reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Marzi pytałaś czy owu moze być wcześniej niż w 14dc. To jest tak: owu jest 12-16 dni przed @. Czyli wszystko zależy od tego jak długa masz fazę lutealną czyli ta po skoku. Ja np. mam 14 dniowa, cykle 28 dniowe czyli owu jest w 14dniu cyklu. A co do bólu jajników to mnie w tym cyklu bolał jajnik na 3 dni przed skokiem tempki.

kiciaq pisząc, ze termin @ przypada nam w tym samym dniu sugerowałam sie Twoim suwaczkiem bo z niego wynika, ze @ masz dostać za 2 dni.

Robale skoro jesteś pewna, ze to fasolka to zrób test zebyśmy mogły Ci oficjalnie pogratulować jak zobaczymy zdjęcie tych 2 kreseczek:)

U mnie nadal nic... Żadnych bóli, nic nie zapowiada zblizajacej sie @... Moze jednak sie udało?
Będę się tak łudzić aż @ nie zobaczę:) Podsycam trochę tą ikierkę nadziei... Ale staram się nic sobie nie wkręcać. Co ma byc to będzie:) Ale jak przyjdzie @ to i tak będę ryczeć:( Tak juz mam... Ostatnio w ogóle strasznie płaczliwa jestem...

Wisienko ja wiem tylko mnie chodzilo o to, ze jesli jutro @ nie dostane to bede raczej sadzic, ze sie spozni niz jest fasolka i bede sie i tak cieszyc pewnie czy cos w tym stylu ;-) mam jednaj nadzieje, ze nie przylezie zarowno u mnie jak u Ciebie, Zielonej i innych dziewczyn tez.
rany nie wiem jak nadrobie znowu wszystko co napisalyscie :baffled:

reklama
Kochane w ramach rozluźnienia tematu:

Mąż siedzi przy komputerze, za jego
plecami żona. Żona mówi:
- No weź, puść mnie na chwile, teraz ja
sobie posurfuje po internecie...
A mąż na to:
- No ku... mać! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia?!

A gdzie Wy wszystkie poszłyście??? Jakos sie spokojniej zrobiło na forum... a ja jutro nie wyrobię sie z odczytywaniem po całym dniu. hihihi:tak:

Może Robale poszła ten test wreszcie zrobić:):-p

hej laski, nie no codziennie mam co raz więcej stron do nadrobienia, dziś jakieś 30|:-)

na wstępie serdecznie gratuluję KREWETKO !!!:-D mamy majóweczkę :-) (też chciałam być majówką;-) ) i witam wszystkie panie:-)

no i dziś FF wyznaczył mi owu które miało miejsce ponoć w 15dc... jak chcecie to zerknijcie na mój wykres... przecież tam nie ma skoku tempki więc o co chodzi?? mało tego nie prztulaliśmy się wtedy z męzem... jasna dupa no:-)

za to przytulanko było 13dc... myślicie że plemniory przeżyły do 15-ego dnia??

Ostatnia edycja:
W zasadzie skok był o 0,2 później przez dwa dni tempka była niższa o 0,1 od tej po skoku i dziś znów wzrosła. Tak czasami wyglada skok... Ja też się tego nie spodziewałam patrzac wczoraj na Twój wykres ale ja miałam podobnie w zeszłym cyklu.

reklama
owulacja jest chyba wyznaczana po 6 dniach niższych temperatur, dlareto ja ostro się staram od kiedy spadły!!
czy któraś z was się orientuje czy jest jakiś żel nawilżający, który nie jest plemnikobójczy??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry