reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie kochane:zawstydzona/y: Nie odzywałam sie bo w domku bylam cale 5 dni i to nawet nie cale:crazy: Znow jestem w szpitalu... wczoraj wyladowalam na porodowce na dlugim zapisie, podjecli decyzje ze dostaje sterydy na plucka i czekamy dalej... Mlody malo sie ruszal/rusza i stad nie bardzo wiedza co sie dzieje... Zapisy nie sa zbyt dobre ale przeplywy ok i tu pojawia sie paradoks:eek:
Mlody ma prawie 2 kg
Bardzo Was prosze trzymacie kciuki :* Ja o Was mysle caly czas:tak:
i za Wszystkie razem oraz z osobna trzymam &&&&&&&&&&&&

Mocno mocno Was caluj i ściskam:*
Ps wklejam na watki te same posty i prosze o wybaczenie ale żebra mnie tak bola ze szok. mam nadziejej ze odezwe sie popołudniu:*

reklama
Witajcie kochane:zawstydzona/y: Nie odzywałam sie bo w domku bylam cale 5 dni i to nawet nie cale:crazy: Znow jestem w szpitalu... wczoraj wyladowalam na porodowce na dlugim zapisie, podjecli decyzje ze dostaje sterydy na plucka i czekamy dalej... Mlody malo sie ruszal/rusza i stad nie bardzo wiedza co sie dzieje... Zapisy nie sa zbyt dobre ale przeplywy ok i tu pojawia sie paradoks:eek:
Mlody ma prawie 2 kg

Ps wklejam na watki te same posty i prosze o wybaczenie ale żebra mnie tak bola ze szok. mam nadziejej ze odezwe sie popołudniu:*

:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

U mnie też słoneczko ładne jest :tak:
Gabi śpi :-D a ja mam wolne :-D
I nie za bardzo wiem co robić :-(:sorry::confused2::-p

Mlody ma prawie 2 kg

kochana trzymamy kciuki i czekam na jakiegos smska :tak: &&&&&&&

witam wieczornie ehhh wkoncu sie doczekalam i jutro wizyta :zawstydzona/y:ale jade sama bo mezowi wypadlo swiniobicie z tesciem i niezdazy wrocic zeby ze mna jechac a ja z nim to sie duzo mniej boje sama niewiem czemu , no ale trudno jutro musze sie zmierzyc z dentystka sama :-(
a mojej corci dzis wypadl trzeci i wychodza jej dwie 6 a mlodemu wkoncu ostatnia cziworka sie wybila ale nadal czerwone ale juz spokoj w nocy i wdzien juz tak niemarudzi wiec luzik

widzę że temat ząbków :):) mojemu dużemu już chłopakowi wychodzą piątki stałe :szok:

suzi helloł
wyprawka już w połowie chociaż skompletowana????

Witam wieczornie, ja na chwilkę ...

Żabko ale Antonio idzie jak burza z zębolkami ;-) u nas nadal tylko 6 :sorry:

Suzi &&&&&&&&&&&

Pozdrawiam wszystkie bb ciotki
poczekaj jak zaczna to wszystkie na raz ;-) a ponoc im pozniej dziecku wyjda zabki tym mocniejsze sa
widzę że temat ząbków :):) mojemu dużemu już chłopakowi wychodzą piątki stałe :szok:

suzi helloł
wyprawka już w połowie chociaż skompletowana????

mleczne mu juz wypadly?a kiedy zaczal wymiane pierwszych bo klaudia w zeszlym roku stracila dolne jedynki wczoraj dolna dwojka wypadla i czekamy dalej i dwie 6 wychodza jej i pytalam dzis pani dentystki i mowila ze jak tylko sie pojawia to przyjechac zalakowac :tak:
a wlasnie ja dzis bylam na 1 wizycie i 8 mam nadal bo pani miala nadwyrezona reke i niechciala dzis rwac ale za to zrobila mi 1 i 2 u gory bo miedzy nimi prochnica weszla jakos dalam rade przy podawniu znieczulenia a potem bylo ok bo niewiele czulam ciekawe czy reszte tez bedzie blombowac ze znieczuleniem :confused: tak wiec leczenie zebow rozpoczete od przednich :-)
aha i przed poludniem suzi pisala ze czeka na rozmowe z lekarzem badania i usg i nic wiecej niewie i ze zapis niebyl dobry ale o jaki zapis chodzilo to niewiem pewnie ktg

zabko mojemu podobnie wypadały mleczaki też był w przedszkolu:):)
teraz byłam wyrwać mleczaki piątki bo już były malutkie a tak szóstki już ma :):)
zabko super że już zaczełaś chodzić i co nie było tak źle więc teraz już następne wizytki poleca jak spłatka

och suzi &&&&& denerwujemy się

zabko mojemu podobnie wypadały mleczaki też był w przedszkolu:):)
teraz byłam wyrwać mleczaki piątki bo już były malutkie a tak szóstki już ma :):)
zabko super że już zaczełaś chodzić i co nie było tak źle więc teraz już następne wizytki poleca jak spłatka

och suzi &&&&& denerwujemy się

a to 5 same niewypadaja?????o boziu ona sobie wyrwac nieda a zastrzyku znieczulajacego to juz wogole :baffled: narazie do 5 jeszcze daleko bo dopieo dwie 1 i jedna 2 wypadly
a co do mojej wizyty to jagorsze bylo znieczulenie bolalo wkuwanie az mi lzy polecialy a potem jak zaczelo dretwiec to mnie zeby zaczely bolec :baffled::eek: chyba od tego rozpierania tkanek ale potem podczar wiercenia niebolalo ale niebyzo przyjemnie nieoszukujmy sie :-p no ale musze wkoncu wyleczyc te zeby

a co do suzi to mam swieze wiadomosci dzis mi napisala ze dzis juz jest u nich lepiej wziela juz wszystkie dawki sterydow na plucka i przeplywy sa juz duzo lepsze i ma nadzieje ze alanek jeszcze posiedzi w brzuszku :-) jak bede miala jakies jeszcze wiadomosci to zawsze napisze :-)

reklama
a to 5 same niewypadaja?????o boziu ona sobie wyrwac nieda a zastrzyku znieczulajacego to juz wogole :baffled: narazie do 5 jeszcze daleko bo dopieo dwie 1 i jedna 2 wypadly
a co do mojej wizyty to jagorsze bylo znieczulenie bolalo wkuwanie az mi lzy polecialy a potem jak zaczelo dretwiec to mnie zeby zaczely bolec :baffled::eek: chyba od tego rozpierania tkanek ale potem podczar wiercenia niebolalo ale niebyzo przyjemnie nieoszukujmy sie :-p no ale musze wkoncu wyleczyc te zeby

a co do suzi to mam swieze wiadomosci dzis mi napisala ze dzis juz jest u nich lepiej wziela juz wszystkie dawki sterydow na plucka i przeplywy sa juz duzo lepsze i ma nadzieje ze alanek jeszcze posiedzi w brzuszku :-) jak bede miala jakies jeszcze wiadomosci to zawsze napisze :-)
no jedna mu wypadła a reszta jeszcze się mocno trzymała i jak tylko widziałam że już lekko wypychaja młode to szłam wyrwac po co miał czekać :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry