reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hi :)

Lopciu, dziękuję...Szymek jest świetny.
Jak się czujesz ? Kiedy masz kolejną wizytę ?

Erbuś a młody to nie za młody na przedszkole jeszcze ?

Żabko jak tam Twój dukan ?

Pozdrawiam!
o korcze mysza ty tez z dzidziusiem:szok: fasolki sie sypia nam wkoncu :-D
... uderz w stół a .... :-D siema Mysza dawno Cię nie było :-D ja też się opuściłam strasznie :zawstydzona/y: nie mam czasu, weny, etc. siedzę często na FB, ostatnio zapylam w pracy i po powrocie nie mam już generalnie na nic ani siły ani ochoty :baffled:

... umówiłam się do ginka i wiecie kiedy mi kazał przyjść ??!! ... 14 lutego o 16:30 :-D ależ sobie atrakcję walentynkową zafundowałam :-D

Erbuś ... a Ty do kiedy w domku z Roro siedzisz??? dziewczyny mają rację, poślij Go za rok do przedszkola, choć ja miałam 2,5 roku jak poszłam i nie mam z tego powodu jakiejś traumy :-D

... właśnie Żabko jak Dukan ???

... a u nas po staremu, Blanka rośnie, broi, mądruje za pięciu, ale przy tym jest rozkoszna ;-) nasza Kluska na pewno pójdzie w tym roku do przedszkola, oczywiście jak się dostanie :sorry2: w niedzielę mamy chrzciny, jestem chrzestną u mojego Braciaka, małej Lary :-p jutro mają nas odwiedzić i w końcu zobaczę moją chrześnicę na live, która skończyła już 6 miesięcy :szok:

Pozdrawiam ;-)

to czekamy razem kobietko ja tez 14 lutego mam bombowe walentynki od 7 rana bede w szpitalu az do popoludnia na wypalaniu nadzerki pod nakroza, moja mama sie smieje ze mnie ze sobie wymyslilam atrakcje w walentynki ze spedze je z ginem i ze bedzie mnie piescic pradem a maz bedzie stal za drzwiami i czekal az mnie mu oddadza :-D

co do dukana narazie waga stoi w miejscu niestety ze wzgledow zdrowotnych i finansowych narazie zrobilam przerwe wroce do dukania po wypalance na spokojnie jak juz bede miala wkoncu te wszystkie lekarskie wizyty za soba i fundusze sie podreperuja po tym felernym styczniu ale waga stoi na 78 kg czyli tylko 1 kg wiecej niz najnizszy moj dukanowy wynik wiec jest git a od kiedy zaczelam lykac tabsy tarczycowe zniknal moj wilczy apetyt wkoncu jem troche jestem najedzona i niechce mi sie wiecej a predzej to moglam jesc mimo ze czulam sie pelna i niemialam dosc :zawstydzona/y:

a ten watek zamkniety moglby byc czemu nie ale bysmy musialay sie wtedy zdecydowac na jeden watek zeby nieskakac po 2 ;-):tak:

zmykam spac bo juz pozno a o 6 znow pobudka ehh ja juz chce wakacje :sorry2:

reklama
Fiu Fiu

MYszko gratulacjeeeeeee ! zdroweczka dla Was

Lopciu pieknie biegnie suwaczek :) I teraz Myszki bedzie lecial aj ja jajjjjj :)

Wlasnie przed wejsciem tutaj zdalam sobie sprawe ze siebie nie uszczesliwie puszczeniem malego do pszedszkola i moim powrotem do pracy ja jeszce nie chce:no::zawstydzona/y::-(:-(:-(:-(:-( Musze pogadac z M

A za zamknieta grupa jestem jak najbardziej :)

co do cytologii jestem w szoku bo wynik i wg papanicolau i wg bethesda mam pap1 i drugie A1 B1 :szok: a duzo czytalam ze przy nadzerce najczesciej jest 2 i ze 1 zdarza sie bardzo rzadko ze 1 maja najczesciej tylko dziewice :baffled: i cos sie zastanawiam czy cos im sie w laboratorium nieporyralo:confused: bo moja nadzerka jest duza i z wypukleniami guzkami czy czyms takim a tu taki wynik cytologi :confused: ale jutro jade prywatnie do mojego gina wiec o wszstko wypytam juz mam wypisana kartke z lista pytan do niego zeby nic niezapomniec :-p

co do wakacji to wybralismy ostatecznie ten osrodek
O nas - Ośrodek Wypoczynkowy "RELAKS"

sculyy ja szukalam w google noclegow oczywiscie zalezy co szukasz czy domek czy pokoj (zalezy ile was bedzie) czy maja byc jakies atrakcje dla dzieci czy nie ale napewno cos znajdziesz ;-)

cytologia śliczna :tak: pozazdrościć :tak: ja mam ciągle 2 :sorry2:
ośrodek wypoczynkowy superaśny :tak:
ja zazwyczaj jeżdżę do kwatery prywatnej i jeszcze nie dałam więcej jak 35 zł za osobę :tak:

hejka
dziewczyny ... udało się :):)

Jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymałam te kciukaski i trzymałam i w końcu się udało!!!!!!!!!!!!!!!!! TRZYMAM DALEJ 2 RAZY MOCNIEJ!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lopciu gratuluję!!!
Na gardło tantum verde!

Pozdrawiam Was wszystkie!

A kto tu cicho siedzi z fasolką w brzuszku????
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szymcio będzie mieć rodzeństwo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Helolllll poniedziałkowo , saneczki mamy juz zaliczone mlodziez sobie nyna a ja smigam troche po necie :)

Lopciu mam nadzieje ;-) ze mu przejdzie , teraz ostro sie zastanawiam czy malego zapisywac do przedszkola juzzzz rozum podpowiada ze:tak: a serce :no::cool2: Miłego dzionka babeczki :)

mój bąbel też fochy pokazuje :tak: czasem ma bunt na całego :tak: najgorzej pieluchę zmienić i ubrać na dwór :wściekła/y: ucieka wtedy lub kładzie się i wrzeszczy :wściekła/y: ale wyrośnie z tego :-p prawda?? :eek:
ja małej nie zapisuję :no: nie dam rady usiedzieć w pracy na cały etat -te 8 godz :no: za długo bez małej :tak: zastanów się nad pół etatem :tak: może uda ci się jak ja chodzić :tak: jak jest do przepracowania 20 dni w miesiącu to jadę na 10 dni po 8 godzin (czyli pół etatu) :tak: a pozostałe 10 dni plus weekend wolny dla dzidzi :tak: młody mógłby chodzić do przedszkola w te 10 dni na dłużej,a w kolejne 10 dni na np. 6 godzin (mamusia by miała 6 godzin dla siebie) LUB po prostu pracować na pół etatu po 4 godziny dziennie :) Kasa by była dodatkowa, mały by się wyszalał (choć ja patrząc na Gabi sądzę, nie nie sądzę -ja to WIEM, że byłaby nieszczęśliwa w przedszkolu), a mogłabyś go odbierać wcześniej
;-)

Witam!
Ja ostatnio zajęta byłam sankami, zimą i ogólnie śniegiem :-D:-D:-D
Trochę czasu zjadł mi haft krzyżykowy - wróciłam do haftowania papieża :tak:
A i w wolnym czasie (czytaj ok 3 dni) dziergam na drutach dla Gabi komin (czyt. szalik zamknięty) i już 4 razy prułam, bo źle zaczynałam i mi się nie podobało. Teraz jest OK i liczę, że powoli do przodu pujdzie.
A po cichutku marzę o czapce Poppy :tak: Po kominie powoli wydziubię dla Gabi ją, a jak już mi wyjdzie to potem dla siebie ;-)
Nie śpieszę się z tym wszystkim. Liczę, że za rok na zimę już będzie czapunia i komin dla Gabi i czapunia dla mnie :-D
Także u mnie wolny czas (który jest minimalny w ciągu dnia) jest przeznaczony na haft i druty ;-)
Ps. Foto czapuni wkleję. Ja marzę o zrobieniu takiej, ale bez kwiatka. A dla Gabi coś takiego z paskiem :)

2011_11_22_3459.JPGczapka_szara.jpgAviatrix_porte_medium.jpg2889723187_6dc9f18591_s.jpgIMG_3117_medium2.jpg

Pozdrawiam cieplutko i za jakiś czas się odezwę;-)

Ostatnia edycja:
wowow dziewczyny gwarno że hoho
Myszka gratulacje:):):) no i od nas dalej sie wysypią brzuszki:):)
Scully aleś Ty zajęta jesteś kobieto ja zamierzam się do szydełkowania lub więzienia skarpetek:):) synuś już ma 3 pary teraz dla mnie by musiały być
erbuś rozumiem żal z tym przedszkolem
batonik &&&
zabko za 14 luty&&&

elolllll babolki

No gwarno gwarno fajnie , ale pomyslcie nad watkiem zamknietym

Scully u mnie 1/2 etatu nie wchodzi w gre bo nie zarobie na przedszkole , paliwo do pracy ehh szkoda gadac A ze znalezieniem czego kolwiek nawet bez umowy graniczy z cudem , moze sie cos wyklaruje A mlody chodzilby do przedszkola od 8:30 do 15 takze tragedii nie ma , a moze bedzie wszystko si i ja jak zwykle panikuje nie wiem juz sama Mlodej tez nie puscialm wczesnie bo babcia a za mala a to a tamto a szla ze ho ho bardzo lubiła .Jak na razie jest jeszce chwila

Buziam Was wszystkie bardzo bardzo cieplutko :)

Lopciu Wy macie ferie ?

Fiu Fiu

MYszko gratulacjeeeeeee ! zdroweczka dla Was

Lopciu pieknie biegnie suwaczek :) I teraz Myszki bedzie lecial aj ja jajjjjj :)

Wlasnie przed wejsciem tutaj zdalam sobie sprawe ze siebie nie uszczesliwie puszczeniem malego do pszedszkola i moim powrotem do pracy ja jeszce nie chce:no::zawstydzona/y::-(:-(:-(:-(:-( Musze pogadac z M

A za zamknieta grupa jestem jak najbardziej :)
kochana to niejest kwestia uszczesliwienia tylko tego czy jestes juz na to gotowa czy nie bo to my matki gorzej od dzieci znosimy to pojscie do przedszkola :-D moja poszla jak miala 3 latka polowa dzieci ryczala a ta rzucila do mnie tekst NO IDZ JUZ MAMUS DO DOMU :szok: i pobiegla do szatni i tak nam minal pierwszy dzien pojscia do przedszkola az mi glupio bylo jak wracalam do domu :zawstydzona/y:
cytologia śliczna :tak: pozazdrościć :tak: ja mam ciągle 2 :sorry2:
ośrodek wypoczynkowy superaśny :tak:
ja zazwyczaj jeżdżę do kwatery prywatnej i jeszcze nie dałam więcej jak 35 zł za osobę :tak:

Jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymałam te kciukaski i trzymałam i w końcu się udało!!!!!!!!!!!!!!!!! TRZYMAM DALEJ 2 RAZY MOCNIEJ!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A kto tu cicho siedzi z fasolką w brzuszku????
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szymcio będzie mieć rodzeństwo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mój bąbel też fochy pokazuje :tak: czasem ma bunt na całego :tak: najgorzej pieluchę zmienić i ubrać na dwór :wściekła/y: ucieka wtedy lub kładzie się i wrzeszczy :wściekła/y: ale wyrośnie z tego :-p prawda?? :eek:
ja małej nie zapisuję :no: nie dam rady usiedzieć w pracy na cały etat -te 8 godz :no: za długo bez małej :tak: zastanów się nad pół etatem :tak: może uda ci się jak ja chodzić :tak: jak jest do przepracowania 20 dni w miesiącu to jadę na 10 dni po 8 godzin (czyli pół etatu) :tak: a pozostałe 10 dni plus weekend wolny dla dzidzi :tak: młody mógłby chodzić do przedszkola w te 10 dni na dłużej,a w kolejne 10 dni na np. 6 godzin (mamusia by miała 6 godzin dla siebie) LUB po prostu pracować na pół etatu po 4 godziny dziennie :) Kasa by była dodatkowa, mały by się wyszalał (choć ja patrząc na Gabi sądzę, nie nie sądzę -ja to WIEM, że byłaby nieszczęśliwa w przedszkolu), a mogłabyś go odbierać wcześniej
;-)

Witam!
Ja ostatnio zajęta byłam sankami, zimą i ogólnie śniegiem :-D:-D:-D
Trochę czasu zjadł mi haft krzyżykowy - wróciłam do haftowania papieża :tak:
A i w wolnym czasie (czytaj ok 3 dni) dziergam na drutach dla Gabi komin (czyt. szalik zamknięty) i już 4 razy prułam, bo źle zaczynałam i mi się nie podobało. Teraz jest OK i liczę, że powoli do przodu pujdzie.
A po cichutku marzę o czapce Poppy :tak: Po kominie powoli wydziubię dla Gabi ją, a jak już mi wyjdzie to potem dla siebie ;-)
Nie śpieszę się z tym wszystkim. Liczę, że za rok na zimę już będzie czapunia i komin dla Gabi i czapunia dla mnie :-D
Także u mnie wolny czas (który jest minimalny w ciągu dnia) jest przeznaczony na haft i druty ;-)
Ps. Foto czapuni wkleję. Ja marzę o zrobieniu takiej, ale bez kwiatka. A dla Gabi coś takiego z paskiem :)

Zobacz załącznik 536436Zobacz załącznik 536437Zobacz załącznik 536438Zobacz załącznik 536439Zobacz załącznik 536440

Pozdrawiam cieplutko i za jakiś czas się odezwę;-)
no my chcemy doek bo bede ja maz 2 dzieci plus moja mama wiec 5 osob to domek niewychodzi tak drogo i mamy caly domek dla siebie no i po 13 latach rozlaki zmama chce ja miec dla siebie 24/7 :-D gdybym jechala tylko z mezem i dziecmi to tez pewnie wzielibysmy pokoj bo tanio ale ostatnio jak ogladalam domki w lebie to znalazlam male nawet za 100 zl za dobe wiec chyba bym to wziela na wypad z mezem i dziecmi :tak: ale puki co na wakacje we 4 jeszcze sie niewybieramy narazie z mama :-)

co do cytologi to az mnie dziwi bo gin stwierdzil ze duuuuuza ta nadzerka i tylko 1 grupa :confused: tym bardziej ze zdarzaly sie infekcje ale jak jest to ok wypala mi to cholerstwo i bede miec spokoj ze nic sie z tego nierozwinie :tak:
wowow dziewczyny gwarno że hoho
Myszka gratulacje:):):) no i od nas dalej sie wysypią brzuszki:):)
Scully aleś Ty zajęta jesteś kobieto ja zamierzam się do szydełkowania lub więzienia skarpetek:):) synuś już ma 3 pary teraz dla mnie by musiały być
erbuś rozumiem żal z tym przedszkolem
batonik &&&
zabko za 14 luty&&&
ehh juz dni odliczam do tych wiekopomnych walentynek nawet juz mi sie odechcialo wymyslac niespodzianke dla meza na walentynki bo pewnie po narkozie do wieczora bede niekumata a on po nocce bez spania niewyspany plus to ze po wypalance niebedzie mozna pofikac to pewnie jak wrocimy to wieczorem padniemy jak muchy i bedziemy spac do rana :-D

hej dziewczeta ale milo wejsc i popatrzec ze piszecie :tak:
u nas ok znaczy sie choroby poszly precz ale od kilku dni z dnia na dzien maly przesta spac w dzien :baffled: dzis byl przez to tak zmeczony ze popoludniu ryczal o wszystko tak plakal az sie zanosil i krzyczal i tylko do mnie sie kleil innym sie wyrywal i niechcial do nikogo isc normalnie pierwszy raz go takiego widzialam sam juz niewiedzial co robi :-( cos czuje ze to rzez zeby bo te trzy czworki ciagle sie pchaja dwie sie juz przeily a trzecia jeszcze sie pcha widac ja ale jeszcze sie nieprzebila oby niedlugo wszystko wrocilo do normy :sorry2:

Melduje sie :)

A to w tym roku Wy na koncu z feriami , w sumie to za tydzien juz sie zaczną

Żabciu ja juz chyba nigdy nie bede gotowa do pojscie do pracy heheh :-DGdybym wybrala mundurowke juz bym byla na emie :-D;-)Z moja cora było dokladnie tak samo jak szla do przed tzn byla bardzo szcesliwa ze wkoncu do dzieci szla

Lopciu to wypoczywaj wypoczywaj;-) A tak na marginesie na kiedy macie termin dziewczyny ???

reklama
hej dziewczyny ale mialam zakrecony na maxa dzien z samego rana niechcialo mi sie wstac niewiem czemu potem przyszla corka z radosnym wyznaniem MAMUS MAM OSPE PRYSZCZYKI MI SIE W NOCY POJAWILY :szok: o korcze teraz czekam az malego obsypie bo to nieuniknione :baffled: zadzwonilam do szwagierkize malego juz nieprzywioze do niej w czwartek bo napewno zaraza i ze wymysle inna opieke na czas wypalanki zarejestrowalam mala do lekarza odwolalam jutrrzejsza i kolejne rehabilitacje i zajecia dzieci w grudziadzu na czas ospy musialam zadzwonic do szpitala i przelozyc piatkowe EEG klauii na ktore czekalam kilka miesiecy :confused2: babka chciala mnie wpisac na lipca ale wkleila nas wkoncu w kwietniu :sorry: w piatek tez mielismy miec wizyte u pani dr z osrodka zeby dalej rozpisala zajecia i rehabilitacje dzieciom ale tez juz odwolane do czasu wyzdrowienia :confused2: ale to jeszcze nic po chwili dzwoni telefon :baffled: zadzwonili ze szpitala ze juz jutro mam sie stawic na wypalanke :szok: bo w poniedzialek aparat do wypalania jedzie na przeglad i wtedy musialabym czekac az do marca na zabieg a ja juz niechce czekac tym bardzij ze specjalnie na ten miesiac wyjelam krazek z mysla ze po zabiegu niebede mogla go wsadzic spowrotem wiec miesiac przerwy, zadzwonilam do grzesia czy ze mna pojedzie bo od 6 rano jest w pracy i robi paczki na jutro i wroci dopiero jutro rano po okolo 24 godzinach pracy :zawstydzona/y::-( no i powiedzial ze pojedziemy mam nadzieje ze jakos wytrzyma jeszcze droge a potem najwyzej przespi sie w aucie jak ja bede na zabiegu :zawstydzona/y: ehh nie tak mialo to wszystko byc mielismy jechac 14 on mial miec wtedy wolne i wogole i mialbyc przy mnie a tak bedzie spac w aucie a ja znow sama na ginekologi bede ehhh...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry