reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Kochane,

dobrze że można na Was liczyć w kwestii doradztwa!!!:tak:

a powiem Wam, ze mnie boli jajnik...nie wiem , albo sobie wmawiam... aż mi głupio bo jak znowu będe chciała się przytulać to mój B pomyśli, ze ktoś mnie podmienił...:tak:
niech nie marudzi tylko korzysta póki może, bo potem to już mu się wszystkiego ode chce:-) tak jak mojemu w poprzednim cyklu hehe najpierw był zachwycony , a potem ta radość trochę opadła , bo ile można;-)

Mój mąż sie modli zebym jednak była w ciaży bo juz sie boi kolejnych dni płodnych:) Jak zaczynają mi sie dni płodne to mówię do niego "Kochanie od dziś będziesz codzienni używany (albo co drui dzień) aż ff nie pokaze, ze była owulacja:)" On naprwde się tego obawia:) A myslałam, ze faceci nigdy nie mają dość:) Ostatnio nawet skarżył się mojej mamie jaki jest biedny:):):)

a co do waszego poprzedniego tematu o brzuszkach to niestety mój też wygląda jak ciążowy.. aż mi czasem wstyd bo takiego nigdy nie miałam , co innego gdyby była tam fasolka to chwaliłabym się nim na wszystkie strony:-)

niech nie marudzi tylko korzysta póki może, bo potem to już mu się wszystkiego ode chce:-) tak jak mojemu w poprzednim cyklu hehe najpierw był zachwycony , a potem ta radość trochę opadła , bo ile można;-)

Martilla, znowu punkt dla Ciebie... Dziewczyno Ty się uspokój z tymi tekstami bo mnie normalnie policzki bolą...;-)

reklama
mmm... ja niestety Ci nie pomogę...
Mój brzuch wygląda jakbym była w 6 miesiącu;) jgorzej jak siedzę bo nawet go wciagnąć nie mogę:( Jak zmieniłam pracę to w ciągu pół rou przytyłam 16 kg :szok: i nie mogę ich zrzucić...:(
Przed ślubem schudłam niby z 5-6 kg ale zaraz po ślubie wróciły:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry