reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mmm... ja niestety Ci nie pomogę...
Mój brzuch wygląda jakbym była w 6 miesiącu;) jgorzej jak siedzę bo nawet go wciagnąć nie mogę:( Jak zmieniłam pracę to w ciągu pół rou przytyłam 16 kg :szok: i nie mogę ich zrzucić...:(
Przed ślubem schudłam niby z 5-6 kg ale zaraz po ślubie wróciły:(

Kurde Wisienka, skad ja to znam... co jet w tym, ze po ślubie sie tyje... ja przytyłam 18, ale schudłam teraz 12... no ale i tak mam za duzo... a brzucho no normalnie ciazowy... tylko Fasola w srodku brak... poki co przynajmniej,...:-D

reklama
Martilla, znowu punkt dla Ciebie... Dziewczyno Ty się uspokój z tymi tekstami bo mnie normalnie policzki bolą...;-)
ależ kochana o co Ci chodzi??:-) ja nic takiego śmiesznego nie napisałam:-) tylko samą prawdę :-) a też myślałam ,że mój mąż moze zawsze wszędzie i o każdej porze
:-) jakże się myliłam :-p

mmm... ja niestety Ci nie pomogę...
Mój brzuch wygląda jakbym była w 6 miesiącu;) jgorzej jak siedzę bo nawet go wciagnąć nie mogę:( Jak zmieniłam pracę to w ciągu pół rou przytyłam 16 kg :szok: i nie mogę ich zrzucić...:(
Przed ślubem schudłam niby z 5-6 kg ale zaraz po ślubie wróciły:(

nic mi nie mów, też przytyłam ostro i nie mogę zgubić , a pracę mam poniekąd fizyczną , codziennie ponad 2 godziny jestem na powietrzu i w ruchu a kg nie spadają...

Mój brzucho :szok:i tak by Was wszystkie powałił...

Martilla... mylić się sprawa ludzka...:-D

otóż to :-D ja swoim brzuchem nie będę się chwalić , bo pouciekacie;-) pochwalę się jak zaciąże :-) tylko na koniec ciąży to on już będzie przerazająco wielki patrząc na to jaki teraz jest hehe

claudia
masz mały brzuszek nie wiem czemu tak na niego narzekasz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry