helołłłłłll
Batonik do pracy ? A Blania jak zwykle wymiata
Scully ja na poczatku dawalam bablowi kaszki nestle , ale teraz przeszłam na bobovite nie wiem dla mnie sa lepsze bardziej sie czuje smak np truskawki , malin a te z sokiem to juz wogle sa super jak dla mnie oczywiscie
Meldujemy ze u nas wsio ok , poza malym strajkiem na mlesio mamnadzieje ze szybkooooo minie
Pozdrowionka i buziole
Batonik do pracy ? A Blania jak zwykle wymiata
Scully ja na poczatku dawalam bablowi kaszki nestle , ale teraz przeszłam na bobovite nie wiem dla mnie sa lepsze bardziej sie czuje smak np truskawki , malin a te z sokiem to juz wogle sa super jak dla mnie oczywiscie
Meldujemy ze u nas wsio ok , poza malym strajkiem na mlesio mamnadzieje ze szybkooooo minie
Pozdrowionka i buziole

ciezko szly? ponoc trojki czyli kly ida najgorzej 

a ja sie ciesze bo ginek zapisal mi krazek NuvaRing ktory tak chcialam sprobowac i mam go sobie zaaplikowac w n=dniu kiedy wypadaloby kolejne szczepienie antykoncepcyjne i dalej wedlug ulotki i mowil ze jak wyjme krazek po 3 tyg to powinien on wywolac @ a jesli sie @ niepojawi w ciagu 7 dni od wyjecia to mam sie znow do ginak zglosic zeby to wyjasnic , ale mam nadzieje ze bedzie ok i ze bede mogla ih uzywac bo jak dla mnie to wydaje sie najwygodniejsza forma antykoncepcji ,nietrzeba o tym pamietac codziennie jak o tabsach :-) co prawda gin proponowal wkladke ale ja niejestem do wkladek przekonana