reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
W zasadzie skok był o 0,2 później przez dwa dni tempka była niższa o 0,1 od tej po skoku i dziś znów wzrosła. Tak czasami wyglada skok... Ja też się tego nie spodziewałam patrzac wczoraj na Twój wykres ale ja miałam podobnie w zeszłym cyklu.

Wisienka... jasna ciasna... jak Ty się w tym wszystkim łapiesz...:tak: Łoj z moją niewidzą nie wróżę sobie sukcesu... łoj nie:nerd:

wisienka
tak tak jeszcze dziś dopadnę męża hehe szefowa np zaszła w ciaże w dniach w których sądziła ,że już za późno a jednak się udało a starali się 1,5 roku!!!

a co do czekania to jakoś wytrzymam, gorzej z cierpliwością ;-) @ powinnam planowo mieć 4.09 chyba że się coś poprzestawiało

Wisienka... jasna ciasna... jak Ty się w tym wszystkim łapiesz...:tak: Łoj z moją niewidzą nie wróżę sobie sukcesu... łoj nie:nerd:

Ja też na początku nie miałam pojęcia o co chodzi ale szybko załapałam:) Ja dopiero 3 cykl mierzę tempkę:) Tego da się nauczyć. Zobaczysz jak szybko będziesz wiedziała co i jak. W razie czego masz nas:) Zawsze i o wszystko możesz pytać:)

Kochane,

dobrze że można na Was liczyć w kwestii doradztwa!!!:tak:

a powiem Wam, ze mnie boli jajnik...nie wiem , albo sobie wmawiam... aż mi głupio bo jak znowu będe chciała się przytulać to mój B pomyśli, ze ktoś mnie podmienił...:tak:

reklama
już jestem :-), co do testu któraś się pytała, zdecydowaliśmy że nie będę robić w cale. Mojemu M wystarczy tam ten i mi również :tak:. A to jest najważniejsze.
Wisienko Ty pisałaś abym wstawiła zdjęcie testu o ile się nie mylę. Otóż kochana, ja ich nie trzymam po sprawdzeniu wyrzucam, może to dziwne ale nie potrzebuję ich nawet na pamiątkę, najważniejsze jest to co w sercu pozostaje, po pierwszym dziecku zostały mi ciuszki, bolało mnie tylko to że zdjęcia usg lekarz mi nie dał. Ale je widziałam, teraz tak samo czuję nie potrzebuję dowodów. Jak dostanę zdjęcie to an pewno Wam pokażę, bo to pierwsze najważniejsze jest dla mnie. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry