Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hihi wiem jak fajnie mój zasypiał o 16.30 i wstawał o 6.30 ile czasu dla siebie super nieno fakt pustki, że ho ho
... gdzie Wy się wszystkie podziewacie???? do raportuhi hi hi
dziś Blanka pobiła rekord w spaniu, poszła wczoraj o 19:30 w momencie zasnęła i wstała dziś o 9:20
Pzdr
przepraszam wczoraj
choć wiem czy po drodze nie podrzucę jej do mamy co by spokojnie móc oddać się przyjemności shopingu ;-) gdyby tylko jeszcze ktoś zechciał worek kasy porzucić 
ma któraś może ??? albo na FB albo na NK ???svensonka ja też taką chcęzrób tam czary mary nade mną

bo ja go do łożeczka , a on za chwile pogaduchy i do nas do wyrka i czsem zdazy sie kole 3 obudzi się na chlipniecie cyca i juz spi z nami
czyzby pokazywal swoje ja Dokarmiam go mleczkiem m ale szalu nie ma bo nadal wypija po 40 ml , i oczywista kiedy bym mnie wyciagnela cycola to i tak z niego chlipnie ;-)

a co najważniejsze zero promocji
po prostu nie było na co kasy wydać 
:-( i zrobiło mi się mega smutno i miałam wyrzuty sumienia :-( niby nie było mnie 3 h mama mówiła że przez 2h to ładnie się bawiła etc., ale po 2h już chodziła tylko ciągle pod drzwi i patrzyła w nie, czekała
a że po drodze mieli sklep dla dzieci to wstąpili i oczywiście była promocja i tatuś kupił Blance szczeniaczka uczniaczka, mówię Wam jestem z niego dumna, ale On to czasami gorzej niż ja 

) do kolegi z osiedla i ze szpitala z czasów brzuszkowych, na I urodzinki 
i kurczaki wypralam dow rejestracyjny 

w dodatku ktory wymienialismy w lipcu i znowu 100 w plecy , w sumie to wszystko widac i tak zle nie wyglada tylko pieczatki uleciały ale pewnie m bedzie zly :-(a z zasuszona koniczynka i ze zdjeciami ktore byly w srodki nic sie nie stało