Scully
mamusia :)
Witam wieczornie ;-)
przedstawiam moją małą "Otylkę"
:-) śliczności

A kto chętny na popołudniową cofkę ???
Szymek się wziął za odkurzanie![]()
![]()
a ja siedzę.
szczęściara :-) kiedy to Gabi będzie odkurzać...
póki co włazi na odkurzacz 
Witam po dłuuugiej nieobecności :-)
Otóż miałam wrócić do pracy od 01.04., ale jedna pani złamała nogę i szef dzwonił, żeby odrazu przyjść więc na następny dzień już byłam w pracy
moja reakcja (która trwa nadal na tą wieść): radość, radość i jeszcze raz radość
byłam już 3 dni
w pierwszy dzień aż 10 h, bo byłu mnóstwo pracy
w tym tygodniu jadę też na 3 dni po 7 h (czyli na długo, bo wstaję o 5:30, a w domu jestem o 17:00)...
Gabi coraz fajniejsza :-) i boi się już obcych i swoich jak nie widzi ich codziennie 
dodatkowo przyszedł sezon na działkę i już się zaczyna wielkie sianie nasionek

w wolnym czasie (czyli jak Gabi śpi mniej więcej 12:00-15:00) -gotuję obiad, sprzątam, piorę, oglądam tv lub po prostu czytam książki

Teraz zapraszam do mnie na kawkę i książkę ;-)
Pozdrawiam

P.S. Oczywiście nadal uczęszczam na basen -polecam!
:-( siusiak caly sino-czerwony i napuchniety i jak go czyscilam chusteczka to maly az sie wyginal ze go boli a w nocy kiepsko spal :-( no to ja nic tylko kazalam sie corce szybko ubrac ubralam malego i polecialam szybko do lekarza bo wiadomo z siusiakami niema zartow i co sie okazalo ze maly ma zapalenie pracia i napletka :-( pytalam lekarza czy bede musiala mu zrobic badanie moczu ale lekarz powiedzial ze nie bo mocz moze byc czysty bo to niejest zapalenie pecherza tylko tkanki czyli tego z czego jest sisuiak zbudowany i ze to dosc powazne zapalenie...i dostal antybiotyk 2 razy dziennie i masc do smarowania 3 razy dziennie ale puki co niewidze jakiejs poprawy moze to za szybko a w piatek mam isc do kontroli ale strachu sie najadlam mam nadzieje ze juz nigdy wiecej nibedzie tego mial 

zadowolona z aukcji???
niestety do czwartku uziemione w domku :-(