reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

oj zazdroszcze prawko to obiekt moich westchnie ze sie tak wyraze juz w grudniu zrezygnowalam z tego marzenia ze wzgledu na nowe przepisy okropne przy zdawaniu ale ostatnio w radiu mowili ze odraczzaja je do nastepnego roku jupi to moze uda mi sie w tym roku wkoncu isc na to nieszczesne prawko bo przydaloby sie i to bardzo

a chorobska niech ida precz ja w sama wigilie mialam akcje maly 39 goraczki i biegunka a maz 38,5 i caly obolaly i sama musialam do rodziny szybko biegiem z zyczeniami i wracac do moich chorych chlopakow, w swieta oczywiscie nikogo nieodwiedzilismy ale udalo mi sie ich wyleczyc do drugiego dnia swiat bo juz mialam przed oczami kolejne swieta w szpitalu jak w wielkanoc ale niechcialam jechac na sor i na szczescie obylo sie bez szpitala i do tej pory zero chorowania na szczescie i niech tak zostanie ;-)

kobitki prosze o kciuki w piatek bo ide zobaczyc czy sa juz moje wyniki cyto:zawstydzona/y: polozna przez telefon powiedziala mi dzis ze juz powinny byc wiec czekam do piatku az przyjedzie :tak:

aha chcialam zapytac czy ktoras z was byla tam moze z dziecmi?
http://www.dzieciochatki.pl/index.php/component/option,com_alberghi/Itemid,115/id,128/task,detail/

wyglada najciekawiej ze wszystkich miejsc ktore ogladalam

Ostatnia edycja:
reklama
ja czytalam ze wymrozic mozna tylko te mniejsze i wymraza sie tylko ukobiet kroe nierodzily i chca miec jeszcze dzieci a ze ja juz nieplanuje to gin woli wypalic zeby sie pozbyc tego i czytalam ze po wymrazaniu czesciej sie to cholerstwo wraca

no tak, a ja może w przyszłości jeszcze się zdecyduję na drugiego bobasa ;-) póki co jeden brzdąc mi wystarcza ;-)
kciukaski za cytologię :tak:
a ośrodka wczasowego nie znam :sorry2:
Żabcia czekam na foto przed dietą i po :tak: mąż chce tą dietę zastosować... póki co tylko planuje (coś widzę, że nie może się zmobilizować) :sorry2:

Czas tak leci ,że nie wiadomo kiedy a Nadia ma już 8 miesięcy.U nas sezon choróbsk ,sylwestra całą rodziną w łóżku spędziliśmy ,każdy chory,ale już połowa rodzinki doszła do siebie. z nowości to chodzę na prawko 21.01 egzamin:) A teraz pokażę Wam Moje serduszko Nadzię. pozdrawiam:)

śliczności i obie już takie duże :-) leci ten czas niemiłosiernie ;-) zdrówka :tak:

U nas ok. Powoli do przodu ;-) Pada śnieg więc sanki w ruch i spacerki :tak: Trzeba korzystać póki biało :tak: Ogólnie nie lubię zimy, ale wole jak jest śnieg niż jak leje deszcz ;-)

A skoro Żabcia o wakacjach zaczęła... :-D ... macie namiary na jakiś nocleg w Dziwnowie lub Dziwnówku -nie drogi??? :sorry2:

WYŁAZIĆ Z KRZAKÓW :tak:

no tak, a ja może w przyszłości jeszcze się zdecyduję na drugiego bobasa ;-) póki co jeden brzdąc mi wystarcza ;-)
kciukaski za cytologię :tak:
a ośrodka wczasowego nie znam :sorry2:
Żabcia czekam na foto przed dietą i po :tak: mąż chce tą dietę zastosować... póki co tylko planuje (coś widzę, że nie może się zmobilizować) :sorry2:

śliczności i obie już takie duże :-) leci ten czas niemiłosiernie ;-) zdrówka :tak:

U nas ok. Powoli do przodu ;-) Pada śnieg więc sanki w ruch i spacerki :tak: Trzeba korzystać póki biało :tak: Ogólnie nie lubię zimy, ale wole jak jest śnieg niż jak leje deszcz ;-)

A skoro Żabcia o wakacjach zaczęła... :-D ... macie namiary na jakiś nocleg w Dziwnowie lub Dziwnówku -nie drogi??? :sorry2:

WYŁAZIĆ Z KRZAKÓW :tak:

no na fotki poczekacie jeszcze bo dieta stanela w martwym punkcie przez chwilowy brak kasy wizyta prywatna u lekarz urodziny santosia i ubezpieczenie auta skutecznie nas w tym miesiacu wyplukaly z kasy wiec w lutym wracam na moj tor zeby dobrnac do celku a narazie uwazam co je i ile

co do cytologii jestem w szoku bo wynik i wg papanicolau i wg bethesda mam pap1 i drugie A1 B1 :szok: a duzo czytalam ze przy nadzerce najczesciej jest 2 i ze 1 zdarza sie bardzo rzadko ze 1 maja najczesciej tylko dziewice :baffled: i cos sie zastanawiam czy cos im sie w laboratorium nieporyralo:confused: bo moja nadzerka jest duza i z wypukleniami guzkami czy czyms takim a tu taki wynik cytologi :confused: ale jutro jade prywatnie do mojego gina wiec o wszstko wypytam juz mam wypisana kartke z lista pytan do niego zeby nic niezapomniec :-p

co do wakacji to wybralismy ostatecznie ten osrodek
O nas - Ośrodek Wypoczynkowy "RELAKS"

maja fajny plac zabaw , w razie niepogody pokoj zabaw, basen, mini silownia i z jednej strony 200m do morza a z drugiej 300m do jeziora a dookola las :-) jedziemy we wrzesniu napewno bedzie super bo jedziemy tam z moja mama i zobacze ja wkoncu po ponad 13 latach :-D bo w sierpniu wkoncu otrzymala kanadyjskie obywatelstwo i moze wkoncu wyjezdzac za graice wiec wakacje z mama w miejscu gdzie dzieci napewno niebeda sie nudzic :tak: juz sie niemoge doczekac i caaly domek dla nas niech teraz czas leci szybciej ;-)

sculyy ja szukalam w google noclegow oczywiscie zalezy co szukasz czy domek czy pokoj (zalezy ile was bedzie) czy maja byc jakies atrakcje dla dzieci czy nie ale napewno cos znajdziesz ;-)

no na fotki poczekacie jeszcze bo dieta stanela w martwym punkcie przez chwilowy brak kasy wizyta prywatna u lekarz urodziny santosia i ubezpieczenie auta skutecznie nas w tym miesiacu wyplukaly z kasy wiec w lutym wracam na moj tor zeby dobrnac do celku a narazie uwazam co je i ile

co do cytologii jestem w szoku bo wynik i wg papanicolau i wg bethesda mam pap1 i drugie A1 B1 :szok: a duzo czytalam ze przy nadzerce najczesciej jest 2 i ze 1 zdarza sie bardzo rzadko ze 1 maja najczesciej tylko dziewice :baffled: i cos sie zastanawiam czy cos im sie w laboratorium nieporyralo:confused: bo moja nadzerka jest duza i z wypukleniami guzkami czy czyms takim a tu taki wynik cytologi :confused: ale jutro jade prywatnie do mojego gina wiec o wszstko wypytam juz mam wypisana kartke z lista pytan do niego zeby nic niezapomniec :-p

co do wakacji to wybralismy ostatecznie ten osrodek
O nas - Ośrodek Wypoczynkowy "RELAKS"

maja fajny plac zabaw , w razie niepogody pokoj zabaw, basen, mini silownia i z jednej strony 200m do morza a z drugiej 300m do jeziora a dookola las :-) jedziemy we wrzesniu napewno bedzie super bo jedziemy tam z moja mama i zobacze ja wkoncu po ponad 13 latach :-D bo w sierpniu wkoncu otrzymala kanadyjskie obywatelstwo i moze wkoncu wyjezdzac za graice wiec wakacje z mama w miejscu gdzie dzieci napewno niebeda sie nudzic :tak: juz sie niemoge doczekac i caaly domek dla nas niech teraz czas leci szybciej ;-)

sculyy ja szukalam w google noclegow oczywiscie zalezy co szukasz czy domek czy pokoj (zalezy ile was bedzie) czy maja byc jakies atrakcje dla dzieci czy nie ale napewno cos znajdziesz ;-)
U mnie tez sylwester na sofie w duzym pokoju à od wczoraj wymioty malej pewnie znow wirus bo wypieki na twarzy i 37 stopni katastrofa.....

eloll dziewczyny

Zabciu nie gadaj ze sie boisz tylko zdawaj prawko ! Zbaczysz ze okaze sie pestką :) A przydaje sie , ja sobie nie wyobrazam nie miec :-);-)

Scully ja tez za zima nie przepadam ale teraz jest superrr wiadomo jak jezdzilam do pracy to narzekalam :-p

Co do wakacji do my jescze nie wemy , jak na razie jestesmy w czarnej d...jak ja to mowie ale mam nadzieje iz nasza syt sie poprawi

Dziewczyny oddzywac sie Batonik Myszka Lopciu i reszta nie sposob mi wymienic wszystkie tesknimy za Wami

U nas wsio ok mlody ma okres buntu , gryzienia , kopania bicia,ale nie z jakas zloscia tylko smieje sie bo mysli ze to taka zabawa Nadal w pampku , z mowy to nie za duzo nygus maly

Ps Zabciu dawaj fote bo te minus 19 to oooo !
Pozdrawiamy i buziamyy

eloll dziewczyny

Zabciu nie gadaj ze sie boisz tylko zdawaj prawko ! Zbaczysz ze okaze sie pestką :) A przydaje sie , ja sobie nie wyobrazam nie miec :-);-)

Scully ja tez za zima nie przepadam ale teraz jest superrr wiadomo jak jezdzilam do pracy to narzekalam :-p

Co do wakacji do my jescze nie wemy , jak na razie jestesmy w czarnej d...jak ja to mowie ale mam nadzieje iz nasza syt sie poprawi

Dziewczyny oddzywac sie Batonik Myszka Lopciu i reszta nie sposob mi wymienic wszystkie tesknimy za Wami

U nas wsio ok mlody ma okres buntu , gryzienia , kopania bicia,ale nie z jakas zloscia tylko smieje sie bo mysli ze to taka zabawa Nadal w pampku , z mowy to nie za duzo nygus maly

Ps Zabciu dawaj fote bo te minus 19 to oooo !
Pozdrawiamy i buziamyy
eh na prawko to ja bym baaardzo chciala wkoncu isc ale jak zwykle problemem jest kasa :confused2: ale moze kiedy wkoncu pojde a fotki ehhh musze sie wkoncu zmobilizowac ostatnio jakos czasu brak moze w drugim tygodniu feri dzis cale do poludnia jezdzilam po wizytach lekarskich ale juz prawie wszystkie zaliczone jeszcze rtg krzyza, wypalanka i wizyta kontrolna z dziecmi zeby pokazac nowe skierowania na rehabilitacje i zajecia w osrodku opus w grudziadzu i potem spokoj z lekarzami na jakis czas a w sobote mini imprezka malego az mi sie niechce nic robic ale trzeba sie zmobilizowac ;-) zmykam panienki bo padam na twarz :-p

hej kobietki co tu taka cisza wywalilo nas na druga strone :-p
co tam u was?
ja wczor
aj zadzwonilam i zarezerwowalam sie wkoncu na wypalanke i termin boski mi dali niema co 14 lutego wiec walentynki spedze w szpitalu wizawi z ginem hahahaha mam sie stawic o 7 rano na izbie przyjec oni mnie przyjma i zaprowadza gdzie trzeba potem przygotuja mnie do narkozy pod narkoza zrobia wypalanie i potem poczekaja do popoludnia az sie dobrze wybudze i dopiero bede mogla wra mezem do domu :shocked2: takze walentynki w tym roku beda boskie...:dry: a dzis bylam na rtg kregoslupa za tydzien jade po wynik zobaczymy czy cos bedzie czy jak zwykle w wynikach okaz zdrowia..ale musze przyznac ze to obrzydlistwo dexaK I nimesil chyba pomagaja wczoraj jeszcze niewiele czulam ale dzis widze ze bol w krzyzu prawie zniknal az zasowam w domu jak robocik z tej radosci ze wkoncu po 1,5 miesiacu bolu moge sie ruszac bez bolu :-):-D cudne uczucie znow swobodnie sie ruszac :-p

a jutro idziemy wkoncu na bal przebierancow u nas w miescie jak co roku Klaudia bedzie znow syrenka i chce miec czerwone wlosy jak arielka kupilam krepe ale kompletnie niewiem jak to zrobic hhi chyba musi pomoc pan google ;-) a antos w tym roku bedzie żyrafa bo rekin juz dla niego jest za maly :tak:

reklama
hejka
dziewczyny ... udało się :):)

CO SIE UDALO LOPCIU?SORKA PEWNIE GLUPIE PYTANIE ALE OSTATNIO MOJ MOZG NIEPRACUJE OD SOBOTY MALY CHORY PRAWIE 40 STOPNI GORACZKI KASZEL KATAR DO TEGO W NIEDZIELE ZACZELA SIE BIEGUNKA DZIS OD SUCHEGO KASZLU WYMIOTY I OD NIEDZIELI POPOLUDNIA NIECHCE NIC JESC TYLKO PIJE CIAGLE I SPI ALBO LEZY WOGOLE Z POKOJU NIECHCE WYCHODZIC :-( A I MNIE OD NIEDZIELI JELITOWKA ROZLOZYLA ZOLADEK BOLI I WOGOLE EHH MAM JUZ DOSC TYCH CHOROB JESZCZE W RTG KREGOSLUPA WYSZLA MI JAKAS LORDOZA ZE SKRZYWIENIEM KREGOSLUPA W LEWA STRONE I LEKARZ POWIEDZIAL ZE NIESTETY ALE OD TEGO WLASNIE SA MOJE BOLE I BEDA NIESTETY WRACAC :baffled: SZLAG BY TRAFIL NAJPIERW NIEDOCZYNNOSC TARCZYCY A POTEM ZA PARE DNI DOWIADUJE SIE ZE MOJ KRZYZ JEST NIEHALO...:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry