reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

helołłłłłll

Batonik do pracy ? A Blania jak zwykle wymiata ;)

Scully ja na poczatku dawalam bablowi kaszki nestle , ale teraz przeszłam na bobovite nie wiem dla mnie sa lepsze bardziej sie czuje smak np truskawki , malin a te z sokiem to juz wogle sa super jak dla mnie oczywiscie

Meldujemy ze u nas wsio ok , poza malym strajkiem na mlesio mamnadzieje ze szybkooooo minie
Pozdrowionka i buziole

reklama
witam wieczornie kobietki :-)
Batonik blaniusia przecudna jak zawsze :-)
Lopciu spoko oko juz niedlugo ja od ciebie zabiore ;-) we wtorek ide do gina zmienic metode antykoncepcji chce zmienic z zastrzykow antykoncepcyjnych na pierscienie NuvaRing :-) wiec juz niedlugo @ bedzie mnie znow odwiedzac regulanie a tak mi bylo bez niej dobrze w ciagu ostatnich 2 lat mialam ja max 2 razy :-)

Erbus a twoj maly juz ma trojki?:szok::confused: ciezko szly? ponoc trojki czyli kly ida najgorzej :baffled:

Ostatnia edycja:
helollll

Ja sie witam z wieczorna kawką ;-)
Lopciu :(:(:( trzeba ja do wody jak marzanne

Pustki pustki ja podczytuje ale tak jakos nie pisze Teraz m wybiera tacierzynski to wiecie jak to jest
Pozdrawiamy Was bardzo bardzo serdecznie
buziakiiiii

helollll

Ja sie witam z wieczorna kawką ;-)
Lopciu :(:(:( trzeba ja do wody jak marzanne

Pustki pustki ja podczytuje ale tak jakos nie pisze Teraz m wybiera tacierzynski to wiecie jak to jest
Pozdrawiamy Was bardzo bardzo serdecznie
buziakiiiii

kochana ale teraz marzanne sie pali :baffled:;-):-D juz niewolno topic od paru lat taki przepis jest :-p to jakby lopop ja podpalila jak marzanne to ohoho ;-)

witam wieczornie wczoraj niemialam sily nic pisac rano bylam na krwi wkoncu wybralam sie zbadac tarczyce bo nigdy niemialam badanej potem 3 godziny czekalam z dziecmi w kolejce do lekarza ale sie wkoncu doczekalam potem mialam robione ekg i rtg pluc ekg wyglada ok a wyniki przeswietlenia i tarczycy dopiero w piatek popoludniu wiec wczoraj przebadalam sie wzdluz i wszerz ;-) jeszcze tylko na usg chce isc ale to dopiero jak kase uzbieram
i bylam wczoraj jeszcze popoludniu u gina co prawda z mlodym bo niemialam go z kim zostawic ale szlam tylko po zmiane metody antykoncepcji wiec nieprzeszkadzal nawet sie ginek ucieszyl ze widzi swojego dawnego brzuszkowego pacjenta :-D:tak: a ja sie ciesze bo ginek zapisal mi krazek NuvaRing ktory tak chcialam sprobowac i mam go sobie zaaplikowac w n=dniu kiedy wypadaloby kolejne szczepienie antykoncepcyjne i dalej wedlug ulotki i mowil ze jak wyjme krazek po 3 tyg to powinien on wywolac @ a jesli sie @ niepojawi w ciagu 7 dni od wyjecia to mam sie znow do ginak zglosic zeby to wyjasnic , ale mam nadzieje ze bedzie ok i ze bede mogla ih uzywac bo jak dla mnie to wydaje sie najwygodniejsza forma antykoncepcji ,nietrzeba o tym pamietac codziennie jak o tabsach :-) co prawda gin proponowal wkladke ale ja niejestem do wkladek przekonana :baffled:

milego wieczoru kobietki a suzi cos sie nieodzywa pisalam do niej pare razy ale cisza :confused:

reklama
Żabko a dlaczego nie chcesz już tych zastrzyków kontynuować ?

Ciekawe co u Suzi ? Który to będzie już u niej tydzień.

Ja też przy wieczornej kawce, bo mam zamiar dzisiaj trochę wieczorem poczytać, bo tak od paru dni się zabieram i mnie sen ogarnia.

Erbuś Roro ma już trójki ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry