reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny Kochane,

ja chyba zfiksuję za Was...:tak: ja dopiero dzisiaj mam 12 dzień cyklu, jajnik mnie kuje, wiec pewnie jestem dopiero przed owulacją, a najchetniej skoczyłabym do apteki, wykupiła wszystkie testy i zrobiła je za Was!!!:happy: choc póki co nic nie czuję:baffled: ale głupol ze mnie

reklama
Dziewczyny Kochane,

ja chyba zfiksuję za Was...:tak: ja dopiero dzisiaj mam 12 dzień cyklu, jajnik mnie kuje, wiec pewnie jestem dopiero przed owulacją, a najchetniej skoczyłabym do apteki, wykupiła wszystkie testy i zrobiła je za Was!!!:happy: choc póki co nic nie czuję:baffled: ale głupol ze mnie
Widze ze szybko sie wdrozylas w temat tak 3mac kochana
Ja to bym test co tydzien robila, chyba poprosze w aptece o jakis super zestaw testow ciazowych :-D

Widze ze szybko sie wdrozylas w temat tak 3mac kochana
Ja to bym test co tydzien robila, chyba poprosze w aptece o jakis super zestaw testow ciazowych :-D

Claudia... ja już tak fiksowałam zanim jeszcze zaczęłam się starać... :tak: jestem stuknięta... wiem nikt mi nie musi tego mówić!!! :tak: ale i tak mi z tym dobrze... w kńcu jest na co czekać, co przeżywać... a potem będzie co wspominać...:nerd:

Dziewczyny Kochane,

Ja juz sie zdecydowalam testuje jutro bo nie bede sie wiecej zadreczac wiec rano dam wam znac co i jak, juz mam wszystko w toalecie przygotowane zebym rano przypadkiem nie zapomniala :-D
Tym czasem to na serio ide juz sie ubrac bo zaraz przyrosne to krzesla na stale w pizamce :-D

Marzi pytałaś czy owu moze być wcześniej niż w 14dc. To jest tak: owu jest 12-16 dni przed @. Czyli wszystko zależy od tego jak długa masz fazę lutealną czyli ta po skoku. Ja np. mam 14 dniowa, cykle 28 dniowe czyli owu jest w 14dniu cyklu. A co do bólu jajników to mnie w tym cyklu bolał jajnik na 3 dni przed skokiem tempki.

kiciaq pisząc, ze termin @ przypada nam w tym samym dniu sugerowałam sie Twoim suwaczkiem bo z niego wynika, ze @ masz dostać za 2 dni.

Robale skoro jesteś pewna, ze to fasolka to zrób test zebyśmy mogły Ci oficjalnie pogratulować jak zobaczymy zdjęcie tych 2 kreseczek:)

U mnie nadal nic... Żadnych bóli, nic nie zapowiada zblizajacej sie @... Moze jednak sie udało?
Będę się tak łudzić aż @ nie zobaczę:) Podsycam trochę tą ikierkę nadziei... Ale staram się nic sobie nie wkręcać. Co ma byc to będzie:) Ale jak przyjdzie @ to i tak będę ryczeć:( Tak juz mam... Ostatnio w ogóle strasznie płaczliwa jestem...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry