Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a serce 
Miłego dzionka babeczki za rok jeszcze za malutkiHelolllll poniedziałkowo , saneczki mamy juz zaliczone mlodziez sobie nyna a ja smigam troche po necie![]()
Lopciu mam nadzieje ;-) ze mu przejdzie , teraz ostro sie zastanawiam czy malego zapisywac do przedszkola juzzzz rozum podpowiada zea serce
Miłego dzionka babeczki
![]()
siema Mysza dawno Cię nie było
ja też się opuściłam strasznie
nie mam czasu, weny, etc. siedzę często na FB, ostatnio zapylam w pracy i po powrocie nie mam już generalnie na nic ani siły ani ochoty 
ależ sobie atrakcję walentynkową zafundowałam 

w niedzielę mamy chrzciny, jestem chrzestną u mojego Braciaka, małej Lary
jutro mają nas odwiedzić i w końcu zobaczę moją chrześnicę na live, która skończyła już 6 miesięcy 
A mowicie ze za maly a 6 latki do pierwszej klasy jak pojda tez sa za male , jak sie nic nie zmieni to nasze bable pomaszeruja w weiku 6 lat do szkoly Wiem wiem ze pytalam a Wy odpowiadacie , ale troche chyba chce sie uspokoic , zreszta zobaczymy jak bedzie na razie mamy chwilke wniosek mozemy zlozyc Batonik urlop wych mam do wrzesnia jak na razie bo generalnie przysluguje mi do kwietnia 2015 

wszyscy w szoku a rodzice pozytywnie zaskoczeni i dumni