reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam wieczorowo

... hi hi pusto jak ... nie wiem co ... ja również korzystam z Blankowej drzemki i buszuje po necie w poszukiwaniu zaproszeń na roczek ;-)

P.S. poznajecie ??? to moja malutka Kluseczka, która już za 24 dni skończy pierwszy rok życia :szok: a R się dziś śmiał i pytał czy idę od stycznia do pracy hi hi hi żartowniś ;-):laugh2:

Ale sliczna!!!!!wow juz roczek

reklama
ja malemu i corce szwagierki( jest miesiac mlodsza od antosia ) kupilam takie domki DOMEK EDUKACYJNY DŹWIĘK SORTER KLOCKI somap TYCHY (1941004066) - Aukcje internetowe Allegro jak doszly i rozpakowalam to jestem bardzo zadowolona :) a corce po wyplacie kupimy takie cos pod choinke rozowe oczywiscie ;-) KUCHNIA Z PIECEM, AKCESORIAMI ŚWIATŁEM I ODGŁOSAMI (1950394404) - Aukcje internetowe Allegro

ale slicznie jej w tych kuckach :-)

Ty to masz glowe do zakupow!!!!!! Zabawki zaj...... hahaah u nas krocie takie kosztuja i o polowe mniej gadzetow maja
Super z ciebie mama i ciocia dumna powinnas byc!!!!!!!!!!!

Hej,

Podczytuje Was, ale jakoś czasu na pisanie nie za wiele;)

U nas wszystko dobrze. Karimek już za 2 dni skończy 2 miesiące ( ach, jak ten czas leci). Mój synuś to taki mały płaczek, choć już teraz jest dużo lepiej. Teraz jesteśmy na etapie nauki samodzielnego zasypiania w łóżeczku. Póki co wychodzi nam to tylko w nocy, choć nadal zdarzają się protesty w postaci histerii. No, ale w dzień to łóżeczko już w ogóle parzy. Najlepiej śpi się w leżaczku, albo na spacerku.;)

A o to mój synuś
Zobacz załącznik 410748

Pozdrawiam i życzę miłego wieczora;)
Nanusia pieknego masz syncia
:tak:
Ja porosze o jedna kofke tylko taka slabiutką ok?:-D

cześć :)
batonik śliczna sama słodycz nic tylko ściskac i kochać:-D
nanusia juz 2 miesiące:szok: kiedy to zleciało pięknie rośnie:) juz duży chłopczyk i oczy ma po mamusi??? byłaś na kontroli u sztenca może ???? pytam tak z ciekawości fajny był okres dla mnie gdy tam jeździłam:laugh2:

suzi już 18tc wow kiedy to zleciało

svensonka ja myslałam o klockach magnetycznych mamy synków w podobnym wieku to już nie wiadomo co kupić skoro dużo już mają?? a co Ty kupujesz Oskarkowi??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry