mama2010
Fanka BB :)
Bardzo fajny maz :-)Pochwalę się Wam co mój M wczoraj mi powiedział. " Masz bardzo ładny brzuszek taki zaokrąglony". Ależ mąż mi się trafił.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo fajny maz :-)Pochwalę się Wam co mój M wczoraj mi powiedział. " Masz bardzo ładny brzuszek taki zaokrąglony". Ależ mąż mi się trafił.

Oj, będzie Dziewczynka!!!![]()

, ma być chłopiec ja mam wszystko w beżu ( chodzi mi o ciuszki), były kupowane z myślą o chłopcu, musi być chłopiec bo to nasze ostatnie dziecko ma byś i chcę aby mąż miał upragnionego syna
, a co tam mam jedną sukienusie niebieską o roz 68zielona może się udało? Ty,emilchen, kiciaq i ja mamy dostać @ tego samego dnia czyli 27.08. Na dniach wsystko sie wyjaśniKomuś sie musiało udać. Pytanie komu? Na razie mamy ( o ile sie ie myle) tylko jedna pewna majówkę. Na pewno jeszcze komuś się udało. Ja mam jakieś dziwne zmiany nastrojów... Wczoraj cały dzień byłam w świetnym chumorze, później złapałam jakąś doline i pół wieczoru ryczałam. Od rana znów dolina i ryk a teraz czuję się dobrze.
mam jeszcze jeden test ten paskowy to moze zrobie jakos na dniach, ale raczej nastawiam sie na malpiszona niz na fasolinkeTen Twój Mąż to ma dobre wyczucie!!!
robale ja to Cie podziwiam... przy tylu oznakach ja to bym już testować leciała... a Ty czekasz... no kurde sząłu bym dostała!!!!![]()
, a co do brzucha to wszyscy zauważyli
,Ja czuję i wiem że coś siedzi więc jeden test mi wystarczy, a co do brzucha to wszyscy zauważyli
,

Beżowy dla dziewczynki też ładny!!! Najważniejsze, ze bedzie Fasol!!! i Juz!!!:-)

Ja tez nie wytrzymamrobale leć do apteki bo tu nie wytrzymam normalnie![]()

robale leć do apteki bo tu nie wytrzymam normalnie![]()