Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pewnie że się udaCzy ktorejs sie w koncu udai kiedy bo juz nie moge sie doczekac pierwszej fasolki
co one sobie mysla nie chca przyjsc w maju 2010
taka piekna pora

zielona mnie tez znowu kusi zeby zrobic test ale zaczekam bo mnie brzuch bardzo boli to chyba na @ w tym miesiacu pojde na calosc i zrobimi to 12 dnia cyklu,skoro owu mam 16 dnia to moge zaryzykowac no nie?a moze 13?
na tej stronce gdzie Ci podalam wpisujesz te dane o ostatniej miesiaczce i wyskakuje Ci Graf cyklu uwzględniający planowanie płci
Noukie a przy pierwszej ciazy tez planowaliscie plec czy poprostu tak sie chlopczyk trafil??Pati ja juz Ci pisalam 9 dc to za wczesnie raczejna tej stronce gdzie Ci podalam wpisujesz te dane o ostatniej miesiaczce i wyskakuje Ci Graf cyklu uwzględniający planowanie płci
![]()
Bardbysmy chcieli chlopca a swlaszcza moj bo woadomo niby duma faceta, ale mysle ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe, bede sie cieszyla poprostu ze bedzie :-) a ty Robale wiem ze tez chlopca byscie chcieli. Fajnie jak chlopiec jest pierwszy a dziewczynka pozniej no ale wiadomo czasem nie my o tym decydujemyMama a Wy planujecie?
Noukie a przy pierwszej ciazy tez planowaliscie plec czy poprostu tak sie chlopczyk trafil??
takze skoro chcesz wcelowac sie w dziewczynke to ja bym na Twoim miejscu 13 dc ostatni raz celowala, my teraz do 14 dc rano kiedy owu byla wczoraj w 15 dc
troche moze przegielismy ale M sie kloci zeby im dac rowne szanse

No my też chłopca a najlepiej chłopcówBardbysmy chcieli chlopca a swlaszcza moj bo woadomo niby duma faceta, ale mysle ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe, bede sie cieszyla poprostu ze bedzie :-) a ty Robale wiem ze tez chlopca byscie chcieli. Fajnie jak chlopiec jest pierwszy a dziewczynka pozniej no ale wiadomo czasem nie my o tym decydujemy
, ale jak mówisz najważniejsze aby zdrowe było :-)