajka to supcio ze wsio u was ok
Batonik supcio a dziś księżniczka ma 3 miesiące Buziaki dla małej , jak ten czas leci
Lopciu to trzymamy za dobry wynik
Scully wow widzę ze przygotowania pełną parą :)
Ja w czoraj się spakowalam w razie w , uszykowalam rzeczy i teraz tylko czekam . mam nadzieję ze ktg w pon bedzie si i ze wogole z mlodym jest ok

Milego dzionka !

:-)dziękuję w imieniu Blanki za życzonka i buziaki ;-) sama się zastanawiam kiedy to zleciało :szok:

Erbuś a może Cię wcześniej rozpakują ??!! oby ktg było si

P.S. Erbuś ja urodziłam w 36t4d ;) to tak jakby u Ciebie jutro

Ostatnia edycja:
hej laseczki
Dzieki za słowa otuchy bo chyba sie stresuje staram się nie myśleć ale ....
No zeby bylo si to ktg bo normalnie z 4 ktore mialam robione to 1 bylo dobre a reszta podwyzszona choc ostatnie wahalo sie niedzy 160-170 choc chwilami bylo 156 , zobaczymy czy mnie wycisza tymi lekami ktore dostaje teraz
batonik a wy w niedzielę macie swieto łosz kurka jak ten czas zapyla juz 20 marzec bedzie

hej laseczki
Dzieki za słowa otuchy bo chyba sie stresuje staram się nie myśleć ale ....
No zeby bylo si to ktg bo normalnie z 4 ktore mialam robione to 1 bylo dobre a reszta podwyzszona choc ostatnie wahalo sie niedzy 160-170 choc chwilami bylo 156 , zobaczymy czy mnie wycisza tymi lekami ktore dostaje teraz
batonik a wy w niedzielę macie swieto łosz kurka jak ten czas zapyla juz 20 marzec bedzie

... moja Blanka też wiecznie miała podwyższone tętno i w końcu gin powiedział kiedyś że może taki jej urok ;-)na pewno trzeba to kontrolować :tak: a poza tym jak ja pamiętam to do mnie się ciągle przyczepiali, że mało ruchliwe zapisy ktg :-( a ja czułam kiedy mała miała porę aktywności i wiedziałam że wsio jest OK :-( co prawda też się martwiłam, ale są dzieciaczki które są ruchliwe a inne śpioszki i co się okazało po porodzie moja Blaneczka jest małym śpioszkiem, dlatego ciągle na ktg spała a oni się czepiali :sorry:

tak, w niedzielę Blaneczka będzie już aniołkiem :tak: mam nadzieję że tak samo zachowa się na mszy i nie będę musiała cyca wyciągać :baffled:

reklama
... moja Blanka też wiecznie miała podwyższone tętno i w końcu gin powiedział kiedyś że może taki jej urok ;-)na pewno trzeba to kontrolować :tak: a poza tym jak ja pamiętam to do mnie się ciągle przyczepiali, że mało ruchliwe zapisy ktg :-( a ja czułam kiedy mała miała porę aktywności i wiedziałam że wsio jest OK :-( co prawda też się martwiłam, ale są dzieciaczki które są ruchliwe a inne śpioszki i co się okazało po porodzie moja Blaneczka jest małym śpioszkiem, dlatego ciągle na ktg spała a oni się czepiali :sorry:

tak, w niedzielę Blaneczka będzie już aniołkiem :tak: mam nadzieję że tak samo zachowa się na mszy i nie będę musiała cyca wyciągać :baffled:

Mi ostatnio gin tez mowiła ze moze ma tak po mamusi i reaguje tak na emocje , ale ona woli dmuchac na zimne Powiem ze podczas badania jakweszła pięegniarka i rozmawiałysmy to sie tak prezył i wiercił chyba mu sie nie podobało ze ktoś z mamusia rozmawia :)
Jeszcze sie nie moge dodzwonic do tego lekarza co w razie w mamy isc , kurcze
My tez mloda chrzciliśmy w marcu 7 :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry