reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ufffff ..... jestem

no na szczęście już po i na szczęście wszystko w jak najlepszym porządku, mamy spokój do 2 lat :tak: samo badanie masakra, Blanka miała zakraplane atropiną oczka trzy razy za każdym razem płacz ale na szczęście szybko się uspokajała, za to badanie wziernikami i dno oka - koszmar, trzymaliśmy ją we trójkę a babka badała oczka, Blanka już nie miała siły płakać była purpurowa i aż się krztusiła, cieszę się że nie musimy się martwić i że nasze obawy się nie potwierdziły ;-):tak:

Żabko - Blanka nie ma nic z oczkami tylko uciekało jej lewe oczko nie jakoś mocno, ale woleliśmy to skontrolować u fachowców a Klinika Kałużnych w Bydgoszczy jest najlepsza w okolicy :-) generalnie na początku uciekało jej bardziej a teraz sporadycznie, no ale teraz jestem spokojniejsza ;-)

Pzdr

reklama
hej hej

Zapraszam na kadzie lapate :-D
Batonik pewnie odreagowywuje (ale słowo :laugh2:)wczorajszy dzionek wiec ja tutaj potrzymuje tradycje :-p
Super ze u Blani wsio ok , ale sie bidulka namęczyła

A reszta baboli gdzie hę ?

Miłego dnia !

Helloł

... no Erbuś ubiegłaś mnie z tą cofką :-p Blanka spała do 8:45 no ale po powrocie wczoraj się rozbudziła i po 23 poszła spać :sorry: najważniejsze, że mamy z głowy :tak: a ja mam taki potworny kaszel, że szok :szok: mała właśnie siedzi w koszu z prasowaniem i "sprząta" :baffled::laugh2:

no właśnie gdzie reszta bąbli ????

Pzdr

Dobry wieczór

Batonik mocno zacisniete &&&&&&&& , choc juz jest po i na pewno wszystko OK
Żabciu gratki dla Antonio , a raczkami sie nie przejmuj , moj bierze do buzi wszystko raczki, nożki przejdzie mu

Sevensonka śliczna !
A my musimy sie pochwalić iż mlodziez zachwyciła zwyklego smoka z nuka i pije herbatki soczki no i od soboty raz dziennie dostaje mleczko mm , ale nie wypija za duzo bo o 40 ml no wczoraj wypił 70 Ale powiem Wam ze cięzko bedzie nam sie rozstac z cycusiem i na razie nie mysle o tym mam nadzieje iz sam powie bleee ja juz nie chce
Dobrej nocy buziaki

Moja Vanessa je juz tak jak my wlasciwie i pije wode nie wiem jak to zrobic aby zaczac jej podawac mleko z kartonu. Juz nie pamietam jak oduczalam Oskara ale chyba po troszku do butelki mu dawalam. mala idzie do przedszkla od stycznia i tam tylko woda albo mleko

o korcze ale z niej panna juz moj to jeszcze taki dzidziowy wyglad ma troche ;-) baaardzo sie zmienila od kiedy ostatni raz ja widzialam na skypie pare miesiecy temu :-)

witam sie wieczorowa pora :-)

A tak po obcieciu wyglada
vanessa 15 listopad 2011.jpg

Ufffff ..... jestem

no na szczęście już po i na szczęście wszystko w jak najlepszym porządku, mamy spokój do 2 lat :tak: samo badanie masakra, Blanka miała zakraplane atropiną oczka trzy razy za każdym razem płacz ale na szczęście szybko się uspokajała, za to badanie wziernikami i dno oka - koszmar, trzymaliśmy ją we trójkę a babka badała oczka, Blanka już nie miała siły płakać była purpurowa i aż się krztusiła, cieszę się że nie musimy się martwić i że nasze obawy się nie potwierdziły ;-):tak:

Żabko - Blanka nie ma nic z oczkami tylko uciekało jej lewe oczko nie jakoś mocno, ale woleliśmy to skontrolować u fachowców a Klinika Kałużnych w Bydgoszczy jest najlepsza w okolicy :-) generalnie na początku uciekało jej bardziej a teraz sporadycznie, no ale teraz jestem spokojniejsza ;-)

Pzdr
o korcze to nieciekawie bylo bidulka ale najwazniejsze ze wszystko ok i juz macie te badania z glowy
slicznotka po mamusi ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry