reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wkoncu sie ktos pojawil ;-)
batonik niezazdroszcze nam tez czworki sie dawaly we znaki ale na szczescie szly wszystkie na raz i juz wszystkie cztery sa juz na wierzchu :-) teraz czekamy na 5 lub o zgrozo 3 ich najbardziej sie boje :baffled:
a ja dzis juz 2 dzien z nuvaringiem jestem i puki co jestem zadowoloona wogole go nieczuje i o dziwo (sorki za szerosc) wrocila wilgoc do mnie :szok::-D wiec narazie jestem juz bardzo zadowolona hihih zobaczymy czy po 3 tygodniach wywola mi okres po ponad roku nieobecnosci :-)

kobity wylazic z krzakow!!! aha info od suzi czekaja juz na synka i postara sie byc dzis popoludniu na bb i mam was wszystkie mocno usciskac ;-)

Żabko po 4 to chyba teraz 3 powinny wyjść...bo z tego co słyszałam to 5 dopiero gdzieś koło 2 latek.
Antonio ma takie uzębienie jak mój Szymon.

Batonik oby przy tych bólach wyszło jak najwięcej zęboli i później był spokój.

Żabko po 4 to chyba teraz 3 powinny wyjść...bo z tego co słyszałam to 5 dopiero gdzieś koło 2 latek.
Antonio ma takie uzębienie jak mój Szymon.

Batonik oby przy tych bólach wyszło jak najwięcej zęboli i później był spokój.
to niech szybko wychodza i najlepiej wszystkie na raz :baffled:
no Żabko u nas jakoś tak dziwnie wychodzą, bo Blania ma na dole tylko 1 a tera idą 4 zamiast 2 :eek:

no wiesz nie wszystkie dzieci maja taka sama kolejnosc wychodzenia zabkow np u erby o ile dobrze pamietam maluch ma juz 3 a 4 jeszcze nie wiec to zalezy od dziecka

witam wieczornie suzi sie odezwala sciska was wszystkie mocno alanek w poniedzialek mial juz 2600 i wymiarowo wyglada na ponad 45 tydzien i juz czekaja na niego puki co chca dotrwac do 38 tygodnia i cc ale jak sie predzej zacznie cos dziac to juz niebeda czekac tak wiec koncowe odliczanie sie zaczelo ;-) czekamy na alanka :-) jak bede wiedziec cos wiecej to dam znac

hej babolki ... do raportu ... reanimacja wątka ;-):tak:

zapraszam na cofkę :-p ja już siorbie 2 bo Blania wstała o 5:50 :szok: więc jedną wypiłam z Robsonkiem :-p a teraz liczę, że Wy mi dotrzymacie towarzystwa :tak:

Pzdr

I ja też zasiadam z kawką!

Cholera Szymek gorączkuje już kolejny dzień...bylam z nim u lekarza i powiedziała że wsio ok, i to od zębów... ale coś za długo to trwa i mi się nie podoba.
Nie wiem czy popołudniu nie podjadę z nim jeszcze raz do lekarza.

Batonik a jak Blanka ?

Żabko a u Suzi to który już tydzień ?

reklama
I ja też zasiadam z kawką!

Cholera Szymek gorączkuje już kolejny dzień...bylam z nim u lekarza i powiedziała że wsio ok, i to od zębów... ale coś za długo to trwa i mi się nie podoba.
Nie wiem czy popołudniu nie podjadę z nim jeszcze raz do lekarza.

Batonik a jak Blanka ?

Żabko a u Suzi to który już tydzień ?

na sowaczku ma 34 tydzien i 3 dzien a na ostatnim usg z wymiarow malego wyszlo im ponad 35 tydzien narazie swierzych wiesci brak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry