reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no fakt pustki, że ho ho

... gdzie Wy się wszystkie podziewacie???? do raportu :-p:cool2: hi hi hi

dziś Blanka pobiła rekord w spaniu, poszła wczoraj o 19:30 w momencie zasnęła i wstała dziś o 9:20 :szok:

Pzdr

reklama
no fakt pustki, że ho ho

... gdzie Wy się wszystkie podziewacie???? do raportu :-p:cool2: hi hi hi

dziś Blanka pobiła rekord w spaniu, poszła wczoraj o 19:30 w momencie zasnęła i wstała dziś o 9:20 :szok:

Pzdr
hihi wiem jak fajnie mój zasypiał o 16.30 i wstawał o 6.30 ile czasu dla siebie super nie

wyjść z krzaczków

erbuś zapomniałam :zawstydzona/y:przepraszam wczoraj

helloł

Lopciu ... codziennie tak nie mam, ale zdarza się dość często, nie ma co narzekać ;) czy Erbuś świętowała wczoraj ???

... a my dziś z Blanią ruszamy na podbój nowej galerii :-p choć wiem czy po drodze nie podrzucę jej do mamy co by spokojnie móc oddać się przyjemności shopingu ;-) gdyby tylko jeszcze ktoś zechciał worek kasy porzucić :laugh2:

P.S. gdzieś mi się zapodział nr do Olkale :baffled: ma któraś może ??? albo na FB albo na NK ???

Pzdr

Helołłłłłłłłł

Lopciu mnie tez nie było wczoraj , takze spoko :happy:
Batonik pochwal sie co tam nakupowałaś ;-)

U nas wsio ok , mlodemu sie troszku poprzewracało :rofl2: bo ja go do łożeczka , a on za chwile pogaduchy i do nas do wyrka i czsem zdazy sie kole 3 obudzi się na chlipniecie cyca i juz spi z nami:dry: czyzby pokazywal swoje ja Dokarmiam go mleczkiem m ale szalu nie ma bo nadal wypija po 40 ml , i oczywista kiedy bym mnie wyciagnela cycola to i tak z niego chlipnie ;-)

Miłego wieczoru :happy:

Witam hmmm... już chyba nie porannie a południowo :-p

Lopciu otworzyli u nas Plazę, ale szczerze mówiąc nie zachwyciła mnie specjalnie, ma surowe i zimne wnętrze, no i nie wszystkie sklepy jeszcze pootwierane, a te co otwarte to jakoś tak niezorganizowane to wszystko :sorry: a co najważniejsze zero promocji :no:

Erbuś ... no i wyobraź Sobie z jaką miną wracałam do domu, bo nic nie kupiłam :wściekła/y: po prostu nie było na co kasy wydać :shocked2:

a najgorsze jest to,że jak przyjechałam po Blankę do mamy, to jak mnie zobaczyła to się tak żałośnie rozpłakała i mama mi powiedziała, że to nie z radości tylko dzieci w ten sposób okazują żal, za to że ją tak długo zostawiłam :zawstydzona/y::-( i zrobiło mi się mega smutno i miałam wyrzuty sumienia :-( niby nie było mnie 3 h mama mówiła że przez 2h to ładnie się bawiła etc., ale po 2h już chodziła tylko ciągle pod drzwi i patrzyła w nie, czekała :zawstydzona/y:

dziś z rana wysłałam tatusia z córeczką po pantofle do chodzenia w domku, bo kupiłam jej 18 z ztepolu i okazało się że są za małe więc wymieniłam na 19 a te z kolei za wielkie, no i R podjechał do takiego sklepu typowo z obuwiem profilaktycznym etc gdzie babka mierzy stópki i zna się na obuwiu no i zakupili śliczne 18 befado :-pa że po drodze mieli sklep dla dzieci to wstąpili i oczywiście była promocja i tatuś kupił Blance szczeniaczka uczniaczka, mówię Wam jestem z niego dumna, ale On to czasami gorzej niż ja :laugh2::laugh2:

w niedzielę Blanka została zaproszona (wraz ze starymi oczywiście na przyczepkę:rofl2:) do kolegi z osiedla i ze szpitala z czasów brzuszkowych, na I urodzinki :cool2:

Pozdrawiam serdecznie i miłego już prawie weekendu

hej hej

Blaniu najlepszego na te 18 miesiecy ! boszee za miesiac roczek kiedy to zleciało
Batonik czasem tak bywa ze nastawia sie na shopinng a tu zonk
Ja dzis uderzam do decathlonu bo otwietraja u nas drugi wiekszy i blizej i moze cos sie trafi

Dzis wzielam sie za mega porzadki w kuchni powyrzucalam stare niepotrzebne rzeczy i odrazu rozjasniało :-D i kurczaki wypralam dow rejestracyjny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w dodatku ktory wymienialismy w lipcu i znowu 100 w plecy , w sumie to wszystko widac i tak zle nie wyglada tylko pieczatki uleciały ale pewnie m bedzie zly :-(a z zasuszona koniczynka i ze zdjeciami ktore byly w srodki nic sie nie stało :confused2:

Miłego popoludnia !

reklama
batonik to wiadomo czemu nic nie kupiłaś żeby kasy na zakupy M starczyło:)
moja siostra też ma takie problemy z butkami dla synka 21 za mały 22 za duży

erbuś nie martw się holipka zawsze coś:eek:
zabka i reszta wychodzic z krzaczków
svensonka nie wiem zrób coś tam jakieś tańce nad jakąś doliną ( nie pamietam jaką ale kiedyś czytałam książkę o czarownicach akurat akcja rozgrywała się w Szwecji)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry